1217
Rakéta, füstbomba, tüzijáték....
-
#246 Én 4-et összecelluxoztam és elég szépet szól két ház között! -
#245 :DDDDD -
ujgazdagpunk #244 én az 5ft-ost vettem, az gáz, viszont van 9ft-ért olyan ami 3-at durran, de nem hiszem, hogy megvenném. -
#243 Elolvastam... -
ujgazdagpunk #242 XCOMA légyszíves olvasd már el a 233-ast! -
#241 olyan van nekem is!
Meg egy másik fajta -
#240 A PIROS RÓZSAPATRONOS PISZTOLYT? JÉZUS LOOOOOL -
#239 Emberek a Tiger petárda jó? Amit a GunBoxban is lehet kapni! -
hbazsika #238 Akkora barmok vagytok, itt szórakoztok ilyen patronos pisztolyokkal!!!
A patron 5éves szarosoknak való, nektek már gigant rakétát, és megatreskeket kéne dobálnotok!!!
-
#237 mi tavaly hallotunk ilyenről és a piacon kérdeztük és azt mondták nincsen ilyen. -
ujgazdagpunk #236 majd megkérdezem kisöcsémet,honnan van neki. azzal kergetőzik az oviban. egyébként piac -
#235 tüzijáték boltban lehet venni patronos pisztolyt?
Vagy a piacon, és az mennyibe kerül? -
end #234 rohadt petákot meg különben is utálom -
ujgazdagpunk #233 a gunbox-ba most vettem 100db-ot 500-étr LEGÁLISAN, de a patronos pisztoly nagyobbat szól -
ujgazdagpunk #232 Pesten hol lehet 1-2ft-ért nem lejárt szavatosságú petit venni? -
#231 Már itt aztán lövik a petárdát javában 5 percenként egy.
Mi lesz még? -
#230 Azt nem tudom mikor,de menjünk együt,mint múltkor:)
Az olyan hagyomány lesz lassan,mint a faállítás:D -
#229 Az enyém alapból őrült, lent séta közben odabasztak egyet, de le se szarta! -
#228 a petarda rossz, ertem?
a kutyam mellett par eve felrobbant egy, azota minden ilyen diurrogtatastol retteg, sazl -
#227 a virágot ismeritek ???? -
end #226 forgalmazni is csak szilveszter eött pár nappal lehet legálisan--nagy baromság ne higyjetek a médiának pl egy fegyverboltban is lehet kapni.
(gunbox)rakétát,petárdát)aki nem hiszi nézze meg ezt a forumot,fegyverboltos is van a forumban: http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9094925&la=40443773
a petárdát egész évben szabad használni mivel első kategoriás,elvileg a rendőr orra elé is dobhatnád,de a rendőrök sem ismerik és tartják be a jogszabályokat...a média meg hazudik mint mindenben..:-DD lásda forumot:-DD -
hbazsika #225 Párkányba veszem ilyen olcsón!!!!
35 Sk ért!!!
-
#224 Én 100-db-ot 700ft-ért vagy 450-ft-ért szerzek.
De te honnan szerzel ilyen olcsón 100db petárdát?
-
#223 Aza fáklya ami nagy lángban ég!
-
hbazsika #222 Hol lehet szerezni: Ilyen hosszú rúd, nagy fényt ad, és FÜSTÖL MINT A ROHADT ÉLET!!!
tudjátok?
-
hbazsika #221 Milyen Fákját???
-
hbazsika #220 Kiváncsi vagyok, hogy ti mennyiért szerzitek dobozát, mert én a 100Db-ot 231 Ft-ért!!! -
#219 Fákját ti nem szoktatok venni?
Vagy nem szoktatok csinálni?
És milyen az a görög tűz? -
hbazsika #218 Sziasztok!!
Ti hol szerzitek a petárdát, és mennyiért veszitek dobozát???
Hol lehet kapni görögtüzet??
A Józsefvárosi piacon jó tüzijátékcuccokat lehet kapni???
-
#217 Szloviba menjetek!
Tegnap voltam és kurvaolcsó minden!
Vettem egy rakás cuccost!
-
#216 Dehogy csak vicceltem -
#215 Mehetek én is?
Megmég hívnék pár ilyen normális gyereket!
-
#214 mi mikor megyünk megvenni a cuccokat? :) -
#213 Clint Eastwood szerintem inkább legóval játszál,az való neked:D
Majd,amikor az intenzíven fekszel,mert valaki feldúgta a seggedbe a petárdát,akkor rájössz,hogy előre figyelmeztettelek:) -
#212 bazzeg, te egész nap petárdázol? vennél a pénzből inkább helyesírási szótárt. -
#211 Már azt írták az újságok hogy járják a rendrök az utcákat és figyelik hogy ki petárdázik!
Mi mikor dobáltuk akkor találkoztunk is párral!
Mi a véleményetek? -
#210 Na már nincs olyan messze lassan robbangatunk!
-
#209 Na hogy is működik az a gyufásdobozos szikszalagos dolog? -
#208 -
#207 vagy azok a bombázók meg lepkék se rosszak felrepülnek sivítanak fényük van