1596
Szal...
-
????????????????
már nem azért de azon az oldalon csak idijóta jelek vannak..semmi nincs ott!!! -
Xboxman #231 fuu amikor benyomtad nekem és nem mondtad ,hogy mentsem el előtte a cuccaimat az is nagy pojen volt... -
fú mekkora poén... -
http://www.pj64.net/ -
Xboxman #228 -
Cobra11 #227 kabbe -
Xboxman #226 http://cluepon.sgl.org.au -
van lent egy csomo.. -
rusland #224 mondjatok plz egy jo emulatornak linkjet plz -
nincs olyan de nem is voltam supra fan -
neeeem... gc marad..majd egy jó év mulva akarok valamit..ps2 vagy x..nemtom.. de chippeset és vagy 20 gamezt..csak a legjobbak és akkor gamez dömping:))) -
ps2ot?
Eladod a Gct?
Megertelek jelenleg en is eladtam. -
ma mingyéá addig csinálok egy topicot.. lehet hoyg autos gammák miatt cserélek vagy veszek csippes konzolt??:) -
siess....:) -
felhívlak ha anyámm letette -
nah mi lesz az?? ráérek keddik fizetni?:))) vagy VETTÉL EGY SUPRÁT NEKEM???:)) nah felhívlak -
Csocso.... van egy meglepim a szamodra..... ha erdekel hivj fel.
-
ez most méé nem jön le???? -
igen, vard meg az utso nap ejfeljet, akkor kinyilik az iratorony, s be tudsz menni.
Utana a tobbit radbizom.
-
Xboxman #210 azt már PC-n kijátszottam HArd-ba többször is! -
Conker multi: Arggghhh most jut eszembe mekkora kirrály a vér:)
kéz,fej,és a vér repked a levegőben:) -
Xboxman #207 milwn SW gamek vannak N64-re? -
Jinchuu #204 Hali.
Leszedtem a Crusin USA és a Castlevania gamékat, de sajna az emu nem akarja lejátszani őket, kiír egy errort:
"In a permanent loop that cannot be exited.
Emulation will now stop
Verify ROM and ROM settings"
Nos valaki tudja hogy ezeknek milyen rom beállítások kellenek?? -
Aze ne kamuzz. Amikor a Zeldaban bealsz tamadasi modban vagy amikor egy atvezeto muvi megy azert neked is megjelenik az a fekete csik ott fent.:)
Asztan a hangal nekem nem volt baj csak neha akadozott nagyobb toltes resznel. -
A hang néhány játéknál nekem is röcög... Amúgy eddig nekem simán futottak a dolgok amiket próbáltam. 750MHz Duron, ATI8500 128MB, 256MB Ram.
A Conker-t most húzom. -
Figyej en most deritettem ki hogy a Maskos gyerek fent van a vilagito tornyon es viszamentem a varosba es megvvettem attol a Dekutol a viragat (cserebe adtam a konycseppet) dehat aszt mondja Teil hogy csak ejfelkor nyilik ki az ajto. Dehat ha a MaskMester ott var lent es aszongya 24 oram van ra... Varjam meg az estet es menyek be ejfelkor? -
nekem is 800+gef2 és játszhatatlan..egy két gamezzal lehet játszani de az is szenvedés..és egy baj van ezzel:
1)szenvedés ezért fikázod az n64 et pedig az zsír!!
2)aszondod szar randa,bugos, csunya mert sajna az emu néha egy csomo texturát máshogy rajzol vagy nemtudja azt az effektet amit az n64..szal...nah mindegy.. azért ez is valami..ha jol tudom xboxra van n64 emu!!!!! nekem megcsak n64 romjaim vannak -
aztán lessz meglepetés...nem lövöm le a poént! -
felkapod,és odaszaladsz vele.csak siess,mert a sajt elmenekül! -
bekakilok... mennyien gyulnek ide.:)
-
Jó ez a mókusos játék :) a sajtot hogy lehet oda adni a fingós egérnek? -
megy az gef 2-n is,csak erős proci kell alá.min 1300@ -
Emberek mielott meg barki is elkepzel itt nem tudom mit javaslom erosen hogy ha nincs eros gepetek el se kezdjetek jaccani!!!!!
Nekem gond nelkul megyen de havernak pl mar nem Gf3 van hanem Gf2 es azon mar ugy akadozik hogy az nem igaz.
En garantalom nektek hogy ha elkezditek nem tudgyatok abba hagyni:)
Mar az elso palyan felorat rohogtem :)))) -
Xboxman #190 ide felraktam egybe:ftp://free-crmclan:[email protected]/download/Conker's_Bad_Fur_Day.v64 -
Meg győző topik, honnan lehet jó emulátort leszedni? -
Xboxman #188 elkezdtem felrakni -
Ja, persze ha vki azt mondja felrakja, én csinálok regisztrációt.. -
Ezt kértem, hogy vmi tar.hu vagy freewebesre rakja fel valaki. Onnét tudnám resumeolni.
DC-re nem akarok modemmel menni.. -
Xboxman #185 vagy fönt van DC-n is -
Xboxman #184 fölrakhatom egy tárhelyre