1596
Szal...
-
#273 akkor én is régit használok mert nekem full ugyan ez van :(
Fel töltöd a jelenlegi verzsönt? -
#272 szvsz régit használsz nálam 3 szor ennyi szart lehet kijelölgetni -
#271 eez milyen emu bazzeg és hányas??? nekem full ne miylen a pj64 em!! emulation?? nincs is oylan fül!!!de az advancedben sem ezek vannak sőt a többiben sem..csak az alsó 3 kép ismerős -
#270 Kabbe :)) -
#269 Melyiken? -
#268 Neo-Geo rulz :)
PSX meg GBA emuval nyomtam még, de mame32 a legjobb. -
#267 amúgy durvább konzolokra nincs emulátor? -
rusland #266 ezen az oldalon szedtem gamekat de aztan csomagolaskor pass ker nemtudjatok mijaz? -
rusland #265 thx -
#264 én ott tartok hogy a szar hegyen föl kéne tolni a szar golyót de ott alszik egy nagy vörös bogár és nem tudom tovább tolni... mit kell csinálni? Ja és a 4. méh rajt honnan kell el vinni? a kijáratnál felszedtem, az ugráló faketrecnél is és a vizes tartáj oldaláról is, hol a 4. ? -
#263 ugorj rá a kőre nagy ugrással utána pedig jobra menj fel a fa álványra nagyugrás és helikopterezéssel -
rusland #262 ok -
rusland #261 nah segitsetek tovabb vinni -
#260 olvass vissza párat... -
rusland #259 megvan -
#258 Iggeeen! ki tudtam próbálni! Köszi, aki feltöltötte! -
rusland #257 ez melyik emu? ol lehet szedni? -
#256 na ,megszültem!nehéz szülés volt! -
#255 -
rusland #254 007 volt az eggyik legjobb...
na meg perfect dark...
mitan lesett az a nagy koszorny mit kell csinalni a kovel? -
#253 -
#252 Bérbe vehet? reklámfelület... -
#251 szar:(
mondjuk kemény 5 percig nyomtam n64 en. szal nem biztos annyira:)) mindenesetre a rage wars volt meg gépem..siralmas bill el..neki se állj letölteni..talán egyik fps sem jo n64 en..mert megvolt még egy nulla nulla hetes gamez is de az is szar volt igy bilen..mondjuk ha van hozzá joyod...akkor is inkább perfect dark!!!! -
#250 turok 3 milyen? -
#249 nekem is -
#248 egyszer fel fogom tenni ide mp3 ba hogy milyen nálam a hang egyszerűen játszhatatlan tőle:(( -
rusland #247 zelda kene romban... -
#246 nem ott hanem az advancedben!!! ott kell állítgatni!! -
#245 a graphics configurationban az advanced alatt neked mik vannak kipipálva?? -
#244 tudsz segíteni? -
#243 régen nekem is az volt a baja mint neked!most meg , nem tudom elbaszni!sima d3d-vel megy jól nálam. -
#242 én is arra gondoltam! -
#241 hja hjaa azt akartam mondani olyan mint ha mortalozna:) -
#240 valaki megteszi nekem azt hogy betesz két képet arrol hogy neki a grafikus beállításoknál mi van beállítva??? -
#239 a videojátékon van a lényeg!verekedős játék,és realtime megy a harc.ha éppen unatkozik conker,többekközt ezt is elő szokta venni.természetesen zenél a cucc. -
#238 -
#237 -
#236 kazaa jó! -
rusland #235 ahh kaza suxx -
rusland #233 hol lehet letolteni meg jatekokat jo sokat
a bad fur day kurva nagy de mar ismertem...