N64 egy csoda!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
:-)
egy nagy kaki......
az n64 topicban.....
Ha jól emlékszem csak a Fifa98 volt jó foci a 64-re, de PC-re kicsit frissebbek vannak...szerintem.
The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.
figy gyraph mondj má lécci jo focis gaméket.
thnx!
Egyébként semmi újat nem találtam (nem is kerestem), mert ami kellet azt letöltöttem már...
Mégse: a Mace -t nem találom 😊
The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.
és valami uj oldal,na?esetleg?
nade!legalább beregisztráltam magam a emuchina forumába..nem tudom lesz e értelme......:-)
figyi jo focis gamék ,mik vannak n64-re?
valami tartomány-t is be kell irni
az mi?
sorry!
user:emuchina
pass:happynewyear
please read download faq first thx.
a jelszo vagy a név nem muxik.......
mindenkinek buék!!!!!!!!!!!!!!!!
de tuttok oan oldalt ahol fonn van sorolva a legtobb n64 game screenshootokal,mert hiába látom a cimet de nem tudom mit is takar.....
ja!és koszonom a segitségeket!!!!!!!!!!
BlaBlus: Tedd ezt: Toltsd le a project 64 1.5 valtozatat a www.emulation64.com rol, majd tomoritsd ki, es inditsd el. Ezt kovetoen valaszd ki a fenti panelbol az options-t, majd a settingst. Itt valaszd ki a jabo`s d3d 6.1 es plugint, majd ok.
a tobbi plugint is kivalaszthatod ha gondolod( input, es audio, de alapbol be van alitva ez az...)
Ezt kovetoen az options ful alatt beallithatod a grafikus dolgokat( felbontas egyebek...)
Ezt kovetoen majd a legtobb game futtathatova valik, de mielott kiprobalnad, nezd meg a programhoz mellekelt game faqt, hogy nincs e valami gondja.....
Na boldog uj evet all!
`Take a look to the sky just before you die`
Bérbe vehet? reklámfelület...
Bérbe vehet? reklámfelület...
olyan beálitásokkal amit itt a forumon láttam...
nekem állandoan valami jelszót akar.......
verekedõs: Mace ( valami hasonló😊 talán dark mace..meg van még egy kettõ
de te mit ajánlasz/me nem nagyon ismerem a kazaa-t/mit irjak be a keresõbe elég a gama neve?
egyébként tegnap éjjel én is kerestem valami webes letolto helyet,de sehol semmi.....
mert igy el fog fogyni a lelkesedés.