1596
Szal...
-
#953 okkk -
inaki ramirez 1 #952 lehet hogy a ksivinyomon van,az meg a szekrénybe..este megnézem....
-
#951 max atkuldom... -
inaki ramirez 1 #950 ajjaj elképzelheto hogy letoroltm....
-
#949 be tod állítani hogy hány bot legyen kivel legyenek te kilegyél stb..van egy csomo féle gamma nagyon cool -
#948 bent a kocsmában simán nem game 1.2.3optionsba mész hanem a csaposnál a pultnál a multi ba -
inaki ramirez 1 #947 na akkor asszem visszaraom a gamát.....
valahol kulon kell beállitani ezt a multisdolgot?
asszem most megnézem......
-
#946 elakadtál az elején??? pff nem egyszerű.. nem tudod mit hagysz ki..eszméletlen megakirály zsír a gamma!!!!!!
és a multiplayer rész valami királyságos
...van abban is midnen királyság:))) tankozás meg dinogyilok meg ilyen team mecs:)) kurvajóó:)))) -
#945 most épp nem megy a cucc:@374 mhz p2 s3 virge 2 mb,ez van a régit eladtam...majd lesz uj,2000+ alá nem adom! -
#944 vizesés?...én meg nem tudok linkelni,azért csak összejött. -
#943 -
#942 "img src=" -
#941 img src="http://kep.tar.hu/seifer88/images/pic1625038.jpg" -
inaki ramirez 1 #940 ez nem semmi....
én meg elakadtam a vizesésnél...
nna mit hagyok ki.........
:-(
-
#939 Na ez viszont nagyon komoly... :) -
#938 -
#937 Conker Bad fury day -
inaki ramirez 1 #936 szerintem mi nem 1 conkerrol beszélunk....
-
#935 super nintendo jo xp alatt....
Conkerban a multiplayer... KURVAJÓÓ!!UltramegaBRUTAL!!! szakadnak a vegtagok, fröcsög a vér:) MUhahahaha és olyan hatterzaj van mint a mOHA ban!! nagyon cool feeling!!! ezt jo lenne neten is nyomni..:)) -
inaki ramirez 1 #934 supernes=super nintendo....
-
inaki ramirez 1 #933 micsoda????multi??????????
bovebben?
más!a supernes.emulátora elmegy xp alatt?
-
#932 conkert valaki nyomja multiban? tök jo lenne neten nyomni:) baromi állat multija van a conkernak -
#931 nincs,de gyakran idenézek.hátha van valami... -
inaki ramirez 1 #930 na?valami ujdonság??
-
inaki ramirez 1 #929 birja......
-
#928 van itt valakinek ati kártyája? n 64 birja? -
inaki ramirez 1 #927 ma kaptam egy cd-havertol amin szerinte ccccccsupa csupa nintendo game van...
megorultem asszittem n64 gamák...és nem csak az osszes snes game......
most tartok a D betunél.......
:-)
-
inaki ramirez 1 #926 AKKOR EZEK SZERINT/huu tényleg1.5 giga???????/2game felfér majd 1 dvd-re....
saccper...........
-
#925 nincs... és nem is lesz hamar.. n64 1996os gép.. és egy 2-3 éves azaz 2000. évi csucsgéppel fut csak értelmesen az n64 emu..akkor szerintem a GC emu talán elfut valami gef fx en a p5 el---talán...meg milyen szar má? ez nem olyan mint az n64... egy game 10-20-30 mega... hanem kemény 1 giga rosszabb esetben egy game 1.5giga!! -
inaki ramirez 1 #924 huuuuu az engemis érdekelne de ..az még jóó pár év..
-
#923 háát..én azt hittem, hogy a nextgen vmi EMU lesz a #908-as alapján, de ezek szerint gáma, de lesz e vajon vmilyen gcube EMU??? -
inaki ramirez 1 #922 csocso:
semmi semmi csak felhoztam a topicot...
:-)
-
#921 egész jo de mostanában nem játszottam vele..idáig tetszett.. nagyon is.... -
#920 Igen azt írtam én is, hogy:" bár a három, meg ha jól emlékszem volt valami multis rész is" ez itt egyértelmű két külön részt jelöl :)/részletkérdés/
Viszont mi van Nextgen-nel? -
#919 ?????:)))))))) -
#918 a multis az nem a 3.. hanem egyut féle rész..szal csak multi van rajta de az más... -
inaki ramirez 1 #917 nna látom semmi változás..
most néztem meg a moszkva tér cimu filmet ..nagggyon jo nézzétek meg ti is..
-
inaki ramirez 1 #916 miért miért...azé annyit én nem vagyok fenn...
-
#915 Miért nem jössz DC-re? vagy ha modemes vagy megoszthatjuk a ROM-okat icq-n is...Vagy éppen töltögethetünk a tar-ra is, csak akkor darabolni kell. -
inaki ramirez 1 #914 hu koma én szivesen megosztanám de hogyan??????