1340
Nem GTA3 hanem GT3
-
#61 jah, eddig mindig bántam sok németórát, most jól jön :D -
#60 jah, de GT3-nál még így is szimulátorabb :PPP -
Capone #59 Aham....Akor te tuti,hogy tudsz nemetul.Melesleg tele a tokom az rpg+rts cucokkal. -
cue #58 Az jó kis autószimulátor! -
#57 jah most jön ki a gothic 2, úgy fogok unatkozni hogy veszek egy nintendót... -
Capone #56 Egyebkent meg ez a topic is azert van mert pc-re nincs semilyen game mostanaban es mivel a konzolokon meg iszonyat a tulkinalat ezert a pc-s tabor irigysegbol egyszeruen elkezdi anyazni a konzolokat mivel mas dolguk ugysincs mostanaban .En sem voltam odaig a konzolokert de muszaj volt vennem egyet,ha masert nem is de unalom uzonek meg jo is johet :).Mivel a pc game a warez iszonatos elterjedesenek koszonhetoen kezd kihalni ezert javasolom a warezos emberkeknek ,hogy vegyenek konzolt es kezdjek meg a konzolos fa kivagasat is. -
#55 Azért írtam..... -
#54 pedig az X-esek jobbak! :D -
#53 Mosmá' veszek egy újságot,kiváncsi vagyok a tesztjeidre(na persze nem az X-esekre...) -
cue #52 Az a baj, hogy olvasni sem jó!
Na mindegy, nem piszkállak tovább. -
#51 én nem mondtam, hogy utálom, engem szórakoztat
mivel nem főállás, és a pénz is gyengécske nem csinálnám, ha utálnám -
#50 Szerintem ha utálod amit csinálsz akkor az meglátszik a munkádon....Vagy effektív az általad írt tesztek nem tükrözik a valóságot,mert eleve vannak előitéleteid....Télleg érdekes felállás.... -
#49 :)))))))))))
I'm prepared. -
#48 Ez mondju Gizda beszolas volt:))) Minden feleletre van mar egy kesz feleleted.. kiralysag:PP
-
#47 Jogos s igaz..:) De ha azt elnezzuk, akkor nagyon jo szimulatort kapunk..... s mast nem tehetnek a konzolosok szemt hunynak felette... nem hiszem hogy inkabb emiatt RR5oznek..:) -
#46 #32 -
#45 Hat ebben van valami, de tudod erre jon az hogy nem kell utkozni.....:)) az eletben altalaban ugyis akor annyi...:) Hat akkorvedd ott is ugy hogy annyi utkoztel nyomj egy restartot:P -
#44 nos ez egy munka, nem pedig szórakozás
amíg a főszerkesztő meg van elégedve a munkámmal, és megfizeti, addig csinálom -
cue #43 Mert fizetik? -
Capone #42 Csak azt nem ertem miert vagy te egy konzolos ujságnál ujságiro.Ezekszerint utálod a munkádat.! -
cue #41 Igen... -
#40 demosmééééééééééééééé????
unszimpatikus vagyok neked??? -
cue #39 Ki mondta, hogy ismerlek? A fene kíván ilyen ismeretséget... -
#38 ja bocs:) -
#37 mit béta, ALFA!! 0.1 verzió öcsém!! :DD
-
#36 ja lfs jo nagyon, de még nagyon béta:) majd ha lesz fullba akkor jo, majd hostolok:) -
#35 bár GTR 2002 is jöhet! -
#34 hát az LFS-t!!!! már ha szimulációra vágysz :) -
#33 csinálok, de melyik játékot tegyem fel, ehe -
#32 kösz...... ilyen alapon kihagyhatták volna a környezetet a játékból, mondván a profik a pályára figyelnek.... azért érzed, hogy ez kicsit sántít...
különben sem profiként kezdi el az ember az elején rengeteget ütközik, szóval van oka rá, hogy elmenjen tőle a kedve -
#31 ha csinálsz szervert, ott elmondom :DDD -
#30 tényleg mondhatnál egy jo simgame-et pc-re, de ne forma1-et!! -
#29 Nem kell nekikoccanni!! a profik amúgyis ütközés nélkül vezetnek! -
#28 ne reméld, hogy külön a kedvedért századszorra is felsorolom.....
ha annyira ismersz, ezt is tudod -
cue #27 Az úr mely autós játékot kedveli (az összes platformot idevéve)?
Mert fikázni azt hallottuk már 1000X, de mindig ellenérv nélkül...
Szóval? -
#26 ez igaz, haver, de ahogy nekikoccansz valaminek, összedől az élmény, mint a kártyavár....... -
#25 na azééé:))
Szerintem kellemesen elethu a Gt3, kormannyal, illetve simulation gumikkal egy kocsin....:)) -
#24 mondjuk a belso nezet kicsit furcsa hogy miert is lenne csak pcs cucc, illetve miert szempont?
Altalaban a cockpites meg egyeb hu de realisztikusan ugyanaz belso nezetek jatszhatatlanak, ugyanis lehet hogy maga a szemszog ua. mint az eletben de ott nincs mas csak a monitor kepe nincs az a szeles perspektiva ami igazav van a szemednek illetve nem tudod mozgatni a belso nezetet ahogy a fejedet esetleg mozgatnad.. .... -
#23 de igen.... egy autó egyedül egy úton, ütközés nélkül szépen muzsikál -
#22 Menj fiam tanfolyamra aztan irj ilyeneket.
Begyoposodott pcs... jah s a vegere (bocsi)