1340
Nem GTA3 hanem GT3
  • Jacek
    ez az ami tok mindegy ezt erdemes megvenni latatlanban is:)
  • mohus
    remélem dvd9-re jön:)
    nehogy már másolni lehessen...vegye meg mindenki szépen
  • mohus
    Türelem...érdemes megvárni a végét, nehogy egy összetákolt folytatást kapjunk. Eljön mindennek az ideje, addig tessék szépen mással játszadozni...van bőven.
  • Alien!
    ettől fasza ez a játék....
  • Alien!
    nehogy megvedd a sega gt2002-öt mer katasztrófálisan szar....megpróbálták a gt3-at lekoppintani,de csak maximum mosolyt csal az orcákra,mer olyan szar...és ronda.
  • cenobite
    Jajjjjj... Csak jelenjen már meg az a négyeeeees!!! ;)
  • mohus
    Ford GT40 (ingame)

Ford GT40 (in real life)
  • mohus
    lehet hogy nem ér fel...ezt nem tudom eldönteni, mivel csak egyszer nyomkodtam egy negyed órát
    addig is:)
  • mohus
  • mohus
    igen , ha épp X-ed van akkor érdemes beszerezni.

De sajna ez sincs PC-re még mielőtt felvetődne!!!
  • mohus
    "nem maradsz le semmirol szvsz"

csak egy GranTurismo3-ról, marad az LFS,Nascar, Toca...esetleg NFS, bár mondjuk ezek engem nem hatottak meg túlságosan így 2003 táján, ezt már írtam.

A PC-s társadalom azért megérdemelne egy ilyen jellegű autós játékot.Sokaknak hiányzik nem??
  • mohus
    Sajna az a kamion már elment:)
  • WiZZaRD
    xbox-ra a sega is csinalt vmi gran turizmo szeru cuccot, sega gt2002 asszem de nem vagyok benne biztos
  • WiZZaRD
    nem maradsz le semmirol szvsz, borzaszto idegesito a "catch up", a masodik reszben meg raadasul kikapcsolhatatlan volt...igy nem sok ertelme van a tuningnak meg allitgatasoknak, meg ugy altalaban veve a versenynek
  • Adi
    Nem tudnál nekem is egyet a kamionról?????
  • mohus
  • mohus
    jól tudod....az a best(legjobb kidolgozás,mindennel kompatibilis)...mást meg ne vegyél

nekem 20-ba fájt kamionról...
  • Adi
    "De a kormányt mindenképpen ajánlom."
    Logitech Driving Force az a kék nem ami a Media M-be van 30.000ft ha jól tudom nem?!
  • mohus
    LFS nem jön be?
  • mohus
    mostanság a WRC2-t nyomom, öcsikémmel együtt...Sainz-cal

• mohus
    igen...gamepad-del nagyon könnyen bele lehet jönni.Apósom két kör után már vágta a dolgokat padig azelőtt még nem látott hasonlót sem.

De a kormányt mindenképpen ajánlom. Pl gamepaddal mindenféle gond nélkül padkázol stb...kormány esetén akkora darálást kapsz remeg az egész hóbelebanc ,hogy nagyon nehéz lesz irányítani, így odafigyelsz még arra is hogy ritkán padkázz

A rally rész pedig kifejezetten fárasztó tud lenni kormánnyal. Egy tahiti maze pálya kanyargókkal...közben ráz mint a roseb:) ha előtted mennek akkor még nyeled a port is és semmit nem látsz...

egyik kedvencem
    VW12
  • mohus
    hát nem úgy néz ki...

ez a progi is azért lett ilyen, mert nem multiplatform. A fanatikus Yamauchi egyetlenegy dologra koncentrál most is...az pedig a GT4 és az hogy online játszható legyen. Nem tudom mit lehet még kihozni a PS2-ből (elég régi a gép már), de szerintem az lesz a plafon ezen a gépen...
  • mohus
    ezt tőle kéne megkérdezni...
    neki a nascar jön be meg az LFS..én nem modok azokra semmi rosszat, ha neki jó és kielégíti "autóka számgépen" című dolgait, akkor szerintem no problem

nekem az LFS befejezetlensége és a nascar unalma kevés 2003-ban

sztem ha már az embernek nincs kormánya egy billentyűzetnél autóka esetén sokkal jobb a gamapad...pl a gázpedál a gamepadon egy nyomásérzékeny gomb...így tutod adagolni a gázt...és a féket is
  • Neme.
    "gamepaddal tesztel és úgy alkot róla véleményt, hogy árkád"

Pc-n billentyűzettel meg szimulátor, mi? :))
  • Neme.
    Legjobb autós game.
  • ÁjjLe BoBBi
    havernál beugrottam a multkor egy kicsit játszani (elötte 2 éve játszottam utoljára GT3-al) fél óra után uj pályacsúcsokat vittem neki az összes páyán:)) VIper dö beszt :)) olyat mentem viperrel hogy csak néztek :))
  • ÁjjLe BoBBi
    mindig is szerettem a GT játékokat, a GT1-et és GT2-őt is végig játszottam, de sajnos még nem jutottam hozzá egy PS2-höz(valszeg nem is fogok) ezt nem akrják megcsinálni PC-re ??? kurva életbe :((
  • mohus
  • mohus
    Írtam, meg összszedtem régebben kb 120 oldalnyi hasznos anyagot a játékhoz...
    pl mi az hogy intercooler...
    vagy a lengéscsillapítóknál az hogy bound és rebound, odaadtam öcsémnek, hogy okosodjon és tudja tuningolni a verdáit, neki van rá ideje

aztán mostanában adott nekem vissza vagy 20 oldalt, különböző autókra és pályakra lebontva. Tesztelte a beállításokat és gumikat.

ami pl a GT3-ban irreális az a gumikopás:)és az ellenfelek AI-ja elég érdekes néha...
    Mondjuk most nézegetek neten HUB után, mert a családban már 4 PS2 van GT3-mal felvértezve...de csak ketten tudunk egyelőre linkelni...és egymás ellen igazán jó a party
  • mohus
    Én nyomtam a gt3-at gamepaddal és sokkal jobb eredményeket értem el ,mint kormánnyal...ergo ha kormánnyal játszol tudja a progi ,hogy egészen máshogy kell az autó "fizikáját" beállítani...ha ráteszel egy lapáttal, kikapcsolod a kipörgésgátlót es a TCS-t pedig egészen új élményekkel leszel gazdagabb egy Corvette volánja mögött:)
  • mohus
    Én nem fáradok vele, hogy itt elmagyarázzam bárkinek is milyen az ha GT3 vagy WRC2 egy Logitech Driving Force-al(vsszahúz, ráz, megdolgoztat) 72cm flat 100Hz-en RGB kábellel és kihangosítva 5.1-re milyen élmény...a GT3 megérdemli, hogy ilye körülmények között nyomjam, Nem szaggat,nem akad, "folyik" és csodaszépen csillognak a verdák a Yaristól a Skyline-ig és a hangjuk is nagyon ott van, tartalmas és még a kerék dőlésszögét is állíthatod és meg is látszik a kocsin ha "csámpásra" nyomod vagy a kedvenc felnidet rakhatod rá...(és van Utcai, GT, Rally és még F1 is benne...)

Én azt mondom egy autós játékhoz nagy képernyő kell, hiába TV az...(most néztem monitorban max 24" kapsz 520ezer-ért...az kisebb mint egy 63-as TV)

Sőt ha tehetném, mármint ha lenne hely 3 ps2-t kötnék össze 3 TV-vel ...így a két oldalsó persektívát is látnam.
    Múltkor öcsémmel linkeltünk ketten és kipróbáltuk, igaz csak a bal oldalt láttad pluszban, de nagyon élethű volt...tényleg mintha benne ültél volna és körbelátnál...

Freak sem így tesztelte...sőt, ha olvasod az 576 konzolt van olyan ,hogy autósgammát gamepaddal tesztel és úgy alkot róla véleményt, hogy árkád...NEVETSÉGES
  • mohus
    nekem is lepottyant az állam amikor tavaly előtt karikor megpillantottam....

én előtte sem a GT1-et, sem a GT2-t nem láttam..psxem sem volt...hanem Saturnom
  • mohus
    :)))
  • mohus
    a gt3 a-spec az az alap...két éve van kinn
    rengeteg kocsi..és van benne úgymond karrier mód..ezt muszály megvenned:)

a tokyo concept 2002 az a tokyoi kiállításra készült egy rakás autót próbálhatsz ki , de már nincs karrier lehetőség benne. ez csak NTSC verzióban létezik

a tokyo geneva 2002 a genfi szalon után készült és már tartalmaz újabb járgányokat is. szintén nincs benne karrier mód...viszont ha lehet ilyet mondani még szebbre sikerült , mint az alap A-spec GT3

ami még ps2-re jó autóka és szerezd be
    Burnout 2
    NFSHP 2
    WRC 2
    Colin 3
    F1 2001 (bár ezt csak kormánnyal ajánlom...gamepadról irányíthatatlan)
  • mohus
    Hi Skyline!
    remélem a GT3 és GT3 Conceptet is nyomtad már valahol valakinél...nyomok neked egy Skyline-t megérdemled:)
  • mohus
    nocsak micsoda topic:)

• dashed_
    szerintesd az lfs egy teljes Jatek??
  • cue
    Akkor megnyugodtam! :)
  • ember
    tudom...
  • cue
    Nagyon rossz volt...