669
Kijott ma csak kene hely ahonnan le lehet szedni.
-
#115 mhmmm:) -
Wajk #114 e fölött elrepül mindenki. :) nem vagytok semmik.. :) -
#113 tudom..látom.. -
#112 pontosan, nézd meg a számlálókat, egy nap alatt mindenhol több tízezer dl.... -
#111 dehjo hogy 50 helyen fentvan mindenhonnan 10 ezrek huzzák... arghh.. milliok töltik ugy néz ki..mindegy ezen a csehszlovácsku boomtownon most megnyitl az oldal.. szal lehet hogy lesz majd valami -
#110 nem fogod fel, hogy behalnak a szerverek, mert tízezrek húzzák egyszerre???? -
#109 hát bazzeg egyem a farkam ezen arohadt fileplaneten hol van ez a szar mert itt csak 88 megés van -
#108 csak azt nem értem mé nem tudom sehonnan tölteni.. mindenhol akármivel töltöm winfossal vagy flasget sehol nincs fent. .faszom sem vágja mivan mindjért formatálok és felteszek valami CSOCSO BeOs-t és még a bill gécc anyját is letörlöm az égről..fuu szerencséje hogy nincs ennek a gecinek gyereke én tuti elrabolnám.. váltságdíj: egy értelmes windows -
#107 hm.. -
#106 flashget mindíg azt írja ki: no cache connection closed..vmit tudok ez ellen cisnálni????? -
#105 de az a tavalyi -
#104 a fileplaneten is 88 megás van fent:((((((((((((((((( -
#103 szoszerint sehol nincs fent... -
#102 nem értem egyszerűen sehonnan nem jön le... most lelőttem a firewallt is de semmi -
#101 hány mega?? -
Wajk #100 Itt is fennt van, csak nem szereti a letöltő progikat...
http://games.tiscali.cz/clanek/patche.asp?id=4515 -
#99 de kétszer is ott voltam, csak pont netsplit volt -
Fabcsy #98 basszus,nem értek az irc-hez. Melyik undernet? Az egyikre bementem, de nem voltál ott (mármint a gt2002-ben). -
#97 undernet, EU, AT, Graz szerverre gyere -
#96 szepen folporogtetek itt napkozben a temara:) -
#95 na majdnem összejött :DD -
#94 Lentebb volt egy utmutato hogy kell loginolni na en onnan szedtem le tegnap.
Namost amikor kijon az a felirat hogy letoles 2 sec kinyilik egy ablak is amin van egy szam, az jelzi mennyi felhasznalot kell kivarnod mig tolheted a cuccos:)))
Namost az nem eleg ha szepen ott hagyod es majd lemegy nullara , hanem amikor nullara ugrik meg kell nyomno ma "na mit en sem tudom az a downloads gomb a kepen" es jon is:DD -
#93 R0B0T1K vagyok -
#92 várlak -
#91 undernet, #gt2002 -
Fabcsy #90 Milyen szerverre csatlakozzak??? Milyen csatorna, stb. -
Fabcsy #89 Az van. Hova menjek? -
#88 bazeg......... egy laza IRC esetleg? :D -
Fabcsy #87 Mégsem. Van MSN-em is. -
Fabcsy #86 Most teszem fel a Trilliant. -
#85 ok, neked csak a yahoo jó? -
Fabcsy #84 Dumáljuk meg az F12k2 dolgát... -
#83 van eyeball meg ICQ -
#82 nincs, miért? -
Fabcsy #81 Freak, Yahoo Messengered van? -
Fabcsy #80 Pedig kurva jó, ezt elhiheted nekem. Persze, ha most nem megy próbáld meg holnap, ne eröltessed, mert esetleg anyagi kár keletkezik a dologból. :) -
#79 jolvan eljutottam arra a pontra hoyg leszarom.. kell a faszomnak az a geci játék.. hát a jóbüdöskukika fog ezzel szoposkodni... -
#78 itt vagyok fent bazzeg és nem tölti.. azt írja 2 sec és indula letöltés de baszik az explorer dolgozni..esküszöm ma még a gépemet ki fogom baszni az balakon -
#77 We made a quick guide for people to register at boomtown to download the new mod for f1-2002 and there is links to evrything..
1) Surf to this link http://boomtown.net/member/newmember.php?type=basic
2) First box is your login. Enter a login you can remember in the future.
3) The next two boxes are your password. Enter the same password in both boxes
4) Push the orange button "Næste"
5) Enter your gamernick in the first box on the next page
6) Enter your email in the second box
7) Check the first line
8) Push the orange button
8a) If it fails then your gamernick is already taken... Go back and change it.
9) Go to the download area for the new mod -
http://download.boomtown.net/Mods_o...F12002/GTR2002/
Now you wont be able to make the site and forums slow. -
#76 azért érdemes folyamatosan rákeresgélni, mert egyre több fórumon linkelik be!