669
Kijott ma csak kene hely ahonnan le lehet szedni.
-
#159 megint megprobálom .... hátha .. de ez már megint miylen csicska pc dolog hogy nem látom mit tesz fel és hova... bazz -
#158 bazzeg!!!!!!!!!!!!!! hiba!! aszondja szedjem le megint.. menjen el a pc-s társadalom a..... konzol rulez -
#157 várj egy kicsit -
#156 leszedtem elindítottam semmit nem látok csak 10 perce ugy zümmög a vincsi mintha gigákat kéne forgatnia:( -
Fabcsy #155 www.bhmotorsports.com ? -
Bilux #154 -
Fabcsy #153 Komolyan gyerekek, szerintem már ezer helyen fenn van. Nézzetek körül ilyen siteokon, mint:
www.f12k2.de
www.racesimcentral.com -
Fabcsy #152 Jacek, jövök mindjárt, csak egy kis probléma adódott, Freakkel probáljuk megoldani. -
#151 nem hiszem, hogy jót tett neki ez a herélés... -
Bilux #150 amúgy meg ennek a fórumával kezdtem de egysem megy.. -
Fabcsy #149 Gyere vissza az ircre.
-
#148 nem megy, ugyanaz az error -
Bilux #147 www.simmod.com
a lap nemjeleníthető meg.. :(
Amúgy nemá hogy nincs működő link most jöttem vissza rossz winyó miatt erre... :( -
Fabcsy #146 Nem, a GTR2002save-be. -
Fabcsy #145 Bilux, ne légy lusta, és olvasd a hivatalos fórumot: www.simmod.com -
#144 a Player könyvtárat a gyökérbe kell ugye? -
Fabcsy #143 Mindenki 56k-val csatlakozzon! És Jacek, te is annyival hozd létre a szervert! -
Fabcsy #141 Ezt másold be a helyére, és probáld úgy. -
Fabcsy #140 Na Frík, küldök egy profilet. -
#139 csinalok egy servert Jacek Hun GT neven aki tud gyujjek:) -
Fabcsy #136 Aha, ahhoz valoszínüleg kellene egy eredeti profil. Nyugi, megoldjuk. :) -
#135 heeeeeeeelp, Fábcsy! :D -
#134 na, beírom az új profile nevét, utána accept, és a háttérben kis ablakban:
RUN TIME ERROR '13'
TYPE MISMATCH
utána ezzel indul -
#133 olvass vissza, egész nap ez volt a téma -
#131 most újrahúzom, mingyá jelentek -
Fabcsy #130 Mondjad, biztos könnyebben rájövök, már kiismertem eléggé az f12k2-t. -
Fabcsy #129 Runtime error hol? -
#128 egyelőre runtime error, de nem adom fel :DD -
Fabcsy #127 Müxik? -
Fabcsy #126 :)))))))))))) -
#125 Fábcsy köszi a stuffot, ezért hálából egyszer elengedlek egy bajnokin!! :D -
#124 :)))))))))))) -
#123 ahhhhhhh, az nem bug, az én 16 éves Nissanomnál is ez van :))))) -
#122 Ha mondtok egy helyet foltoltom lassan de foltoltom:)) -
#121 Ez minden jatekban megvan. Ehez meg kell par ev amig megcsinaljak. Ez ugyan az mint a falombok, fu stb. -
#120 Mar lattam fent Magyar szervert. Ti voltatok??? -
#119 Belso nezetben amikor fekezel bejon a fust az utasterbe:)) remelem ez a legnagyobb. -
#118 mik a hibák? -
#117 Ja gfx ott van az iven meg ugy minden. -
#116 Ja nezegetem kozben a cuccost:)))
Elegge ott van a szeren , de ez csak igy 1 ora jatek utan hiba van benne de nem eget rengeto amit eddig neszre vettem:)
De nincs Bovi motorsport a macska rugja meg:) pedig ugye a fejlesztok kozott magyar is van.