2809
Codename: Panzers - Phase One
  • ReTeK
    Cooperativ küldetés(ek)re kíváncsi vagyok
  • Lacc
    Hát nem estem hasra a képtől. A Panzers romos városai és tankjai sokkal jobban bejönnek.
  • Valen
    :)))
  • antijedi
    francba megelőztél :P
  • antijedi
    pont emiatt nem győzött meg az ilyen full 3d-s ultraélethű ultrajograf egyebb gamekat eddig egytől egyig mind elbaszták..., egyetlen kivétel sem volt és sokszor még a grafika sem oylan lett mint a képeken..., na de majd meglássuk, viszont ez itt offtopic :)
  • Valen
    szép-szép, de ha a grafikán kívül mást nem nyújt, akkor a Panzers simán leveri :)
  • a.carkey
    Majd egy elefánt meggyőz! :) Tessék:
  • antijedi
    nemtom wartime command képei engem nagyon nem győztek meg, de majd meglássuk...
  • a.carkey
    Igen. A legnagyobb hibája, hogy CSAK sivatagban játszódik.

Wartime Command, és kész. IL-2 motorral, rts uőgy, meg minden. Nem hinném, hogy emlékezni fogunk a panzersre, ha a Wartime előbb jön ki ...
  • Blasta
    Erre számítottam a képek és az infók alapján.
    Ma én is megnézem.
    SWINE-t én is imádtam
  • ReTeK
    nagyon ott van ez a demo, a Blitzkrieges ökörségek pl. béna tankos fordulásokat eddig még nem vettem észre, jó ötletek vannak benne, kár hogy nincs üzemanyag (hehe) Nagyon szép a grafika, a DRvsAK-nak nem volt ennyire hangulatos (sivatag suxx)
  • Dynamic
    A játék alapjában véve tényleg jó, de egy kicsit csalódot vagyok, mert a játék tul.képpen ugyanaz mint a SWINE kezdve a vásárlási képernyőtől, az egységek javításán át, a grafikáig, minden.
    Jelzem, nekem a SWINE tetszett, de nekem sokszor úgy tűnt, mintha azzal jázszanék, nem pedig egy teljesen új, EREDETI játékkal.
  • robotnyk
    nagyon ígéretes, de tényleg! nagyon jól optimalizált a motor, az ingame moviek kivételével szaggatásmentesen megy az én gyenge gépemen is, remélem nem sok van már hátra a kiadásig!
  • 3P
    Csak még két apróság:
    1. a javítás a S.W.I.N.E. -ban még így elment, de itt picit fura...
    2. a tankok beásának hiánya, az pedig emlékeim szerint még a S.W.I.N.E. -ban is benne volt, itt meg egyenesen hiányzik, vagy csak én nem talátam volna meg!?
  • 3P
    Na végig tóltam...
    Elsőre nagyon pozitív a véleményem, amik tetszettek:
    1. Látványos grafika
    2. Szépen megvalósított mozgások, még a gyalogosoknál is.
    3. Az épületekben is folynak harcok. Ha bemész egy szakasz emberrel akkor láthatóvá válik a belső nézet. Érdekes mikor lángszórossal "kopogtatok be" a Varsói házakba :D...
    4. Ötletesek az ingame átvezetők.
    5. Kellően gyors a játék egy közepes gépen is (ATi Radeon 8500 + AMD 2400+)

Ami nekem nem tetszett:
    1. Gyalogosk picit erősek. Az rendben van hogy épülertből, vagy barikád mögül jól használhatók, de hogy nílt utcán 4 tanknak sokáig kelljen lőni szvsz azért túlzás.
    2. A HANGOK! :( :(. A puskarogpogás a lövések, a robbanások is gyengék, de még elviselhetőek, viszont a tankok hangja borzalmas. Nincs semmi fémes csikorgás ha megindulnak az acélszörnyek (úgy mint pl AKvsDR-ben, vagy a Blitzkrieg-ben), helyett egy idétlen lerohadt motorú teherautó hang jön.
    Persze ettől még fantasztikus a játék, büszkék lehetnek magukra a fiuk. GRATULÁLOK!
    Ha küldetések változatosak lesznek, kezdve a nány emberes kommandóktól a véres tankcsatákig, akkor nagyon-nagyon nagyot fog robbani a játék, mégha a piacon mostanában sok 2. világháborus progi is kijött.
  • Lacc
    Magasan veri a DR vs. AK-t. Nagyon bejön.
  • antijedi
    énis azt modnom hogy nem egy hardcore stratégia stilus de a DRvsAK-t szeritnem minden szempontbol veri még a demo is a DRvsAK fullját... :)
  • a.carkey
    Hacsak ki nem jön tényleg tavasszal a Wartime Command ...
  • a.carkey
    Nem lenne rossz, de túl pitty-puttyos! :)

Sok a bigyó, ráadásul nagyok is.

Az utcai harc nem rossz, néha túlzottan kemény, de nem mondanám, hogy jobb, mint a DRvsAK.

Megjelent az egység limit. Ez már megint hülyeség! A DRben ez skillponttól függött, nem volt igazi limit, max ha nem volt soldier a tankokba. Az, hogy az engine nem bírja a sok egységet, benne van, de mégis: annyira nehéz lett volna megoldani? Max. kisebb lett volna pár kütyü, ami felesleges. Na mindegy. A DR demoja nem tetszett, a game meg bejött, vsz itt is így lesz!
  • Serpa
    főmenüben szól nálatok a zene (nem a járművek hangja), igaz ?
  • antijedi
    alaplapi hangkártya power! :P
  • Takigabi
    Én az alplapi hangkártyát használom és avval semmi baja
    Abit IS7
  • antijedi
    hmm, nekem semi iylen nem volt, sőt még tetszettek is hangok, ahogy németül beszéltek, nagyonb ejövös volt...
    ráadásul nem oylan idegesitő németül hanem valahogy rendeseben szal bejövös volt :)
  • Serpa
    olyan mintha berezonálna.
  • antijedi
    énse értem :)
  • Serpa
    nem értem miért vannak furcsa hangok nálam.

100.
  • antijedi
    szal nekem asus ...fogalmazás rulz :P
  • antijedi
    asus nekem p4c800 deluxe alaplapra integrál kártya (soundmax vagy mia neve) és eax 2 -re van állitva...
  • Serpa
    nektek milyen hangkártya van ?
    játék belül mit állítottok audionál ?
  • Serpa
    hanggal minden rendben nálad ?
  • antijedi
    nekem seholsem akadt...
    amugy ahoz képest hogy mostanság miylen formában szoktak kijönni a demok még igy is le a kalappal a készitők elött :)
  • Takigabi
    a főmenüben nekem is akadt a háttérvideó a játék maga nem
    még nincs teljesen optimalizálva sztem
  • antijedi
    én csak egyet tudok mondani a készitőknek:
    csak igy tovább..., nekem nagyon bejött!
    ugyan nem az a hardcore stratégia de nekem elég bejövös...
    a DR hasonlo stilusu gameját meg már csak a demo porigalázza...
  • antijedi
    nekem nem volt ilyen...
  • Serpa
    másnal is van olyan, hogy a videó egy kicsit akad (akár a főmenűnél, akár a játék közbeninél).

hang terén pedig néha rezgő (furcsa, nem tiszta) hangokat hallok.
  • Serpa
    angol demo.
    elég 1xű a kezelés.

kiképzést (tutorial) élveztem.
  • Gabe18
    "hazai fejlesztés"
    Ez vajon akkor most magyar nyelven is tud?
    Nem vagyok egy nagy stratéga,de ha érteném a dolgokat,kipróbálnám...
  • antijedi
    ezt most miért ide? eszednélvagy?
  • TBC
    Sziasztok!
    Létrehoztam egy fórumot Drakula 2. Van egy kis problémám:Segítsetek!!! A 2. cd-ben megvan a lovag kersztje, a temetőben a piros körök eltűntek, be tudtam menni a sakkszobába, ahol a papírt alátettem a táblának. Nemtok kijutni abból az egyész helyiségből, vaygis a temetőbe. MIt tegyek? Van Valami kód? HELP!!!
  • Serpa
    most azt mondogatom magamban:

Nem akarok csalódni ! Nem akarok csalódni ! Nem akarok csalódni !