2809
Codename: Panzers - Phase One
-
#125 Cooperativ küldetés(ek)re kíváncsi vagyok -
#124 Hát nem estem hasra a képtől. A Panzers romos városai és tankjai sokkal jobban bejönnek. -
#123 :))) -
antijedi #122 francba megelőztél :P -
antijedi #121 pont emiatt nem győzött meg az ilyen full 3d-s ultraélethű ultrajograf egyebb gamekat eddig egytől egyig mind elbaszták..., egyetlen kivétel sem volt és sokszor még a grafika sem oylan lett mint a képeken..., na de majd meglássuk, viszont ez itt offtopic :) -
#120 szép-szép, de ha a grafikán kívül mást nem nyújt, akkor a Panzers simán leveri :) -
#119 Majd egy elefánt meggyőz! :) Tessék:
-
antijedi #118 nemtom wartime command képei engem nagyon nem győztek meg, de majd meglássuk... -
#117 Igen. A legnagyobb hibája, hogy CSAK sivatagban játszódik.
Wartime Command, és kész. IL-2 motorral, rts uőgy, meg minden. Nem hinném, hogy emlékezni fogunk a panzersre, ha a Wartime előbb jön ki ... -
#116 Erre számítottam a képek és az infók alapján.
Ma én is megnézem.
SWINE-t én is imádtam -
#115 nagyon ott van ez a demo, a Blitzkrieges ökörségek pl. béna tankos fordulásokat eddig még nem vettem észre, jó ötletek vannak benne, kár hogy nincs üzemanyag (hehe) Nagyon szép a grafika, a DRvsAK-nak nem volt ennyire hangulatos (sivatag suxx) -
#114 A játék alapjában véve tényleg jó, de egy kicsit csalódot vagyok, mert a játék tul.képpen ugyanaz mint a SWINE kezdve a vásárlási képernyőtől, az egységek javításán át, a grafikáig, minden.
Jelzem, nekem a SWINE tetszett, de nekem sokszor úgy tűnt, mintha azzal jázszanék, nem pedig egy teljesen új, EREDETI játékkal. -
#113 nagyon ígéretes, de tényleg! nagyon jól optimalizált a motor, az ingame moviek kivételével szaggatásmentesen megy az én gyenge gépemen is, remélem nem sok van már hátra a kiadásig! -
#112 Csak még két apróság:
1. a javítás a S.W.I.N.E. -ban még így elment, de itt picit fura...
2. a tankok beásának hiánya, az pedig emlékeim szerint még a S.W.I.N.E. -ban is benne volt, itt meg egyenesen hiányzik, vagy csak én nem talátam volna meg!? -
#111 Na végig tóltam...
Elsőre nagyon pozitív a véleményem, amik tetszettek:
1. Látványos grafika
2. Szépen megvalósított mozgások, még a gyalogosoknál is.
3. Az épületekben is folynak harcok. Ha bemész egy szakasz emberrel akkor láthatóvá válik a belső nézet. Érdekes mikor lángszórossal "kopogtatok be" a Varsói házakba :D...
4. Ötletesek az ingame átvezetők.
5. Kellően gyors a játék egy közepes gépen is (ATi Radeon 8500 + AMD 2400+)
Ami nekem nem tetszett:
1. Gyalogosk picit erősek. Az rendben van hogy épülertből, vagy barikád mögül jól használhatók, de hogy nílt utcán 4 tanknak sokáig kelljen lőni szvsz azért túlzás.
2. A HANGOK! :( :(. A puskarogpogás a lövések, a robbanások is gyengék, de még elviselhetőek, viszont a tankok hangja borzalmas. Nincs semmi fémes csikorgás ha megindulnak az acélszörnyek (úgy mint pl AKvsDR-ben, vagy a Blitzkrieg-ben), helyett egy idétlen lerohadt motorú teherautó hang jön.
Persze ettől még fantasztikus a játék, büszkék lehetnek magukra a fiuk. GRATULÁLOK!
Ha küldetések változatosak lesznek, kezdve a nány emberes kommandóktól a véres tankcsatákig, akkor nagyon-nagyon nagyot fog robbani a játék, mégha a piacon mostanában sok 2. világháborus progi is kijött. -
#110 Magasan veri a DR vs. AK-t. Nagyon bejön. -
antijedi #109 énis azt modnom hogy nem egy hardcore stratégia stilus de a DRvsAK-t szeritnem minden szempontbol veri még a demo is a DRvsAK fullját... :) -
#108 Hacsak ki nem jön tényleg tavasszal a Wartime Command ... -
#107 Nem lenne rossz, de túl pitty-puttyos! :)
Sok a bigyó, ráadásul nagyok is.
Az utcai harc nem rossz, néha túlzottan kemény, de nem mondanám, hogy jobb, mint a DRvsAK.
Megjelent az egység limit. Ez már megint hülyeség! A DRben ez skillponttól függött, nem volt igazi limit, max ha nem volt soldier a tankokba. Az, hogy az engine nem bírja a sok egységet, benne van, de mégis: annyira nehéz lett volna megoldani? Max. kisebb lett volna pár kütyü, ami felesleges. Na mindegy. A DR demoja nem tetszett, a game meg bejött, vsz itt is így lesz!
-
#106 főmenüben szól nálatok a zene (nem a járművek hangja), igaz ? -
antijedi #105 alaplapi hangkártya power! :P -
Takigabi #104 Én az alplapi hangkártyát használom és avval semmi baja
Abit IS7 -
antijedi #103 hmm, nekem semi iylen nem volt, sőt még tetszettek is hangok, ahogy németül beszéltek, nagyonb ejövös volt...
ráadásul nem oylan idegesitő németül hanem valahogy rendeseben szal bejövös volt :) -
#102 olyan mintha berezonálna. -
antijedi #101 énse értem :) -
#100 nem értem miért vannak furcsa hangok nálam.
100. -
antijedi #99 szal nekem asus ...fogalmazás rulz :P -
antijedi #98 asus nekem p4c800 deluxe alaplapra integrál kártya (soundmax vagy mia neve) és eax 2 -re van állitva... -
#97 nektek milyen hangkártya van ?
játék belül mit állítottok audionál ? -
#96 hanggal minden rendben nálad ? -
antijedi #95 nekem seholsem akadt...
amugy ahoz képest hogy mostanság miylen formában szoktak kijönni a demok még igy is le a kalappal a készitők elött :) -
Takigabi #94 a főmenüben nekem is akadt a háttérvideó a játék maga nem
még nincs teljesen optimalizálva sztem -
antijedi #93 én csak egyet tudok mondani a készitőknek:
csak igy tovább..., nekem nagyon bejött!
ugyan nem az a hardcore stratégia de nekem elég bejövös...
a DR hasonlo stilusu gameját meg már csak a demo porigalázza... -
antijedi #92 nekem nem volt ilyen... -
#91 másnal is van olyan, hogy a videó egy kicsit akad (akár a főmenűnél, akár a játék közbeninél).
hang terén pedig néha rezgő (furcsa, nem tiszta) hangokat hallok. -
#90 angol demo.
elég 1xű a kezelés.
kiképzést (tutorial) élveztem.
-
Gabe18 #89 "hazai fejlesztés"
Ez vajon akkor most magyar nyelven is tud?
Nem vagyok egy nagy stratéga,de ha érteném a dolgokat,kipróbálnám... -
antijedi #88 ezt most miért ide? eszednélvagy? -
TBC #87 Sziasztok!
Létrehoztam egy fórumot Drakula 2. Van egy kis problémám:Segítsetek!!! A 2. cd-ben megvan a lovag kersztje, a temetőben a piros körök eltűntek, be tudtam menni a sakkszobába, ahol a papírt alátettem a táblának. Nemtok kijutni abból az egyész helyiségből, vaygis a temetőbe. MIt tegyek? Van Valami kód? HELP!!! -
#86 most azt mondogatom magamban:
Nem akarok csalódni ! Nem akarok csalódni ! Nem akarok csalódni !