2809
Codename: Panzers - Phase One
  • skorpio7
    Pontosabban warez-ban még nincs, de boltban már bárki megveheti.
  • nagykispeter
    Mert nincs
  • TneX
    És magyar verziót miért nem látok még? :(
  • Lacc
    Az angol verzsönre még várni kell egy darabig...
  • skorpio7
    Még nincs.
  • Charly
    Warezcenteren nincs még fent?
  • Takigabi
    van már warez ,csak az német nyelvű és bittorentes
  • maniac001
    Az átvezetőké igen. A többi az adott nemzet nyelve.
  • nagykispeter
    Gondolom mert nem nagyon vette meg senki,warez pedig még nem jött ki!Ha kijött volna tele lenne az oldal beírásokkal!Egyébként a bolti verzióba a hang is magyar?
  • maniac001
    MIÉRT NEM VÁLASZOL SENKI???
  • maniac001
    Bocs a zavarásért, csak 1-2 kérdés. Tegnap kipróbáltam végre a full Panzers-t, eddig csak a demóval nyomtam. Hát ez valami szenzációs. Most kezdem a 4. pályát a németekkel. Szinte tökéletes, de 1-2 kérdésem volna (árnyék kikapcsolva :-))
    1. A hősöm a második pályán egy SDkfz felderítőben volt. Amikor elfoglaltam a vasútállomást, a menagement képernyőn nem volt meg a jármű, pedig
    azt olvastam hogy csak azokat nem lehet továbbvinni amit az aktuális pályán szereztem.

2. A kézikönyv szerint a gumicsónakot használat után el lehet tenni vissza a hátizsákba, de nekem nem sikerült. Ott kellett hagynom ahol a pilótát
    megmentettem.

3. A kézikönyvben és a demóban a minitérkép mellett HÁROM ikon van: felkiáltójel, domborzat, zászló. Na nekem CSAK a domborzat (középső) ikon
    van. Hol kell beállítani hogy mind a három meglegyen?
    Nagyon köszönöm az eddigi segítséget is (jövök egy rekesz sörrel).

• Axon
    Kínomban újra elővettem a demo-t.
    Most csak katonákkal vittem végig, nem volt egy tankom sem. Ismét megkedveltem. Ha nem 9990 Ft lenne még meg is venném. 4-5 ezer forint lenne a legmaximum amit adnék érte. Amikorra viszont ennyi lesz az ára már nem fog érdekelni.
  • Forrest Gump
    Sziasztok! Van már tört verzio (magyar), és lehet vele multizni? Köszi!
  • rage at work
    Ha az élsimítást kikapcsolod, akkor is jelentkezik a hiba?
  • rage at work
    Vinyóról nehéz lesz képet beszúrni
    Előbb töltsd fel valahová a képet, s úgy fogod tudni a link alapján beszúrni ide.
  • maniac001
    Megvan a hiba. Rossz volt a név, azért nem jött össze. Szóval mi lehet a gond az árnyékokkal (pl. villanypózna, vezetékek)? Élsimítás maximumon, friss videokártya driver, DX9.0b. Akkor mi a baj?!?!? Plíz help! A fejlesztőket nem lehet elérni.
  • maniac001
    Hogy lehet ide képet beszúrni ami a vinyómon van?
  • toMpEr
    en ftp-n lattam, de szerintem dc-n is fent van mar
  • Serpa
    p2p ?
  • Takigabi
    Bittorenten vagy hol ?
  • toMpEr
    amugy van mar magyar version is, de nem probaltam meg, gondolom hasonlo modon kell kiirni, mint a nemetet
  • maniac001
    hello!
    nem, nem direkt, csak van aki arra ideges hogy nem jók a hangok, valaki arra hogy a történelmi háttér nem stimmel teljesen, én meg arra hogy nem szép az árnyék/fa. Azért nem értem mert olyan szépre csinálták mind a kettő játékot, miért nem lehetett ezekre odafigyelni?
  • TneX
    OFF:
    Nem akarlak megbántani de muszály ilyen f*szságokkal foglalkozni hogy recés az árnyék széle meg csúnya a gc2-ben a fa?Kit érdekel? Komolyan mondom olyan mindtha direkt csinálnád...
    (NEM akarok flémelni)

ON
  • maniac001
    Sziasztok!
    Aki játszott már a demoval az segíthetne. Ha forgatom a kamerát, néha az árnyékok szélei hullámosak, cakkosak de NAGYON. Geforge 4-el meg ATI-val is. DX9.0b és a legújabb driverek fent vannak. Élsimítás maximumon. Ez a full-ban is ilyen lesz? És a demoban nem engedte bekapcsolni a LOD-ot. Mi az a LOD? Tudnék az árnyék hibával csinálni valamit? Mert halálosan idegesít. Segítségeteket köszönöm.
  • Pitya
    Hali
    a cdgalaxisban volt már tegnap is.
  • Nemcso
    Hát nem örültem, különösen, hogy ajándéknak szántam Péter napra. De egy nap csúszást talán még megbocsát nekem az ajándékozott.
  • Axon
    Azért remélem montad nekik, hogy Kapják be!!!
  • Nemcso
    A magyarországi megjelenés 29.-re csúszott.
    Én megrendeltem PCDome online-shop-ján keresztül múlt hét elején. Akkor még 25.-e volt a megjelenési dátum. Pénteken felhívtak, hogy csak 30.-án tudják kiküldeni a részemre, mert a kódok még nem készültek el a játékhoz.
  • toMpEr
    most akkor tegnap megjelent vagy mikor fog?
  • Serpa
    Codename: Panzers interjú
  • nagykispeter
    még majdnem minden magyarbol lett warez szerintem is lessz!
  • skorpio7
    RND az ember.
  • Takigabi
    SZerintem lesz :)
    A pnd szokta rippelni a magyar gameket
  • grebber
    Én sem hiszem de reménykedjünk mondjuk nekem mindegy hogy német vagy angol mert egyiket sem vágom max 10%-ban.
  • Lacc
    Csak magyarból nem hiszem hogy lesz warez :(
  • skorpio7
    Magyar ebben a hónapban jön ki (újság szerint), az angolra viszont még várhatsz jó 3 hónapot.
  • toMpEr
    Nekem nemsurgos megvarom a magyar vagy angol verziot
  • Serpa
    senki nem probálta még ?
  • grebber
    Lejött már neked ???Ha igen milyen a game jó???Kis leírás.
  • grebber
    Sehogy nem töltöm mert lassan jön megvárom amig fenntlesz ftp-n egyiket fennt van csak szerverrel baszakodnak.