2809
Codename: Panzers - Phase One
-
#285 Pontosabban warez-ban még nincs, de boltban már bárki megveheti. -
#284 Mert nincs -
TneX #283 És magyar verziót miért nem látok még? :( -
#282 Az angol verzsönre még várni kell egy darabig... -
#281 Még nincs. -
#280 Warezcenteren nincs még fent?
-
Takigabi #279 van már warez ,csak az német nyelvű és bittorentes -
maniac001 #278 Az átvezetőké igen. A többi az adott nemzet nyelve. -
#277 Gondolom mert nem nagyon vette meg senki,warez pedig még nem jött ki!Ha kijött volna tele lenne az oldal beírásokkal!Egyébként a bolti verzióba a hang is magyar? -
maniac001 #276 MIÉRT NEM VÁLASZOL SENKI??? -
maniac001 #275 Bocs a zavarásért, csak 1-2 kérdés. Tegnap kipróbáltam végre a full Panzers-t, eddig csak a demóval nyomtam. Hát ez valami szenzációs. Most kezdem a 4. pályát a németekkel. Szinte tökéletes, de 1-2 kérdésem volna (árnyék kikapcsolva :-))
1. A hősöm a második pályán egy SDkfz felderítőben volt. Amikor elfoglaltam a vasútállomást, a menagement képernyőn nem volt meg a jármű, pedig
azt olvastam hogy csak azokat nem lehet továbbvinni amit az aktuális pályán szereztem.
2. A kézikönyv szerint a gumicsónakot használat után el lehet tenni vissza a hátizsákba, de nekem nem sikerült. Ott kellett hagynom ahol a pilótát
megmentettem.
3. A kézikönyvben és a demóban a minitérkép mellett HÁROM ikon van: felkiáltójel, domborzat, zászló. Na nekem CSAK a domborzat (középső) ikon
van. Hol kell beállítani hogy mind a három meglegyen?
Nagyon köszönöm az eddigi segítséget is (jövök egy rekesz sörrel).
-
#274 Kínomban újra elővettem a demo-t.
Most csak katonákkal vittem végig, nem volt egy tankom sem. Ismét megkedveltem. Ha nem 9990 Ft lenne még meg is venném. 4-5 ezer forint lenne a legmaximum amit adnék érte. Amikorra viszont ennyi lesz az ára már nem fog érdekelni. -
#273 Sziasztok! Van már tört verzio (magyar), és lehet vele multizni? Köszi! -
rage at work #272 Ha az élsimítást kikapcsolod, akkor is jelentkezik a hiba? -
rage at work #271 Vinyóról nehéz lesz képet beszúrni
Előbb töltsd fel valahová a képet, s úgy fogod tudni a link alapján beszúrni ide. -
maniac001 #270 Megvan a hiba. Rossz volt a név, azért nem jött össze. Szóval mi lehet a gond az árnyékokkal (pl. villanypózna, vezetékek)? Élsimítás maximumon, friss videokártya driver, DX9.0b. Akkor mi a baj?!?!? Plíz help! A fejlesztőket nem lehet elérni. -
maniac001 #269 Hogy lehet ide képet beszúrni ami a vinyómon van? -
#268 en ftp-n lattam, de szerintem dc-n is fent van mar -
#267 p2p ? -
Takigabi #266 Bittorenten vagy hol ? -
#265 amugy van mar magyar version is, de nem probaltam meg, gondolom hasonlo modon kell kiirni, mint a nemetet -
maniac001 #264 hello!
nem, nem direkt, csak van aki arra ideges hogy nem jók a hangok, valaki arra hogy a történelmi háttér nem stimmel teljesen, én meg arra hogy nem szép az árnyék/fa. Azért nem értem mert olyan szépre csinálták mind a kettő játékot, miért nem lehetett ezekre odafigyelni? -
TneX #263 OFF:
Nem akarlak megbántani de muszály ilyen f*szságokkal foglalkozni hogy recés az árnyék széle meg csúnya a gc2-ben a fa?Kit érdekel? Komolyan mondom olyan mindtha direkt csinálnád...
(NEM akarok flémelni)
ON -
maniac001 #262 Sziasztok!
Aki játszott már a demoval az segíthetne. Ha forgatom a kamerát, néha az árnyékok szélei hullámosak, cakkosak de NAGYON. Geforge 4-el meg ATI-val is. DX9.0b és a legújabb driverek fent vannak. Élsimítás maximumon. Ez a full-ban is ilyen lesz? És a demoban nem engedte bekapcsolni a LOD-ot. Mi az a LOD? Tudnék az árnyék hibával csinálni valamit? Mert halálosan idegesít. Segítségeteket köszönöm. -
Pitya #261 Hali
a cdgalaxisban volt már tegnap is. -
#260 Hát nem örültem, különösen, hogy ajándéknak szántam Péter napra. De egy nap csúszást talán még megbocsát nekem az ajándékozott. -
#259 Azért remélem montad nekik, hogy Kapják be!!! -
#258 A magyarországi megjelenés 29.-re csúszott.
Én megrendeltem PCDome online-shop-ján keresztül múlt hét elején. Akkor még 25.-e volt a megjelenési dátum. Pénteken felhívtak, hogy csak 30.-án tudják kiküldeni a részemre, mert a kódok még nem készültek el a játékhoz. -
#257 most akkor tegnap megjelent vagy mikor fog? -
#256 Codename: Panzers interjú -
#255 még majdnem minden magyarbol lett warez szerintem is lessz! -
#254 RND az ember. -
Takigabi #253 SZerintem lesz :)
A pnd szokta rippelni a magyar gameket -
#252 Én sem hiszem de reménykedjünk mondjuk nekem mindegy hogy német vagy angol mert egyiket sem vágom max 10%-ban. -
#251 Csak magyarból nem hiszem hogy lesz warez :( -
#250 Magyar ebben a hónapban jön ki (újság szerint), az angolra viszont még várhatsz jó 3 hónapot. -
#249 Nekem nemsurgos megvarom a magyar vagy angol verziot -
#248 senki nem probálta még ? -
#247 Lejött már neked ???Ha igen milyen a game jó???Kis leírás. -
#246 Sehogy nem töltöm mert lassan jön megvárom amig fenntlesz ftp-n egyiket fennt van csak szerverrel baszakodnak.