2809
Codename: Panzers - Phase One
-
#325 Bocs igazából nem Maniac001-nek szólt volna, csak pont nála olvastam, hogy érdemes megvenni. Tehát mégegyszer, nem Maniac001-nek szántam, hanem a magyar árakat látva gondoltam leírom a véleményem... -
#324 3. at se muszály.
amennyire értem a német szöveget. -
#323 először csak az elsőt írd ki nfo szerint, 2. nem muszály, elvileg. -
#322 :( nem jó nem is kéri a serialt mert el sem indul a game már az exe-re való kattintásnál kiirja hogy helyezze be a cd-t.
Ha kiirom azzal a módszerrel akkor elvileg menni-e kéne?
-
#321 Azt nem vitatom, hogy zseniális, mivel a demo nekem is tetszett. Szándékomban állt, hogy meg is vegyem. Több ok miatt:
1. Tényleg jó játék
2. Legyünk lojálisak a hazai fejlesztőkkel szemben, azaz minimum a hazai cuccokat vegyük meg.
Elszaladtam hát megnézni, hogy idehaza mennyiért is vesztegetik, s mit látok 9990 Ft. Ez sok, marhára sok! Annak fényében meg kifejezetten sok, hogy kint ez az ára: $ 29.99, ime:
http://www.cdv.de/index.php?sid=en020000
Ha ezt átváltom, cirka 6000 Ft-ra jön ki az ára. Kb pont ezt vártam a magyar változat árától is. Eddig többször előfordult, hogy a hazai változat, ha magyar fejlesztésről volt szó picit olcsóbb is volt, mint a külföldi. Itt nem! Mi több 66%-kal drágább. Na itt veszett el belőlem a lojalitás! :(
Innetől kezdve nem tudom értékelni azon hozzászólásokat, hogy vedd meg, hogy ezel is támogasd a hazai fejlesztő csapatot. Ilyen áron nem fogom, hogy jóval többet fizetünk érte, mint bárki más! :(.
Tudom nem a fejlesztők tehetnek róla, hanem inkább a kiadó, vagy a forgalmazó, de engem, mint végfelhasználót a végfelhasználói ára érdekel, s az hogy mi módon alakul így az már kevésbé. Ez van, ez ma Magyarország.
Érdekessgé képp érdemes volna megnézni, hogy pl. a csehek által, vagy akár az oroszok által fejlesztett gamék exkluziv nyelvű (saját nyelvű) változatai saját országukban kiemelkedően olcsóbb. Vajon miért van ez így ott? Hiszen nekik is külföldi kiadójuk van. Nekik miért sikerülhet akkor mégis? Nem értem és nem is igazán érdekel a továbiakban! Egy biztos ilyen áron nem kell a Panzers! Sajnálom, de ez van...
-
#320 "A francba! A felderítok jelentésében csak ellenséges gyalogságot említettek, szó sem esett ezekrol a páncélos szörnyekrol! Hogyan tudtak két Királytigris nehéz tankot nem észrevenni! Most nincs ido bárkit is hibáztatni, inkább célozz a bazookával és kapd el hátulsó páncélját. Ezt a hetven tonnás behemótot csak a hátsójába lott telitalálat tudja megsemmisíteni ..." -
#319 Jaja olvastam róla hogy tarol mint állat nem csoda ha védik :) -
#318 most ugrik a majom a vízbe !
díjakat szép számmal zsebelt be !
-
#317 Képek vannak és eléggé zsirak infok nincsenek a képek az infók :).
Na feltette inditom de elötte leirom a serialt amit mondtál! -
#316 telepítő képernyő hogy nézz ki ?
képek vannak a játékból ?
infok ? -
#315 nem fogadja el a kulcsot. -
#314 védelem miatt. -
#313 És akkor az mért nem megy a Soldiers? -
#312 telepítés után, indításkor kéri.
Soldiers -nél így van. -
#311 Most megy a telepítés de nem kért serialt lehet hogy a gamen belül fogja kérni?? -
#310 #205
itt van serial írva. -
#309 Nem tom hogy elfogadja-e ,mert az nfo-ban még utalás sincs hogy lenne serial . -
#308 nem kell hozzá ?
Soldiers -hez kell (ua a védelem). -
#307 Milyen cd kulcsot?? -
#306 CD kulcsot elfogadja ? -
#305 Már csak 33 perc.KÖSZ.
De van egy nagyon nagy baj hogy szerintem a köcsög Starforce3 fog gyözni :( -
#304 tehát van esély rá.
drukkolok !
-
#303 Nem tom mert még az uccsó CD-ből van 1óra 40 perc de a telepítés elindul :) (német verzsön)
Ez is azzal van levédve mint a TOCA 2 (köcsög Starforce3)
:(
Este feltelepítem azt imádkozok hogy simán jó legyen,de 0.5% esélyt adok csak rá :( -
Takigabi #302 bemountolva nem jó ? -
#301 Aki ért az Alcohol 120%-hoz kérem segítsem mert én még nem használtam!!!!!!!!
Ezt irja a Panzers nfo-ja:
Install
~~~~~~~
mit Alcohol folgende einstellungen vornehmen und brennen...
CD1 & CD2 auf 700MB CD-R oder CD-WR brennen
für CD3 nimmt eine 700MB CD-WR !!!
Brenn einstellung;
Datentyp:...............................:benutzerd efinieren
schreibgeschwindigkeit:.................:4x bis 8x
Schreibmethode:.........................AO/SAO
Buffer Underrun Technologie Aktivieren:.:ON
Letzte Session nicht schliessen:........:OFF
EFM Fehler umgehen:.....................:OFF
Sub-channel korrigieren:................:ON (default)
"RMPS" auf Medium schreiben:............:OFF
> das spiel installieren und starten
> dannach reboot, damit sf3 treiber aktiviert wird
> cd3 einlegen und spiel starten
Hol kell ezeket beállítani az Alcoholon belül???
Ha sikerül ezzel a módszerrel kiirnom akkor tutira müködni fog?? -
Takigabi #300 Csak azért nincsen warez (amugy van csak német) mert Angliában és amcsiföldön még nem adték ki a gamet...
Ennyit a szuperbiztos védelemről. -
Rusy #299 pf basszus nem lesz tört változat egy idejig biztos, pedig kurva nagy gém, na mindegy sajnos nincs 10000ft-om egy játékra, úgyhogy ezt most kihagyom talán 2-3 év múlva :))) -
#298 méghozzá a Utah Beach pálya. -
#297 most szombaton állítólag jön a következő demo. -
#296 hehe, ha benne lenne, akkor nem kéne megvenni a full-t ...
összes egység, pálya, kampány, minden benne van ? -
#295 A demóban messze minden benne van, ami a teljes programban, hidd el, épp itt van nálam tesztelésre. -
#294 a demoban messze nincs benne minden, szal nem látom hitelesen a játékot ... -
#293 Erre találták ki a demót. -
#292 Ja, ha megveszem, és egyáltalán nem olyan jó, mint várom, akkor kidobtam ~10k forintot ... -
#291 Remélem soha, mellesleg olyan védelem van rajta amit egyhamar nem fognak feltörni (szerencsére). Magyar programmal különösen aljas dolog warezolni - ha érdekel vedd meg most,vagy várd meg míg lemegy az ára. Ennyit igazán megérdemelnek a hazai fejlesztők. -
#290 Mikor lesz már warez?Ha valaki már játszik vele, érdekelne milyen a multija?
-
#289 Én nekem már csak 7óra 30 perc van hátra tehát holnap este már nyom(nám) :( de csak azért nám mert van egy olyan érzésem hogy ezzel is az lesz mint a Port Royale 2 vel leszedtem nincs crack azt nem ment pedig más leszedte ő neki meg megy tehát nem 100% hogy nekem menni fog .de reménykedem. -
#288 Nem valószínű. -
#287 Valaki leszedte már a német verziót??? -
maniac001 #286 SZerintem ezt érdemes megvenni. Zseniális!!!