2809
Codename: Panzers - Phase One
  • CrucifX
    Aki játszott a Call of Duty-val rendkívül meg fog lepődni, főleg mikor belekezd a szövetséges kampányba. Az első küldetés egy az egyben ugyanaz, csak épp más nézőpontból. Néztem is nagyokat, kicsit furcsa de aztán poén az egész (a feladat nem, ott vért kell izzadni rendesen)
  • skorpio7
    Ahogy mondod.
  • CrucifX
    Ez már szvsz egyéni probléma.
  • skorpio7
    ...Sztem itt hagyjuk abba ezt a témát és inkább ecsetelgessük a program gyönyöreit... na persze csak akkor lehet ez majd, ha elég sokan megveszik vagy "megveszik".
  • CrucifX
    A védelem kiadótól független, ő is licenszelték a Starforce 3-at.
    Rendkívül kis kemény program - indításnál kódot kér, majd leelenőrzi a lemezt, majd a menüben hitelesítő kulcsot kell megadni és csak aztán mehet minden. jelenleg nagy dió a csapatok számára, de 1 év múlva ugyanolyan lesz, mint régen a SecureRom volt. Addig viszont vegetálni fog a warez, bár kétlem, hogyha egy HL2 vagy Doom3 kaliberű programra ilyet tesznek, nem lesz meg a versenyszellem, hogy vajon ki hozza ki előbb.

Sztem itt hagyjuk abba ezt a témát és inkább ecsetelgessük a program gyönyöreit.
  • robotnyk
    akkor fehérváron miért nem volt? [költői kérdés]

lehet hogy okosabb lett volna megrendelni, na mindegy, mostmár juszt is beszerzem :)
  • Axon
    Én hétfőn láttam a debreceni Mediamarkban.
    Megfogtam a dobozát, nézegettem, simogattam, fantáziáltam..... majd egy könnyes búcsú kíséretében visszaraktam a polcra, mindezt azután, hogy negyed órán át latolgattam, mennyi esélyem lenne futva áttörni a biztonsági őrök kordonát.
    A nulla közeli eredmény győzött meg a polcra való visszarakásról.
  • Rusy
    detto, inkább játszok mással addig, csak azért egy kicsit engem is idegesít, hogy csak később fogok ezzel nyomni, amúgy bocs ha egy kicsit hülye vagyok de még mindig nem vágom reggel van, olyan védelme van mint a toca 2-őnek meg a soldiers of... nak? pedig ez nem is codemasters...
  • SirArcheer
    Szerintem is érdemes megvenni.
    Az amerikai/angol kampányt kezdtem el.
    Az első két küldetést csináltam meg. /könnyűn/
    Nagyon hangulatos, gyönyörű, és a járművek nem bénáznak.
    A 9990Ft pedig egészen jó ár, a 11990-es EA játékokhoz képest. Kiváncsi leszek az Armies of Exigo árára. Magyar de az EA adja ki.
  • nagykispeter
    Hol voltál?Szegeden biztos van mert én is ott vettem!Egyébként tényleg jó játék egy kicsit nehéz bár nem a legkönyebb fokozaton játszom!Feltörni normálisan pedig nem tudom hogy felbírják-e mert 2 kód van rajta az eggyik a másolás védelmi azt minden játék indításkor ellenörzi a másik pedig egy sima sorszám!
  • robotnyk
    ma voltam media marktban, pénzzel a zsebben, de a játék még sehol...
  • 3P
    Ne érts fére, de ez azért mégsem full...
    Már csak azért sem, mert így elveszik az hogy az egységeid tovább viszed, stb...
    Szóval ez inkább a kampány módból csinál sok single mission-t, ami azért rendesen aláver a hangulatnak...

Asszem megvárom, amíg leesik a játék ára, s akkor megveszem, addig majd csak lesz helyette valami más...
  • grebber
    MEGCSINÁLTÁK!!!!!!!!MÜKÖDIK!!!!!!!!!!!

Igaz fura megoldás.
    Szóval azt csinálták hogy a demó exe fájlját be kell másolni a game mappájába meg a pályákat külön mentett állásként savagame mappába!

Elinditom a full gamet kiirja hogy demo version de a mentett állásokat betöltve full game mert azok a missiok az elejétől a végéig!!

EHE mondtam hogy lehet valami hasonlót!
    Na megyek edzésre azt este nyomom mint állat!
  • Serpa
    pá.

remélem meggondolod magad feltöltés űgyileg.
  • grebber
    Fekszek le mert holnap reggel gyakorlat , meg 105MB mire feltölteném meg sok a tölteni valom is.
    Egyébként 4:24 perces.Na mára elég volt csá.
  • Serpa

áhhh ...

nem valószínű.

trailert feldobnád vhova ?
  • grebber
    Nem tom hogy új-e mert nem sokat láttam a trailerekből.

Ja lehet hogy lolság ,de nem lehet olyat hogy feltelepitem a demót utánna a full gamet és a pályákat meg a többi cuccot az exe kivételével bemásolom a demóba????
  • Serpa
    trailer a Panzers -ről van, új?
  • grebber
    Van a 3. cd-n BONUSMATERIALS könyvtár tele képekkel és van benne egy 105MB-os trailer.
  • Serpa
    videókat megtudod nézni ?
    átvezető filmeket (úgy tudom vannak rajta).
  • grebber
    Igen de az lett a végeredmény hogy valami miatt olyan lsaan irta volna meg hogy eszméletlen!Majd holnap simán kiirom azt megprobálom ugy is, mert már a sütőbe is betettem hogy induljon már el de semmi nagy úr ez a másolásvédelem sajna.
  • Serpa
    megprobáltad kiírni ?
  • Rusy
    meg mindenki kedvence az AlcoholClone
  • grebber
    Ja azt csak a filmek maradnak zenék meg a demók meg a programok. :(
  • Rusy
    hát mostmár egyre inkább égető a dolog, mert nem nagyon lesz mit leszedni, ha eltrjed ez a védelem...
  • grebber
    Bárcsak ezen dolgoznának!
  • Rusy
    jaja de hol van a Razor meg a deviance, már régem nem volt releaséjük, lehet ezen dolgoznak... :DD
  • grebber
    Bárcsak igazad lenne!
  • Takigabi
    biztos fel lehet ha a HAlf Life 2 n ilyen védelem lezs akkor irhatják a Starforce 4 et mert akkor biztos feltörik 5 perc alatt
  • Rusy
    hát pedig átveszi előbb utóbb, nemtom ki csinálta a védelmet, de asszem meg kéne tőle tudakolni hogy hogy lehet feltörni olyan nincs hogy nem lehet...
  • Serpa
    nem sikerült ?
  • grebber
    Ha átveszi a többi cég is ezt a Starforce3 akkor befellegzett a wareznak?????
    Mert kezdem hitemet veszteni :(
  • Takigabi
    az RW (rewritable) amugy igen azt jelenti hogy ujrairható
  • grebber
    Hát ez a köcsög Starforce3 sok gondot okoz mindenkinek de nem akarom elhinni hogy még a nagyok sem tudják feltörni :(
  • Rusy
    én is nagyon szívesen megvettem volna, mert tényleg jó játék, meg a fejlesztőcsapat is szimpatikus, de egy évbe kétszer veszek játékot, de 10000ft pf inkább megveszem 1 év múlva, addig nem lesz elavult a grafikája, lásd s.w.i.n.e. mai szemmel nézve is megírígyelhetné bármelyik játék pl blitzkrieg, de az afrika korps is... én megveszem mindenképp csak nem most, addig van ezer más játék...
  • grebber
    Azt mondta egy srác a DC-n hogy ezt nem is lehet Alcohollal kiirni mert a 3-as cd-nek többmenetesnek kell lennie az Alcohol meg nem tud olyat.

Hogy ez igy van e fingom sincs!
  • 3P
    Visszavonva!
    Megkövetek mindenkit. Elnéztem a külföldi árát.
    48 EURO, ami hozzávetőlegesen 12.000 Ft. Tehát mégis csak picit olcsóbb nálunk, ha nem is annyira, mint reménykedtem.
    Mégegyszer bocs!
  • robotnyk
    kérdés akart lenni
  • robotnyk
    ki tudja: vannak különálló küldetések is (pl skirmishez), vagy csak a campaign pályáit lehet ott játszani majd (mint az AKvsDRben pl)
  • Serpa
    WR = újraírható ?