2809
Codename: Panzers - Phase One
-
#405 Mit vártatok a gamelibeseknek csak a szájuk nagy mükőd TOCA 2 csak ott magyarországon. LLLLOOOLOLOLOLOL
De ha már leszedte akkor csak várni kell mert elöbb vagy utóbb lesz crack!
Még eddig csak az a savegames megoldás van! :( de mondom jó ez addig amig nem lesz crack. -
#404 haver leszedte gamelib-es isokat.nemmukodik azsem :( -
#403 Tényleg a #374-ben ajánlott Panzert leszedte valaki és esetleg tényleg működik? Igaz erősen szkeptikus vagyok SF3 végett... -
#402 Az attól függ, hogy milyen jól teljesíted a küldit, azaz minden mellék küldit jól csinálsz-e meg, illetve kevés embert veszíthetsz, stb...
És mire jók? Gondolom előbb jönnek majd az újjabb cuccok, illetve több egységet vihetsz magaddal.... -
#401 Mitől függ hogy a pálya végn hány presztizspontot kapunk, és mire jók ezek a pontok vagy csak úgy vannak?? -
#400 Codename: Panzers demo #2 ["Utah Beach"] angol verzió -
#399 Valaki aki megvette szánja már meg szegány fejem a #394-esben leirtakkal! -
#398 a demo nálam 1.2es duronon, 256 rammal, meg egy mxes gef4el kultúráltan elballagott :o) -
#397 Meg ha még a VGA-d egy jónak mondható akkor elég! -
#396 MIlyen gép kell a játék "nekifutásához"?
512 MB + 1,7 Ghz elég neki? -
#395 9990 -
#394 EZUTON MEGKÉRNÉK egy olyan személyt ha megtenné nekem aki MEGVETTE a gamet hogy ahogy halad előre lenne oly szíves és mentene a pályák elején és a mentéseket feltenné valamilyen privát FTP-re!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A német küldik első 9 pályája nem kell! -
#393 Meg azzal a megoldással csak 9 német pálya van benne se több se kevesebb már az elsőt megcsináltam (a repülőtereset) vagy ötször mikor kijön a normális verzió már fejjel lefelé csukott szemmel is át fogom vinni. -
#392 Nono ne essen túlzásokbe mert csak ugy müködik ahogy a #353-asban leirtam.A pálya végén kiirta hogy nyertél arra mész hogy tovább visszadob a menübe és tölthetet be a következő pályát!
-
Takigabi #391 A német verzión is SF3 van és az működik akkor a magyarnak is kell -
#390 Mennyi most eredetibe a magyar? 12k? -
#389 Leszedte már valaki a magyar verziót??Vagy szedi már valaki???
Megyek vissza azt nyomom a német verziót! -
#388 A legfontosabb kérdés! :)
Működik is? A SF3 védelem miatt erősen szkeptikus vagyok.... -
#387 Vupsz. Mennyi embert vesztettél? -
Pitya #386 A kiváló számít? -
#385 Sikerült valakinek OK fokozatot elérni a végén? Csak 41 embert vesztettem. -
Takigabi #384 mert akkor még nem rakták fel csak a fórumban olvastam :P -
#383 Az előbb még a fórumot emlegetted. :P -
#382 Panzers bemutató:
http://www.hcgamer.hu/gamer/index.php?p=5&c=10456 -
#381 na persze, láttam én már fűben nyulat :) -
Takigabi #380 sajna kódom nincs rá :P
ugyhogy nem tom kipróbálni -
Takigabi #379 gondolom -
#378 és vajh működik is? -
Takigabi #377 Codename : Panzers magyar verzió :)) -
#376 És itt mit kell nézni? -
#375 Kurva pop-upos szar. :P -
Takigabi #374 http://gamelib.fw.hu/ -
#373 Mi a pontos címe? -
Takigabi #372 Nem akarok reklámozni de nézzétek meg a gamelibrary fórumát -
Pitya #371 Hali
ha valakinek kell egy eredeti példány, a pcdome fórumon 5.990-ért árulja egy srác. -
#370 Codename: Panzers "Utah Beach" német demo
hamarosan az angol is jön. -
#369 Nem, mindenkit meg kell ölnöda repülőtéren (a tornyokban lévőt is) és akkor elméletileg elfoglaltad s így vége a pályának. -
#368 Aki megvette attól kérdem a német verzióban az az első pálya neve hogy Der Flugplatz ott a repülöket kinyirom és vége kéne lenni a pályának,mert azzel a savegames módszerrel nem irt ki semmit pedig lezuztam mindenkit?? -
#367 30 mission
---------
12 német
8 orosz
10 szövetséges -
#366 Aki megvette elmondaná hány pályás a game mert igy feltörve csak 9 misszió van amit keveslek de amig kijön legalább 1000x begyakorlom :)??????