2809
Codename: Panzers - Phase One
  • grebber
    Az új crack megvan!
  • Rusy
    megvan?
  • grebber
    Már megvan, de nekem nem jelenik meg a letöltési faszság elküldték nekem msn-sn!!

Ezekszerint lesz nemsokára normális crack és megtörni látszik a kurva geci STARFORCE 3?
  • Rusy
    pedig ott jó énis onnan szedtem
  • grebber
    Valaki adna az uj crack-hez linket mert nem tom letölteni a gamecopyworld-ről :(?
  • Rusy
    nos szerintem az nem gáz, itt a starforce-al volt a baj, azt viszont sikerült leszednie, innentől kezve bárki csinálhat crack fix-et...
  • CéZé
    Előfordul...ezért is lesz meg még a héten eredetiben :)
  • skorpio7
    Nos állítólag bugos azért az a crack... a javito jarmuvel nem tudok javitan meg a javito epulet se javi csak gyogyit meg loszert ad...
  • Rusy
    starforce cleaner LOL vajon műxik másik játéknál is?
  • CéZé
    tökéletes
  • Rusy
    van krekk én is láttam műxik? mer én még nem szedtem le
  • CéZé
    Működik a warez verzió
  • Rusy
    na én elkeztdem nyomni a s.w.i.n.e.-t harmadjára pf mekkora gém, modtmár egyre inkább idegesít a panzers annyira durván hogy elgondolkoztam rajta meg kéne venni...
  • nagykispeter
    Azért mert 2 küldit kb. egyformán csináltam meg és az egyik nagyon jó lett a másik pedig kiválló
  • grebber
    Én torrentről szedtem.Adok linket ha kell!
  • Bandee
    ömm. honnan lehetne mégis megszerezni kipróbálásra? dc-n nincs, máshol se nagyon láttam...
  • SSS
    Úgy néz ki az a probléma hogy az image-fileokban a gyárilag generált hibás szektorok nem kerülnek rögzitésre. Ezt (is) ellenörzi a cd védelme. A warez site adminjának a 3. cd-je közvetlenül az eredetiröl másolt, ezért neki megy. Megoldás: crack vagy mindenki lemásolja egy eredeti példány 3. cd-jét. Ennyi.
  • Pitya
    Azt hiszem az elveszített/megsemmisített egységek számától függ.
  • nagykispeter
    Ez így van csak azt nem tudom mitöl függ hogy megfelelö vagy kiváló vagy nagyon jó minösítést kapsz!
  • grebber
    Na kiirtam én is a a 3.cd-t Teac dvd iróval és se abba se Samsung dvd olvasóba se LG52x cd iróba nem ismeri fel eredetiként a lemezt :(
  • Pitya
    Hali
    a presztízspontokból vehetsz a következő küldetésre új egységeket/ cserélheted "drágábbra" a meglevőket. A német harmadik küldetéstől van lehetőség a csapatod összeállítására. A fő, opcionális és rejtett küldetéseknek meghatározott pontértéke van az adott pályán, ha az opcionális és rejtett küldetés is megvan, több pontod lesz, erősebb leszel a következő pályán. Érdemes egységveszteség nélkül megcsinálni a küldetéseket, és minden ellnséges egységet megsemmisíteni.
  • ReTeK
    néztétek a második demót ? elég egyszerű kis móka
  • grebber
    Na akkor megyek el unokabáttyámékhoz és ott kiprobálom NEC íróval!
  • SSS
    Nem. A CD-t 5 perc vizsgálat után nem ismeri fel eredetinek... 2 Meghajtóval is próbáltam: Plextor PX-504A DVD íróval és Teac 4/4/32 Cd-íróval. A Demo-exés megoldás persze megy, de nem látom értelmét hogy így toljam.
  • Serpa
    neked megy így ?
  • grebber
    Köszi!!!!

Én ezzel a módszerrel ki akartam irni de valahogy nem akarta nekem mert 30 perc alatt irt ki 1%-ot és nem akartam heteket tölteni cd irással :)
    Majd nekiugrok mégegyszer.
  • SSS
    Az új NFO file:

----------------------------------------------------------------------------------------------------
    Codename:PANZERS Phase One (C) Stormregion
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------
    & CD-k száma: 3 || Nyelv: magyar &
    & Játéktipus: RTS || védelem: CD3>>Starforce 3 &

[Ismertet?]
    ~~~~~~~~
    A második világháború heves csatáinak hangulatát idézi a Panzers.
    A valós idej? harc teljes 3D-ben tombol városok szitává l?tt házai között,
    kietlen sztyeppéken és hó födte hegyi tájakon. Az elit osztagodat több mint
    száz fajta egységb?l válogatva állíthatod össze, köztük lángszórós osztag,
    Sztálin orgonája vagyis a Katyusa néven ismert rakéta-sorozatvet? és a szövetségesek
    által rettegett német Királytigris. A parancsnok Te vagy, neked kell jó stratégiai érzékkel
    irányítanod az osztagot, hogy az ellenséget meg tudd semmisíteni. Ha részese akarsz
    lenni egy igazán izgalmas, hangulatos és szórakoztató stratégia játéknak próbáld ki a Panzers-t!

**A második világháború nyújtotta környezetben zajló valós idej? taktikai harc

**Teljesen 3D-s: a talaj, az épületek, a részletekbe men?en valóságh? egységek,
    az effektek, s?t, még a hangok is a 3 dimenziónak megfelel?en hallhatók

**Az egységek rendelkeznek látókörrel és hallókörrel (amikre az id?járás hatással van),
    valamint négyféle fegyverkezelési tapasztalattal

**Több mint 50 történelemh?en megalkotott járm?: tankok, páncélkocsik, vontatott és
    önjáró lövegek, teherautók, repül?k

**Gyalogság számos fegyvernemmel (pl. géppisztolyos, lángszórós, bazookás/panzerschreck-es,
    aknavet?s) és felszerelési tárggyal (pl.: rádió, távcs?, gumicsónak)

**A katonák kúsznak, lopakodnak, futnak és hasra vetik magukat a harci helyzetnek megfelel?en

**A pályán kívülr?l támogatást kaphatunk a nehéztüzérségt?l, csatahajók ágyúitól, zuhanóbombázóktól,
    nehézbombázóktól és felderít? repül?kt?l

**Az ellenséges egységek megsemmisítéséért és a küldetések céljainak teljesítéséért presztízspont jár,
    amib?l újabb egységek igénylése vagy felújítása lehetséges

**A tankok sérülés-rendszere kezeli az oldalankénti páncélvastagságot és a lánctalp szakadását

**Mind a német, a szovjet és a szövetségesek hadjáratait a három h?s története szövi át,
    amiket in-game animáció tár elénk

**Többfajta multiplayer játékmód, amelyek külön erre a célra készült pályákon játszhatók

**A játékos alapkiképzésér?l egy tanító küldetés gondoskodik, amelyben ismertetésre kerülnek az
    alapvet? stratégiák és az egységek speciális képességei

[Telepítés]
    ~~~~~~~~
    1) Csomagold ki a képfájlokat! Jelszo a csomagoláshoz: gamelibrary
    2) Írd ki az 1. és a 2. CD-t,úgy,mint ahogy más képfájlt is szoktál az Alcohol 120% segítségével
    3) A CD3-at újraírható CD lemezre (CD-RW) kell írni!! Ügyelve az alábbi beállításokra:
    -Adattipus: Testreszabás
    -Írási sebesség: 4x vagy 6x legyen
    -Írási módszer: DAO/SAO
    -A BURN-Proof / Just Link / Seamles Link technologia engedélyezése legyen bepipálva
    -A jelenlegi lemez utolso menete nincs lezárva NE legyen bepipálva
    -EFM hibaátugrás NE legyen bepipálva
    -Az alcsatorna adatok kiigazítása legyen bepipálva (alapból már be van,és ha minden igaz nem szedheted ki a pipát:D)
    -"RMPS" égetése írható adathordozóra NE legyen bepipálva

Megjegyzés: Az Alcohol 120% legujabb verzióját ajánlott használni! (Az appz/ISO menü alatt emgtaláljátok)

4) Telepítsd fel a játékot
    5) Az indításhoz a 3.CD-re van szükség! Figyelem! El?fordulhat,hogy 1.-re nem indúl el,nekem valamikor 3.jára indult,de
    volt olyan,hogy 1.re már futott. A másolás védelemhez a cd kulcs: MJL2W8-2PY3TF-HVLDPD-U3JXFH

Megjegyzés: Egyes új CD meghajtókban nem hajlandó semmiképp sem futni:( Én LG 52X-es CD meghajtómban ment.

6) Mikor lepörgött az intro,a f?menüben nem tudsz bejutni a cd-key nélkül,nos itt a cd-key: XP637-6CW59-LLPSR-FDAPK
    7) Játsz!:)

[Közlemény]
    ~~~~~~~~~
    Mi ezt a programot csakis azért tettük lehetségessé,hogy letöltsd,hogy megbizonyosodj,arról,hogy érdemes megvenned!!
    A kipróbálás után számított 24órában a gépedr?l LE KELL törölni a képfájlokat a kiírt CD-ket pedig MEG KELL SEMMISÍTENI.
    Ha ezt nem teszed meg,akkor törvénysértést követel el. Ezek következményéért mi FELEL?SSÉGET NEM VÁLLALUNK.
    Miért érdemes megvenni?
    -Mert mi is megvettük
    -Ez a játék valószín?leg az ÉV RTS-e,és vétek lenne,ha nem díszelegne a szép doboza a polcodon:)
    -A mellékelt cd kulcsal nem tudsz multiban játszani,és multiban felejthetelen csatákat lehet megvívni! (tapasztalat)
    -Ezzel is támogatnád a magyar fejleszt?ket,hogy továbbra is készítsenek ilyen remek és teljesen magyar nyelv? játékot!

Ezáltal megkérek midnenkit,hogy aki letöltötte,az ne töltse újra fel 1 FTP-re. Vegyék meg az FTP adminjai a játékot és rakják fel ?k.
    Vagy ha van épp 1 saját warez lapod,akkor kérlek ne töltsd fel rá,hacsak te is meg nem vetted. Azt hiszem ennyi tisztelet csak jár. És
    ha meglátom akár a legkissebb warez lapon,vagy FTP-s is ezt a releaset,akkor biztosíthatlak benneteket,hogy nem kaptok többé t?l?nk
    új magyar játékot,hanem majd a boltból szépen megveszed kipróbálás nélkül. Ráadásul mindenki aki feltölti a az FTP-jére/lapjára maga
    vállalja érte a felel?sséget.

KÖSZÖNÖM!
  • dartonita
    nah elmentem ebedezni inkabb.fekelyem lesz az idegeskedestol.este visszanezek.tobb sikert sracok! ...
  • grebber
    És ha igen mi van? Crack kell semmi más a cd-key másodlagos szerintem vagy nem
  • dartonita
    probaljak menteni a menthetot imho.keves sikerrel :(
  • Serpa
    dobozban/on két kulcs van írva ?
    tudja vki ?
  • grebber
    ja meg irják is a csávók hogy nem megy mert ugyanugy kéri az eredeti cd-t
  • Serpa
    nem csodálkoznék, ha az lenne.
  • dartonita
    arsenal : gondolhatod h ensem.2oraja irta ezt a faszi,de azota hallgat mint a sir.szal sztem fake ez az info is
  • grebber
    Wazeg nem fizetek 500Ft-ot egy nfo-ért.
  • dartonita
    http://free.srv.hu/f/o/forumonline/viewtopic.php?t=1248&postdays=0&postorder=desc&start=15

de allitolag ezsem oke,ahogy a hozzaszolokat olvasom :( sux az egesz francba
  • Serpa
    igen, adj linket !
  • grebber
    Akkor adj linket hogy hol van leirva !!!!!!!Az lecsekkolom.
  • dartonita
    'Emberek. A PANZERS jó,csak elfelejtettem midn a 2 cd kulcsot beleírni az NFO-ba. Szedjétek le az új nfo-t,abban benne van! A Másolás védelem is kér cd kulcsot és a játék is!! Szóval szedjétek le az új NFO-t és abban benne van! Jó játékot mindenkinek!! ' ezt az egyik gamelib-es admin irta a forumba.probalja ki vki,hatha tenyleg megy ...en nemszedem le amig nincs rendesen tesztelve
  • dartonita
    azt nemtom.attos jatekokkal nemjaccunk.de hogy ittvan ket ien game mint panzers,meg a soldiers es egyiksem oke....akko a f@szer pakoljak fel,mukodonek feltuntetve :(