2809
Codename: Panzers - Phase One
-
#525 Én hallottam olyat is hogy originallal működik a javítás. MEg egyáltalán. EKKORA bugot nem igaz, hogy nem találtak meg a tesztelés során. -
Rusy #524 találtam egy ilyet is
This problem has nothing to do with the crack!
its a known bug of the game ,infact i have this problem and i have the original version i have it with and without the crack .here is the thread about this problem in the panzers forum from cdv if you know how to read german .i hope it will be fixed in the next patch .man this game is buggy as hell -
#523 várok a letöltéssel holnapig...ne kapkodjunk ;) -
Rusy #522 én is azt mondom hiszem ha látom... -
#521 Ehh... Azért még várjuk ki a végét. -
#520 Elvileg javítania kell neki !!!!És hamarosan jön. -
#519 szar ügy... -
#518 ezen a hibán javítani fog a crackfix? Ja és az mikorra lesz meg? holnap? :P -
Rusy #517 gáz van emberek nem megerősített hír de olvasom a fórumot...
it´s dupe its a repacked file from star****ers -
Rusy #516 :)))
hát én nem erőlködtem persze ez az igazi valóság hogy nem lehet javítani, de nem vagyok mazoista... -
#515 De még igy is eljutottam a 6. pályáig a németekkel!
Igaz egyszer BAD osztályzatot kaptam mert a végére maradt kb fél emberem :) -
Rusy #514 igen van működő krekk csak egy ici pici szépséghiba nem javít a szerelőkocsi, ha játszottál a demóval, vagy a s.w.i.n.e-al akkor ez tudod mit jelent, már a tutorialt se lehet megcsinálni, mert amikor meg kell javítani az orosz tankot egyszerűen nem lehet... -
#513 Kicsit fárszt de igen a fixre várunk és a gépigénye gondolom ugyanaz! -
#512 Amit kiszedtem belőletek:
-van magyar és német
-lesz patch, crack
-szeggyem le mindenképpen
Tehát: A magyar AlcoholClone verzió működik, játszható? Van műxödő crack, csak fixre vártok? Ja és ugyanaz a gépigénye, mint a demonak? -
Rusy #511 tuti ha ez a starfuckers is jó volt akkor ez is jó lesz... -
#510 Argh rakják már fel valahova ezt a fixelt cracket! Remélem jó magyar verzióhoz is... -
Rusy #509 tudom, de akinek eredeti van annak nem csinálja ergo crack hiba, szedd le mindenképpen mert előbbutóbb mostmár működni fog... -
#508 Igen azt majd a patch-hez is adnak ki cracket mind a többi más játéknál! -
#507 arra gondoltam, hogy game patch javítani fogja...:D -
#506 Azért ez a sok kérdés tőlem, mert ha hazajutok, akkor lehet éjszaka leszedem...de addig nem akarmom, amíg nem vok meggyőződve róla, hogy működik! Tehát nem szaggat, nem fagy, nem bugos...tudjátok mire gondolok...? -
Rusy #505 nem a crack a hibás nem javít a javító kocsi.. -
#504 de azt valami patch orvosolja...nem? -
#503 értem... -
#502 JA és akkor az AlcoholClone változt nem okés...? -
Rusy #501 nekem magyar és működik, kivéve a repair... -
#500 magyar nincs? ugyanis németül nem értek...:(((((((Vagy angol? azt már kapizsgálomm:))))) -
Rusy #499 van kekk csak kicsit bugos, de úgy néz ki hangsúlyozom úgy néz ki van crack fix, de majd akkor lesz ha kipróbáltam -
#498 Van német nyelvű és nemsokára már fog menni normálisan mi is a cracket várjuk! -
#497 itt valami cracről olvasok...
Tehát még várnunk kell rá? -
#496 Bocs ha nem olvastam vissza, de sajnos nem otthon vagyok, szval nem tudtok nekem mondani valamit arról, hogy van-e normális működő változat a neten? Vagy ami van a 7-vip, és a gamelib-en azok működőképesek?
Kösz! -
Rusy #495 ok -
#494 Majd linkeld be ide légyszives amint fent lesz!!!! -
Rusy #493 nemtom beszúrom ide
ez áll a fórumon
Codename.Panzers.Phase.One.NoCd.Crack-iND
new working crack for panzers out
nfo and file will be come in a few minutes -
#492 Most ez kamu vagy mivan? :) -
Rusy #491 starforce 3 -
Rusy #490 -
Rusy #489 new working crack for panzers out -
Rusy #488 Találtam egy ilyet gamecopyworld fórumon de a fájl még nincs fenn Codename.Panzers.Phase.One.NoCd.Crack-iND -
#487 Hogy lehet 1 egységet kettQbe választani pl. a tankos egységet ha elfoglalok 1 tankot -
#486 Valaki, aki rendelekezik gyári magyar verzióval, nézze már meg, hogy a magyar nyelvű használati útmutató rajta van-e valamelyik lemezen pl. .pdf formátumban.