2809
Codename: Panzers - Phase One
-
#565 kiírtad CDre és úgy játszod ?
szervízkocsi az egyetlen, de nagy hiba ? -
#564 na, ez meg a másik véglet, ingyenélő. -
Rusy #563 Én nagyon szívesen megvenném, nekem a fizetésemből beleférne, ha nem lennék most polgári szolgálatos (30000ft)meg is venném...
Serpa az van meg de már átnyomtam iso-ba mind a 3 cd-t... -
Laccnemotthon #562 Ez önámítás. De belefér. -
#561 Már csak azért sem venném meg, mert ha leszedhetem ingyen akkor nem adok ki érte pénzt. Igaz várni kell kicsit hogy normálisan müködjön de belefér! -
#560 Aki teheti vegye meg az eredetit nem fogja megbánni,
mellesleg megérdemlik a készítők, ők nem a mikroszoft vagy valami nagy vízfejű szervezet,szóval szerintem támogassuk
a skacokat ha tehetjük!!!
Uff -
#559 pffff -
#558 Nem kötelező ezt a topic-ot látogatni. Ha pedig zavar, hogy ez a téma, akkor vedd meg mindenkinek, és akkor biztos hogy a játék szépségeiről és esetleges hibáiról fogunk beszélgetni, nem pedig a feltörés/másolás lehetőségeiről. Az én havi nettó fizetésemnek majdnem egyharmada ennek a játéknak az ára. Bárcsak meg tudnám venni 9900 Ft-ért. -
Laccnemotthon #557 Szerintem meg az undorító hogy a hazai fejlesztők így megszopatnak minket :D -
#556 ezeket szedted le :
CD1: hun-panzersa.mdf és hun-panzersa.mds
CD2: hun-panzersb.mdf és hun-panzersa.mds
CD3: dragon-panzersc.mdf és dragon-panzersc.mds -
Rusy #555 igen -
mpl #554 Én nemrég vettem meg a játék magyar nyelvű változatát, és a németek küldetéseit teljesítve elmondhatom, hogy megérte azt a 9900 Ft-ot!
Ja, és mellesleg szerintem UNDORÍTÓ, hogy egy magyar játék topikjában kizárólag a feltörés, lemásolás lehetőségeiről beszéltek... :( -
#553 Rusy !
te a magyar verziót probálgatod ? -
Rusy #552 van egy ilyen
Damn, must confirm the Repair Unit Bug. Must be a trigger. But now they have encrypted the executable so i think its only a matter of time they find a solution and fix it...
meg ez
I have to confirm this bug. If I play without crack i am able to repair...with crack...no way
Hope they can fix it soon...
-
Rusy #551 az írják gamecopyworld fórumon hogy a crack azért nem jó, mert a starforcon kívűl még trigger is van a védelembe és ez okozza a direkt hibákat, mint pl a toca 2 összesen 4 védelem van... -
#550 az nem deviance crack hanem ami a német verzióhoz van, nem véletlenül németül van a szöveg -
#549 "Használjátok a Starforcecleanar-t, ami eltávolítja azokat a szaros Starforce.sys adatokat a PC-tekről." -
#548 neked a német verzió tökéletesen megy a crackel, de a szervízkocsi nem javít, igaz ?
-
#547 ez mit jelent --> Den Starforcecleaner solltet ihr benutzen damit die scheiss Starforce.sys Dateien von eurem PC entfernt werden. -
#546 Lehet hogy akik kiadják a cracket nem is tudnak a hibáról??
Remélem tudnak és minnél elöbb kijavitják.
Remélem az az IND verzió jó lesz majd ha lesz!! -
#545 tévedtem.
kovács "gyártotta". -
#544 olyan lehet mint anno a Settlers 3.
ott disznót "gyártott" a kohós, acél helyett. -
#543 Ja és ez az nfo szövege:
DEVIANCE
Codename Panzers Phase OneNOCD Crack
Datum: 09.07.2004
Protection: Starforce 3.3.36.1
Cracker: DEVIANCE
Den Starforcecleaner solltet ihr benutzen damit die scheiss Starforce.sys Dateien von eurem PC entfernt werden.
-
#542 Ezt találtam egy torrentes oldalon új crack:
Codename.Panzers.NOCD.by.LLCoolUwe.rar
Ez tartalmaz egy panzers.exe-t és StarforceClean.exe-t és egy Deviance.nfo-t ebből azt hinné az ember húrrá mehetek játszani akkor tévedünk ui. ebben sem javit a szervizkocsi :(
Nem értem mért nem javít ez is a védelem része??? :( -
#541 Semmi hír fixről? -
Pitya #540 :-)) -
Rusy #539 :))) -
Rusy #538 Neked eredeti van? ha végigjátszottad nem adod el? 6000 ft-ér? -
Pitya #537 Hali
küldtések között nem lehet továbbvinni a zsákmányolt járműveket :( pedig 1-2 Katyusa igen szépet tud tarolni..
Lehet viszont venni tanklegénységet a küldetés elején, ha számítasz elfoglalható ellenséges járművekre (mint pld. az egyik szövetséges küldetésben, ahol légvédelmi egységeket és tüzérséget kell kiiktatnod, az egyik faluban ott pihen egy Tigris, üresen) -
#536 Ez a baj mert ha elfoglalsz 1 tankot úgy lenne reális ha egy másik tankbol bírnál átküldeni embert és a következö küldibe is vinnéd a tankot -
Pitya #535 Hali
az eredetiben működik a javítás. A páncélosokban, ha sérülnek az emberek viszont nem gyógyít a szanitéc/tábor, ahhoz ki kell szállítani a személyzetet. Egységeket nem lehet szétszedni, maximum elhullanak belőle páran (tankszemélyzetet sem) -
#534 Müködik az originálba a javítás,biztos crack hiba -
Rusy #533 jaja nem valószínű, pedig aki ezt írta az a cdv fórumon olvasta na mindegy, majd lesz valami -
#532 nem hinném hogy az originalba ekkora bug lenne. akinek innen eredeti van, az sem említett semmi ilyet. -
Rusy #531 akkor is a játék lényege veszik el, mert akkor meg save game-ből tudod betölteni a pályákat, de mindegyiket egyesével és nem tudod továbbvinni az egységeidet mint a kampányba... -
#530 Az az volt amikor be kellet a game mappájába másolni a crack-hez mellékelt demó exe-t és bamásolni egy savegame mappát ami tartalmazott 9 német küldit.
Elinditottam a gamet kiirta hogy demo verzió és mentett állásként be tudtam tölteni a pályákat, de ez csak vészmegoldás volt :) -
#529 Demo-s exe megoldás? Az milyen? -
Rusy #528 jaja szerintem se na mindegy csak már jó lenne ha műkdne -
#527 Szóval a game hibás ??Szerintem nem mert demós exe-s megoldással müködött a javitás normálisan! -
Rusy #526 jaja na mindegy leszarom majd holnap lesz valami...