2809
Codename: Panzers - Phase One
 • calathea
  #2809
  Én is így jártam pedig, még 2 éve megvettem a Media Marktban, 990 HUF volt, és angol (eddig nem volt időm előszedni...). Szerintem valami megmaradt raktárkészletet szórtak ki. Fulla angol a cucc, a program, a kézikönyv, minden. Most leszedtem a tört magyar verziót és bizakodom benne, hogy megtalálom a feliratok nyelvi fájl egységeit és felül tudom írni a magyarral...
 • W4SS4W
  #2808
  Sziasztok! azt kérdezném hogy milyen modok vannak ehez a játékhoz? (már régota játszok csak modokat sose találok) esetleg valamilyen "magyar" mod?
 • Bismarck33
  #2807
  Sziasztok!
  Újra elővettem, hogy elszórakozzak egy kicsit ezzel a remek játékkal, viszont egy helyen elakadtam, ezért kérném a segítségeteket!
  A pálya a német küldeztés sorozatban van, amikor a T-34-est kell elkötni, ami ezt követően lerobban, és egy bejátszás után egy szintén lepukkadt szovjet szerelőkocsival kell megjavítani, amit le kellene a tankhoz juttatnom. Kilövöm a csávókat a szervízkocsi mellől, de nem történik semmi, nem tudom átvenni az irányítást felette, még ha megszerelem se.
  Ez bug lenne, vagy én nem csináltam valamit jól?
 • Zoli105
  #2806
  Elnézést hogy nem írtam ,de csak most jutott idő rá ! :/
  No szóval a a tanknak meg a tüzésségnak kiadod a kényszeritett lövést és szétlövi a házat/generátort, vagy a gyalogságra robbanoszert teszel , esetleg a németektöl zsákmyányolsz : Stumrtigert,panzerfervert,királytigrist, vagy valami tüzérséget (lángszoros és harckocsi legénység kell hozzá , meg szatinéc!) vagy veszel Katikát és szétszeded azzal ! :P
 • KON
  #2805
  Arról beszélek igen. :S megpróbálom azokkal de azért töhejes, hogy egy IS-2 nem képes szétlőni egy házat :S. köszi azért
 • westmoreland #2804
  Én ott csak gyalogos katonákkal megyek, nálam a páncélgránátos és az aknavetős egyaránt használható a generátor kiiktatására. (Már, ha arról a generátorházról van szó, amit két párduc, és némi gyalogság őriz, a kapu mögött.)
 • KON
  #2803
  Sziasztok
  Újra kéne egy kis segítség :D . Na szóval már az Orosz kampányt csinálom és annál a küldetésnél járok amikor a német kutatóbázisokat kell elfoglalni, na én szépen megoldottam, már ott tartok, hogy el kell pusztítani az áramgenerátort, csakhogy nem tudom megtenni , maradt egy IS-2 esem meg egy ISU-152 öm. A probléma az hogy nem is tudok parancsot adni rá mert nem alakul át a kurzor és neutralnak látja a generatort, megpróbáltam gyalogsággal azok se tudnak semmit se csinálni, segítsetek mert kezdek ideges lenni.
  Egyébként szerintem a partizánosnál egyszerűen egyben kell tartani a bagázst és akkor nagyon hamar ki tudnak lőni mindent, nekem így sikerült 2.szorra, meg persze azért gránátozni sem árt.
 • Zoli105
  #2802
  Kedves csabci69 !
  Szóval igen az a jugoszláviai küldetés, piszok nehéz , először én is végig szenvedtem , de a gyalogosoknál vannak gránátok azokat kell használni legfőbb, jah és soha nem szabad egyesével menni mindig egycsapatban kell mozogni , persze az MGs megy hátúl,hogy ne az haljon meg előbb , mert ő sebez a legtöbbet ! A puskás és a géppisztolyos menjen a Hans előtt és ő utána jöjjön az MGs! :) ha végképp nem megy tudok küldeni cheatet(az összes megvan és elég vicces így a játék xD!)
 • csabci69
  #2801
  Kedves Zoli105 !

  A segítségedet kérnénk szépen .A fiammal a második rész után , most játszunk a Codename Panzers Phase One-nal .A német fordulóban küzdünk éppen, azonban egy pálya kifog rajtunk , pedig eddig nagyon jól küzdöttünk.
  A pontos tényállás : Normál szinten játszunk ,és a pálya ahol elakadtunk,
  az a 9.pálya.
  Bizonyára emlékszel ez úgy indul ,hogy a német parancsnok szabadságon van ,s megbízzák a Balkánon egy "egyszerű feladattal ".
  Miszerint 1, foglya el a partizán vezért ,
  2, ölje meg a partizánokat .
  Egy maroknyi gyalogosunk van , s nincs szanitécünk.
  A partizán vezér mindig előttünk rohan ,s a bánya járatokon közlekedünk a helyszínek között , ahol mindig várnak , s lassan felőrölnek a partizánok .
  Te hogy oldottad meg a feladatot ?
  NAGYON várjuk válaszod !

  Szia
 • Zoli105
  #2800
  Magyarítást!? :O Magyarországon szinte már csak magyar nyelven kapni a játékot ! Mert 2004től magyar nyelven adták ki ! és kb 4 évre rá vettem meg ozt 1.10verziójú és magyar nyelvű ! Max googleban rákeresel !
 • Apa27
  #2799
  Sziasztok! Kellene a segítségetek!

  Megkaptam a játékot ( Codname: Panzers Phase One) és kellene hozzá Magyarítás (1.08.-as a patchem). Tudnátok benne segíteni, hogy honnan tudnék letölteni hozzá magyarítást?
 • Zoli105
  #2798
  Amúgy kinek segíthetek ? Mert minda két játékot(Panzers Pahse 1 és2 )kivittem És most kezdem előről őket , szóval nyugotten lehet kérdezni :)
 • Zoli105
  #2797
  Hát mi probálkozunk a Men of Warba betenni a magyarokat igaz mondként , mivel a Románok Olaszok Franciák már benne vannak sok mondban meg a finnek is csak a magyarok maradtak ki ! :/
  tessék ez a mod : http://www.moddb.com/mods/hungary-at-war/
  csak hát nem segít senki és a játékba való beexportálásnál megtorpantunk ! :/ Valahogyaz nem akar sikerülni ! :(
 • KON
  #2796
  Sajnos a moddal még nem tudok segíteni énis most töltöm. Egyébként egyetértek a magyaroknak nyugodtan lehetett volna adni akár egy egész kampányt is mert azért eléggé kivettük a részünket a háborúból és eleinte hadisikerek is voltak, csak később aztán a T-34 esek ellen ugye már nem sokat értek a Toldi és Turán Páncélosok, egyébként skirmishbe amolyan tiszteletadásként a 44M Tas (sose állt rendszerbe csak prototípus volt) Magyar nehéz harckocsit is illet volna beletenni ha már egyszer magyarok a készítők.
 • Zoli105
  #2795
  Sziasztok ! :D
  Először is Boldog Karácsonyt mindenkinek ! :)
  No a másik , a Panzers 1 és a 2 teljesen kivittem legalább 5-ször nagyon zsír és hangulatossak a küldetések ! DE AMIN KIAKADTAM ! hogy az első rész be össz-vissz két pályán van magyar egység és az is lenned van mivel hogy az oroszokkal vagy ! :/ Ez lehangoló főleg hogy magyarok csinálták ezt a játékot ! Megértem a 2dik részben ott nem is lenne értelme de az 1ben miért nincsnek magyar egységek ? vagy magyar fél akivel lehetne játszani ? Ne akarják a szememet kiszúrni pár magyar gyalogossal és a zrínyi II rohamtarackkal (amiből össz-vissz 3vagy 4 db van az egész játékban ! :/ )
  Amúgy a Panzers 3 modot valaki feltudta tenni normálissan ? (melyikhez kell egyátalán feltenni a 2höz vagy az 1hez ? )Mert nekem valahogy nem sikerül ! :( ha valaki tudna segíteni azt megköszönném ! :)
 • KON
  #2794
  Szia

  Először is köszi a segítséget :). Közben sikerült megoldanom, a következő volt a taktikám: Vettem 2 lángszórós egységet és mindegyik gyalogosomnak vettem molotov koktélt, aztán a Renault 35-ös tankokból egyet(sajnos csak) sikerült zsákmányolni, aztán miután megszereztem a farmról a lövegeket beállítottam középre őket, majd az érkező 88-asokat pedig legfelülre egy kupacba, a déli területen nem volt állandó csapatom, hanem alkalomadtán a panzer 3 asokat küldtem oda valamint a francia türézésgi löveg hatótávjába pont beleestek. A lángszórósokkal pedig, folyamatosan szereztem meg a matildákat, körülbelül amikor egyik panzer 3 ast kilőtték a helyébe lépett az egyik zsákmányolt Matilda. Így a végére megmaradt az összes lövegem és vagy 2-3 harckocsim.
 • westmoreland #2793
  Hali!
  A matildák mindig ugyanazon a három ponton támadnak, ugyanolyan sorrendben. Középen, fent, lent, középen, fent, lent.Ha ennyit tudsz, megoldhatod, csupán Gröbel tankjával és két javítókocsival is.Ha beraksz mögé még két aknavetőst és két mesterlövészt el sem ronthatod. Csak mindig vonulj a támadási ponthoz időben. De sokféle variáció van. Vihetsz magaddal sig 33-ast(Bison 1), aláaknázhatod a vonulási utat, megszerezhetsz az elején több tankelhárítót és egy tüzérségi ágyút...
  A 3 flak csak bónusz, mindenesetre ne tedd ki őket tűznek, told be elé a hero járművét, az sokat bír.
  Ha nehéz fokozaton játszol vigyázz az egységeidre, mert nem kapsz helyettük másikat.
  Jó játékot!
 • KON
  #2792
  Ezt nem hiszem el, már majdnem sierült megcsinálni a küldetést erre EXE hibával kilép...
 • KON
  #2791
  De épp ezaz hiába teszem akár egy helyre is őket a matildák egyszerűen kiröhögik, alig visznek le a páncélzatukból.
 • jocika
  #2790
  Pedig ott a helyzet kulcsa a 88-s flak-ok használata.
 • KON
  #2789
  Sziasztok

  Egy kis segítséget szeretnék kérni, a Német oldallal játszom, és a matildás küldetésnél járok de sehogy sem akar sikerülni. Egyszerűen elfogynak az egységeim többszöri próbálkozásra eljutottam addig, hogy pusztítsam el a malomnál gyülekező erőket, oké, megmaradt egységeimmel és 3 zsákmányolt 75mm-es páncéltörő löveggel elindultam nagy nehezen kiszedtem a matildákat (maradt 1 lövegem és minimális gyalogság, az is tank legénység). Erre már a teherautóit szedegetem, mire megjelenik egy csapatszállító és egy matilda. Na itt volt az a pont, hogy kiléptem a játékból, mielőtt még kárt teszek valamiben . Próbálkoztam azzal, hogy a konvojt előre kihelyezett ütegekkel védem, azzal is, hogy dinamikusan tehát ahol jönnek odamegyek, a kettő kombinációjával is de egyszerűen nem marad elég egységem. A 88-asok amiket adnak erősítésnek pedig alig érnek valamit, pedig a matildákat elvileg már első max második lövésre ki kellene tudniuk szedni. Úgyhogy ha valakinek van ötlete kérem szépen segítsen.

  A másik, hogy tud e valaki valamilyen editor programot a skirmishez, mert jó lenne ha az ellenfél seregét is lehetne állítani nem csak a sajátomat.Köszi
 • Hecker007
  #2788
  A legutolsó patch amit kiadtak a játékhoz, kiüti a védelmet :)
  Igaz ez csak angol verzióhoz van, de 990Ft-ot megér a játék bőven!
 • westmoreland #2787
  Visszatérő téma volt anno, tört verzióval valószínűleg nem fog javítani.
  Egy tuti megoldás van--eredeti játék. Kapható is, olcsó is.
 • paci600
  #2786
  Ha valaki még nézi ezt a fórumot megtudná mondani hogy miért van az hogy a javító jármű nem javít meg semmit? Próbáltam bepatchelni is de nem engedte mert azt írta hogy nincs feltelepítve a játék. A választ előre is köszönöm!
 • HansKammerling
  #2785
  lehet az a jó megoldás ha másikat veszek? újabb kiadást?

  az angol nyelvű az alapból1.10-es?
 • HansKammerling
  #2784
  most már 1.06, de még ígyse jó az 1.10 menten le****om magam

  valaki segítsen légyszives
 • HansKammerling
  #2783
  Szervusztok, az a nagy gondom lenne h. nemtom feltenni az 1.10-es patchet mert azt írja h. nincs 1.04-es verziójú patch felrakva de a játékban a verzió 1.04 na most akkor mi itt a probléma? vagy akkor valaki tud küldeni linket egy 1.04 es patchhez amit feltok tenni?
 • pite9
  #2782
  sziasztok! játéknál volt már olyan, hogy elindítom és lefagy a gép. olyan is volt hogy hibaüzenettel kidob. olyain is volt, hogy bezüldült a képernyő. de olyan, hogy az indítóikonra kattintva újraindítsa a gépem, na illyen még nem volt. help pls mi a francot lehet ezzel kezdeni????
 • Shid
  #2781
  Killió: Nekem is eredeti játékom van és Deamon Tools-t is használok mellette. Nem hiszem hogy a kettő összeakadna. Van még egy ötletem. Töltsd le a mss32.dll fájlt innen: http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?mss32 (Ha ehhez segítség kell, szólj!). Ezt követően tömörítsd ki és másold a fájlt a játék RUN könyvtárába. (Pl.: C:\Program Files\PANSERZ - Phase 1\Run\).

  neodenes: Egy jó tanács: A patch -eket írd ki lemezre. Jó Játékot!
 • neodenes
  #2780
  Sziasztok!

  Köszi szépen a segítséget, Shid! Valóban fontos a sorrend, így már elindult! :)

  Killió, te is próbáld meg, hátha! :)

  Sziasztok!
 • Killió
  #2779
  És még mindig hiányolja az mss32.dll-t.
 • Killió
  #2778
  Átraktam és nem akarta felülírni...
  Beszéltem egy ismerösömmel, szerite a Deamon tools zavar be a játéknak.
 • Shid
  #2777
  Először mindenképp az 1.10 -es utána a 2.10 -es patch -et kell feltenni. Fontos a sorrend! Egyébként a 2.10 eltávolítja a StarForce védelmet és ezért talán segíteni fog.
 • neodenes
  #2776
  Shid: 2.10-el felülírtam, 1.10-et futtattam, de továbbra is ezt írja ki: 'A védelmi meghajtók telepítéséhez Rendszergazdai jogosultság kell.'
 • Shid
  #2775
  A Local mindenképp menni fog, a Netes játékkal (talán) már trükközni kell.
 • gooooliath
  #2774
  srácok kalóz verzióval lehet tolni a multiplayert a neten? és van e társaság aki tolja a géjmt? üdv
 • Shid
  #2773
  Killió: Az 1.10-es patch egy exe fájl. Ezt simán tudod futtatni. A 2.10 patch -ben lévő Panzers.exe fájlt pedig be kell másolni abba a mappába ahova a játékot telepítetted és ott felül kell írni az eredeti fájlt.

  neodenes: Nézz vissza 2 kommentet. :)
 • neodenes
  #2772
  Sziasztok, köszi a választ. Megpróbáltam Shid tanácsát, és eljutottam oda, ahová Killió, azaz:
  "Jóváhagyás
  Újra kell indítanod a számítogépet, hogy befejezd a Codename Panzers védelmi meghajtóinak telepítését."

  Én is többször újraindítottam, de itt megállt a tudomány sajna. :S

  Majd még próbálkozok, ha kitaláltam valami mást..
  Sziasztok!
 • Killió
  #2771
  A patch-ese nekem mondtad, mert nem vált be. Pl. a másidikban agy Panzers.exe volt, ami ha elakarom inditani, akkor azt írja:

  Panzers.exe - Rendszergazdahiba
  A program nem indul el, mert mss32.dll hiányzik a számitógépről. A probléma megoldásához próbálja újratelepíteni a programot.

  Az a baj, hogy most nincs itt a lemez, mert arra gondoltunk, vissza cseréljük a játékot, de közben azért probálom megoldani...
 • Shid
  #2770
  Esetleg tedd fel a patch-eket.
  1.10 patch: (http://www.pcguru.hu/pcguru/letoltes/codename_panzers_phase_one_11_patch)
  2.10 patch: (http://www.pcguru.hu/pcguru/letoltes/codename_panzers_phase_one_121_patch)