Fair Strike

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Próbáld ki az Enemy Engaged2-t na az jó kis szimcsi, de csak óvatosan,mert ez tényleg szimcsi !! 😊)

inkább egyszerüen egy fos, már énis kiprobáltam..., sajnos...
de azóta le is töröltem gyorsan 😊

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Úgy látom nam annyira népszerû ez a játék.
De az is lehet,hogy csak túl friss és még kevés embernek van meg.

Egy kis kedvcsináló:

Amúgy meg szerintem jó kis játék.Multi servereket nem tudtok?
Nekem a W biil-vel felszáll.
hiba
Hogy a csudaba kell felszallni ezzel? 😊
Ott vagyok egy anyahajon es csak jar a motor koxra tettem a fordulatszamot (emelkedni kene) de nem megy sehogy 😞

Amugy van egy simlations iranyitasi modja is most abban van, de nem tok felszallni se 😊
HELP

M@TriX
basszus, miértnem tudnak egy normális heliszimet kiadni?
A Commanche is egy nagy rakás lett, most meg ez is?
Azért megnézem majd...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

de a demo vagy a full alapján? 😊

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

a.carkey
Borzasztó!

SZvSZ

A medve nem játék.

grebber
én majd kedden probálom ki akkor lesz majd hely a gépemen!

Next PC upgrade: 2022

Lacc
nem
full-t még senki nem probálta?

Tomalak
Honnan lehet leszedni?
PREMIERE1
Megjelent ...

Fair Strike: Anti-Terror Helicopter Corps (c) Buka 68x15 MB

\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"

Tomalak
Nekem megvan a teljes németül 2 cd de nisn hozzá crackem 😞(
grebber
Egész jó nekem nagyon bejött!

grebber
Na milyen?

Tikal
nekem nem jott be nagyon, szaggatot, gagyi irányitás....stb..

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

nah má megvan... 😛

hol van rola kép? mert a lent szereplo linkn én nem találtam egy darabot se... :/

Tikal
probáld ki ezt!!!!

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

grebber
kösz

Tikal
keress rá yahooban, fair strike demo....már nem tom honnan szedem mert husszor kellett katingatnom hogy download here...

grebber
Hol van fenn a demó?

Tikal
nem vmi népszeru a téma, sebaj a demot most szedem... 😊

Ez egy elég nem semmi helikopteres játék lesz. Mondjuk az Apache 1 óta nem játszottam igazán jó játékkal ebben a stílusban. Reméljük nem csak jól néz majd ki. 😊
Képek