Fair Strike
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de azóta le is töröltem gyorsan 😊
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
De az is lehet,hogy csak túl friss és még kevés embernek van meg.
Egy kis kedvcsináló:
Ott vagyok egy anyahajon es csak jar a motor koxra tettem a fordulatszamot (emelkedni kene) de nem megy sehogy 😞
Amugy van egy simlations iranyitasi modja is most abban van, de nem tok felszallni se 😊
HELP
A Commanche is egy nagy rakás lett, most meg ez is?
Azért megnézem majd...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Fair Strike: Anti-Terror Helicopter Corps (c) Buka 68x15 MB
\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''