1239
Vízhűtéshez segitség
-
#999 arról volt szó hogy ha vennék még 1 Zalman-t akkor jól nézzne ki a monitor 2 oldalán, de hogy felrakjam a TT tornyot az asztalra az gáz..... -
#998 pedig még régebben arról is volt szó :D
én eldugtam mindent szépen a házban, csak a tartály van kívül :) -
#997 csúnya lenne az asztalra raknom a két tornyot :) -
#996 a lakásból ritkán viszem ki, de szereléshez le kell venni az asztalról.
amúgy meg tök mindegy, mert úgy sem veszek ilyen tartályt :)
viszont a radimat lecserélem erre:
kétszer olyan vastag, mint az enyém.
amikor a 220v-os pumpám volt én is elfelejtettem néha bekapcsolni, de soha nem lett baja szerencsére :) -
#995 pár hete elfelejtettem a pumpát bekapcsolni 10 percig bírta hűtés nélkül aztán lekapcsolt, elsőre kicsit beparáztam de semmi baja nem lett :) -
#994 nem kell mozgatni :)
én 2x mozgattam eddig és mivel lusta voltam leengedni ezért csak teherautó rakterében utazhatott úgy hogy közben fogtam + 2 ember kell a mozgatáshoz :) -
#993 az nekem nem jó, mert elég sokat mozgatom a gépet...
esetleg úgy tudom megoldani, hogy 10k-ért!!! veszek 2db!!! csatlakozót, ami nem engedi ki a vizet, ha széthúzom :( -
#992 én nem a házhoz tenném, inkább a falra vagy TFT mögé vagy valami hasonló :) -
#991 biztos jól nézne ki uv zöld folyadékkal :)
most mértem, 70 centi a házam átlója, még így is lelógna vagy 15 centit :) -
#990 hát nem tom hogy nézzne ki, maradok a Zalman-nál 1 torony + a 2 cső azt kész :) -
#989 jah :)
nagyon durva, csak nem tudom, hogy hova tenném
12k lenne -
#988 mi ez tartály? :) -
dicsak
83 centi hosszú -
#986 azért mert nem néztem körbe a RADEON X Series topicba hogy a kovy79 ott is szokott e lenni és itt láttam a leírásában hogy mekkora órajelen jár a ramja. meg mert nem volt kedvem 3 topikba írni mindent pl vízhűtést, vgaval kapcsolatban, meg 3dmark eredményeket. mert úgy is ugyanazok az emberek vannak itt is mint a másik 2 topicba. de bocsi ha ezzel nagy gondot okoztam. ezentúl majd odafigyelek rá! na bye -
#985 3DMark05 (1.2.0)-t használd! -
#984 5. képen látszik :)
a vinyók alatt van -
#983 pumpát hova raktad? -
#982 Sokszor jártam úgy én is hogy vmi útba volt vminek és nem gondoltam rá.
Amúgy én is az 1.2 felé hajlok, inkább az újjabb. Amúgy az gáz ha nem csak a radit rakom a földre hanem a pumpát is? Mert a radinak csinálok egy fa dobozt és abba frankón elférne a pumpa is nem lenne bent a házba, ami egy plexi házba nem hátrány sztem. -
#981 bazz...most próbáltam fölrakni a ház oldalát, de nem megy föl a tartály tartóitól :D
ez kimaradt a számításból... -
#980 nekem 1.2 van asszem.
nem tudom, hogy van-e külömbség, nem próbáltam.
azt tudom, hogy a 2003-ban minél újabb verzió, annál kevesebb pont :) -
#979 Melyikkel teszteljek majd?
ezzel: 3DMark05 (1.2.0)
v ezzel:PCMark05 (1.1.0)
van vmi különbség az eredményeikben? Ezt a két verziót találtam a www.futuremark.com on. -
#978 Okok. Csak van némi probléma vmiért megadta magát a ramom és most fel kell menjek pestre garanciálisan kicseréltetni. Egyébként bajai vagyok ha tudod hogy merre van az szal egy napos tortúra lesz. Ami nem nagyon hiányzott most. De majd igyekszek az eredményekkel. -
#977 fönt lesz, amíg nem törlik a tárhelyet :)
várom az eredményeket. -
#976 Csáó. Zetorg azt szeretném kérdezni hogy medig lesz fent az x800gto lista, mert kb a jövőhétvégére remélem kész lesz a gépem teljesen beállításokkal együt (itt gondolok a tuningra) és elküldeném a gépem eredményét. -
#975 Ja, már kezdem énis belátni. -
#974 HAHAHAHaha
bocs, de ez elhamarkodott döntés volt :D
én is mindig mondom, hogy nem veszek bele semmit, aztán látod mi történik általában :) -
#973 Elhatároztam, hogy idén hozzá sem nyúlok a géphez, de kezdek megingani... -
#972 9k-ért szerváltam, 14,5 újonnan :\
szerintem a legszebb része a cuccnak, gondolkoztam is, hogy átrakom valahova, ahol jobban látszik :) -
#971 -
#970 Wow, szépen megcsináltad! Tartály kurvára tetszik, mennyibe fáj egy ilyesmi? -
a cpu blokk felfogatás megint C kategóriás lett :)
szerelés közben derült ki, hogy nem 775-ös a lefogató...
a radi tetején lesz még hűtőrács, az alján pedig két 12 centis kék revoltec venti. -
#968 néttél mr blokkot?
innovatekek egész jó -
#967 összeállt a cuccom :)
holnap rakok képeket.
cpu 32, gpu 36 fok alapon, radi passzívan :)) -
#966 a teljesítménye jó!
probáld meg lerakni,de ha melegszik nagyon valami akkor vissza kell raknod mindent a jelenlegi helyére -
#965 Megint én vagyok az. találtam képet a pumpáról. remélem nem baj hogy berakok 2 képet.Itt van pár adat róla:
Teljesítmény:
14W
1000 l/h, 1.5m Hmax
-
#964 1,5m magasság van írva rá. ha érdekel a pumpa akkor holnap rakok fel képet a pumpáról csak most nincs windows a gépen mert újra akartam rakni és elfelejtettem hogy nincs itthon a windows lemez, de már leformáztam a vinyót és most a nappaliból írok. :D -
#963 Naja, de neki vmi erősebb pumpája van, 1000L-h, mondjuk még nem hallottam róla. De próba cseresznye, lehet simán viszi. -
#962 a kérdés hogy a pumpa bírja e a "nagy" magaságra való szállítást, nekem a Zalman asztal magasságban már nem volt elég, a proci lekapcsolt, ez szerelés közben volt én meg fogtam a fejem mi a baj, aztán ahogy lekerült a földre a gép a torony mellé rögtön megoldódott a gond. -
#961 Próba cseresznye...egészségesebb is, ha a radi leljebb van, mint a pumpa...legalábbis nálam jobban megy. -
#960 meddig bírja a pumpa? mármint milyen magasságig tudja tolni a vízet?