1239
Vízhűtéshez segitség
-
#38 Az ordasi féle blokkokat azér szidják mert viszonylag szar a kőleadása, de amúgy nekem is ilyen van és semmi gond nincs vele. A lényeg hogy a víz és a proci között minél kevesebb legyen a hőmérséklet különbség aztán már csak a víz hűtésével kell szarakodni -
#37 desztvíz ember, az nem kövesedik sehova
a nyomással meg mit problémázol? -
#36 Egy ilyen csodamasina milyen hőfokon tartana egy 2100+os XP-t? -
PszihoApu #35 http://www.tuningnet.hu/index.php nézd meg ezt az oldalt sok hasznos dolog van rajta nem csak vizhűtéssel,hanem egyéb tuningal is kapcsolatba -
#31 Estleg tudok segíteni 20 körül megoldható egy komplett.
Http://vizhutes.bit-net.hu
De leszögezem nekem ez csak hobbi nem akarok ebből megélni. -
izb #30 Forgalmazotol függ,ha lehet ilyenröl beszélni!!
Ugy 30-50 ezer ft körül van kb!! -
#29 Mit kostál egy teljes vízhűtés? -
t. Füly #28 Ja az biztos tök jo dolgokat lehet kapni! -
izb #27 Kár lenne érte jo kis oldal!! -
t. Füly #26 Én se sokkal régebben vettem a leszoritót kb. másfél hete de az ürge azt mondta hogy má elagyák amilyük van és kész. Enek ellenére frissítgetik a honlapot, szal én se nagyon értem. -
izb #25 Én most vettem kb egy hete ezt a hütöt!!
Tehát müködnie kell,arról nem is beszélve,hogy a hirlevelüket épp ma kaptam meg!
Tehát valószinüleg müködik a dolog! -
t. Füly #24 Hát ugy értem hogy má nincs neki áruja és nem lehet nála vásárolni (asszem még volt neki egy-két jhideg-katód csöve). Nekem legalábis ezt mondta -
izb #23 Mi nem muxik?? -
t. Füly #22 Mondjuk nekem hat nap volt:)) De mindegy, mert mostmár ugyse müxik a boltja.. -
t. Füly #21 Má várom hogy kiprobálhassam kiváncsi vagyok mennyivel fogja lehűteni:) De az nem baj hogy ugy fog működni egy ideig hogy nincs benne radiátor?Mert mondjuk kb 6 liter vizet fog keringtetni, gondolom nem melegszik fel olyan hamar a víz.. -
izb #20 Én az emlitett heéyröl rendeltem hütöt,és 5 nap alatt megjött!!
Nagyon korrekt kis hely!!ű
De izlések és pofonok!! -
t. Füly #19 Ja én se értettem:) -
izb #18 Miért fikázzák?? -
t. Füly #17 Egyébként forrasztattam egy blokkot vörös rézből, tetején vannak a jukak és tök rankón néz ki, most lettbefejezve mert leburkolta nekem fater hogy normálisan nézzen ki. Majd megirom, hogy, hogy müxik. -
t. Füly #16 Az overclock nagy szar hely...Felhivom az ürgét aztán kiderül hogy nincs neki semmilye nem foglalkozik vele, ja de mégis van neki utolsó darab akkor mondja hogy majd hiv, akkor mi hivjuk mondja hogy neten rendeljük, megrendelem pénteken, akkor felhivom szerdán hogy hol a cucc(leszorító) mondja hogy ma adta fel, mondom menjen a busba.. -
Xboxman #15 Akik értenek hozzá mind fikázzák a munkáját... -
#14 Nekem is innét volt anno blokkom. Még a régi, king. -
izb #13 .:Ordasi Tuning:.
Ez sem egy rosz alternativa. -
izb #12 .:Overclock:.
Ide nézz el!! -
t. Füly #11 kössz má van szivattyú egy micra tök jo 450litert visz át óránként és a viz az meg desztilállt van benne.kösszi -
#10 a vizbe rakjál valami szeszet mert azt az algák nem szeretik,és nem fognak szaporodni a vizedben. -
#9 vegyél hozzá egy 220-voltos szökőkut szivattyut,a hangja nulla beteheted a viztartályba,és a széllitása kb 400 liter /óra.alig fogyaszt valamit.meghajtása mágneses,tehát nincs szimering ami elkopik! ja és szinte mindenütt lehet kapni.1-2 ezer forint. -
t. Füly #8 na mindegy de az biztos hogy veszek egy fűtőradiátort. kösz a segítséget -
t. Füly #6 és ugy van egy nagy kanna amiből indul a viz?mert én egy kb 7 literes kanneból inditanám a vizet, a blokkom meg vörösrézből van. -
t. Füly #4 köszi szépen, utána nézek de lehet hogy lada lesz belőle. -
#3 És úgy kétezer ft-ért megkapható egy autbontóban. Én Opel Kadettet használok :P -
#2 wv golf fütőradiátor.kb fél kiló az egész.keskenyebb a gépnél,és rá fér két vvagy akár három táp venti.deresre hüti a procidat. -
t. Füly #1 Hello azt szeretném kérdezni hogy nem e tudtok olyan boltot amiben vannak vizhűtéshez alkatrészek.Gondolok itt például egy hőcserélőre.Akinek van vizhűtése az nyugottan irja le a tapasztalatait.Az Overclock nevű boltot ismerem azt ne mondjátok...Köszi a segitségeteket előre is.