1239
Vízhűtéshez segitség
-
#358 Azért a válaszfal,mert a tartáj két kört szolgál ki!
Ha az egyik véletlenül leürülne,a mésikban marad egy kevés fékfolyadék. Kb fél deci,ez elég a biztonságos üzemhez,a tartály újratöltéséig! -
#357 Rendszerhutorács a tartáj alatt Méhsejt rács. -
#356 Miféle rácsról beszéltek? -
#355 Látom neked sem tetszik az eredeti rács!
Én is kicseréltem dögösebbre! (Sokkal ritkább:) -
#354 Ismerem,nagyon dögös!
Fünyíróra raktam tanknak:)
Csak a két csonkot össze kellett közösíteni. -
Anee #353 jah -
#352 Köcce az infót!
és ő elküldené postán? -
Anee #351 5000Ft körül van....de mondom pumpa ügyben esetleg keresd meg Routert PH!-n vízhűtés topicban 4.5 ezerért 12V-os csendes pumpát árul ami 550l/h körüli -
#350 Hát azt énis szeretném tudni!
a pctuning topicba szpemmeltünk egy sort Skristoffal azt talán azért...
De jobb lett volna ha előbb figyelmeztetnének engem vagy a Kristofot hogy jó lenne ha befejeznéd/tek!Vagy ilyesmi..engem is meglepett elég rendesen,hogy bűntibe vagyok!
Na mindegy így jártam meg az Skristof is :D -
#349 akkor jó!mennyibe került ez neked? -
Anee #348 amúgy hogy a rákba szereztél 2 büntipontot? -
Anee #347 Nekem Hydor L20 van...a tévhittel ellentétben csendes is tud lenni:) -
#346 akkor jó!
majd eldöntöm hogy mi legyen az én tartályommal!
Anee, neked milyen szivatyud van? -
Anee #345 1 fékolajtartályvan 2 fékre:P
így külön van a bal és jobb féknek is olaja ...szerintem:)
Warbinál nincs válaszfal,és méretbe is kisebb, nem bumszli -
#344 lehet.nem tudom minek van fal benne. -
#343 hogy azon egyenlítődik ki a víz? -
#342 igen, van benne fal, de hannak rajta vágások. -
#341 Ebben a tartályban van egy válaszfal?
nekem is pont ugyanilyen rácsos csővem van! -
#340 kispók tartály -
#339 és ez hogyn végződik!vagy hogyan van az elve?Azaz melyik csővön folyik be és melyiken ki a víz? -
Anee #338 Warbi fékolajtartály/és a revoltec táp:D/:
Warbi fékolajtartály -
#337 tudtok képet benyomni ide a warbi fékolajtartályról vagy akármelyikről mert még nem láttam!!
thx -
#336 Igazad van!most tünt fel nekem is hogy az nem az erdeti csonk!az eredeti az a zöld tartály oldalán található ami be van festve zöldel! -
#335 A szélével ekkora!
a zöld rész az csak úgymond kis tartály és csak a bordára lenne fújva vagy inkább szivatom át/keresztül a levegőt! -
Anee #334 A warbié is isten! Hülyeség mellette megvenni 4-10 ezerért gyári szarokat -
#333 nekem kispolski fékolajtartály van :)
fasza cucc! -
Anee #332 szvsz egyszerűbb egy tartály...pl a pumpa köhögni fog és kurvahangos lesz ha levegős a rendszer....warbi fékolajtartály 6-700 forint, s 10/8-as csonk van rajta -
#331 Arra a kiegyenlitö tartályra nem lesz szükséged! Alig tágul a folyadék üzem közben. A "kollégák" Egy darab lengö üzemanyagszürövel helyettesítik...Kb 150 forint autós boltban.Azt meg le lehet dugózni egy pici sapkával! Levegöt kell hagyni benne jócskán,az veszi fel a tágulást! Kb 1 ccm. -
#330 Szerintem nem ennyi gyárilag!Gyári szabvány csonk Külsö átmérö 16 mm-es.Szinte az összes autónál ezt használják a fütéskörben. Látszik is az utólagos forrasztás rajta. -
Anee #329 hmmm....egy fokkal nagyobb mint a Lada:)
A szélével ennyi vagy csak a borda része? Mert a zöld részére felesleges fújatni a levegőt is... -
#328 26 hosszú és 13 széles 7 cm magas! -
Anee #327 klafa.....akkor lehet nézek majd ilyen radit, mert ez elég zsír hogy nem kell szívni vele..
Méretei kb mekkorák? -
#326 Gyárilag ennyi!
mit tesz nálad az hogy Fain? -
Anee #325 hmm ha tényleg ennyi akkor elég fain cuccos....gyárilag ennyi vagy szűkítetted? -
#324 a külső az 1cm a belső pedig 8mm!
Mért kérded? -
Anee #323 barkas radi csonkjának belső/külső átmérője érdekelne -
#322 én már írtam régebben hogy sufni vízhűtés lesz!
mire gondolsz hogy milyen csonk?
hát ja jól nézki -
Anee #321 hát...elég sufni tuning lesz:DDDDDD
Ezt ne érsd férre de ezek az alkatrészek:)Ellenben a Barkas radi jól néz ki....milyen csonkjai vannak???? -
#320 Még nem sajna majd kiderűl -
#319 Best!;)