1239
Vízhűtéshez segitség
-
#598 Én nem arra a toronyszerűségre gondoltam...kicsit leljebb ott van az innovatec konvekt-o-matic... -
#597 De, azok gagyik...én még mindíg a Skoda radik híve vagyok...retro kinézet, tovább él vmi a szocializmusból a gépedben, és ár/teljesítményben verhetetlen
[IMG] http://www.sg.hu/galeria/10751393861117970788.JPG[/IMG]
-
#596 csak a hülye vesz aktív vízhűtést. -
#595 az nem Zalman kék + gusztustalanul drága én a sima Reserator-t vettem 50k-ért ez meg csak a torony és 75k lol -
MacrosTheBlack #594 Ezekhez a vízhűtésekhez elég lófasz kis radiátorok vannak, nem túl gagyi egy ilyen 1-2 db 12 cm-s ventillátorral pörgő miniradiátor? -
#593 Van kék is! konvert-o-matic
Csak nem épp olcsó... -
#592 és nem sikerült még kicseréltetni a régi passzív VGA-m TT-VA8000-es házra, pedig eredetileg ahoz néztem ki a tornyot :( -
#591 amúgy ezzel csalódtam a Zalman-ban mert:
1 a kék szín sokkal szebb volt
2 a pumpa ugyanúgy 300-as maradt, pedig legalább 500-ast érdemelne ha már a VGA blokk is gyári tartozék (500L/óra)
3 a pumpa ennél is max 50 cm-ig emeli a vizet tehát gép asztalra ez meg a földre dolog nem müxik :( -
#590 nem tom -
#589 Mennyi egy ilyen? -
#588 [URL=http://prohardver.hu/rios3_content.php?mod=10&id=14353]veszek 1 ilyet lefújom "Zalman" kékre rárakom a gép oldalára és kész is, egyik a toronyról másik a másikról menne :)[/URL] -
#587 mert ez a szervízben lett fotózva mikor összeraktam :)
-
#586 A képek tanulsága szerint van egy hűtő a gép mellett, miért nem rakod bele a Zalman tornyot? :) -
#585 vagy marad az alternatív megoldás, desztilállt jégkockák bele :)
mondjuk menetközben nem lehet levenni a tetejét, csak akkor tudom lecsavarni ha visszahült.
-
#584 Logikus, hogy a VGA dob rajta egy "keveset".
Ezt figyelembe véve is mondjuk lehet, hogy neked sem ajánlott a VGA-t is ráfűzni a rendszerre... -
#583 fényképek az enyémről. -
#582 vagy elb@sztak valamit vagy tényleg soka tdob rajta a VGA mert, nekem VGA nélkül fele a hőmérséklet mint amit ők írnak. -
#581 PH zalman teszt -
izb #580 Egy linket adjatok már erről a csodáról.
-
#579 Az új Zalman blokk tuti elviszi, csak lehet a torony lesz neki kevés... -
#578 én is rá akarom maj dkötni a VGA-t, csak nem tom hogy egy X850 mennyi hőt termel kb. -
izb #577 Thx -
#576 én 5k körül láttam a VGA blokkot, a kék toronyhoz nincs, de a feketében benne van gyárilag -
izb #575 Thx
Lehet vele videokarit is hűteni??
Az pluszban mennyi lenne? -
#574 szerintem pesten megkapod 50-65k-ért, az új árát passzolom, de tuti drágább mintha külön VGA blokkot vennél hozzá. -
izb #573 Mennyi az a minimum ami kell rá??
Kenény forintban? -
#572 akkor a Zalman torony kell neked. -
izb #571 Engem egy dolog érdekel!
Semmi tuning,csak csönd legyen,és egy 3000+ 939-es AMD proci a versenyző! -
#570 na ja -
#569 Azért jó lenne tudni, hogy milyen procit akarsz lehűteni vele, és milyen célra kell vízhűtés? A csend a lényeg, vagy az extrém tuningpotenciál? -
#568 azt persze nem szabad elfelejteni hogy mivel passzív a víz qrva lassan hül le szal ha egyszer felmelegszik akkor nem hül vissz amár menetközben csak pár óra alatt. -
#567 fullosan, 300L/óra (a TT 120L/óra) szó szerint nincs hangja, a 630-as P4 még nem ment 45 fok fölé full terhelésnél se. -
izb #566 Te a Zalman ami neked van,az milyen??Megérte a pénzét?? -
#565 nagyon gyenge eredményeket hozott, engem lebeszéltek róla. -
izb #564 Erről mi a vélemény??
Liquid cooling System -
izb #563 Csak győzd kifizetni a villanyszámlát!
Felejtős.Akkor inkább Vapochill. -
#562 ez igen! -
#561 Peltier víz kombó és elég jó teljesítménnyel!
HOC
jegesedik egy picit:
biciklibelső alá szigetelés :-D
-
#560 Reserator -
#559 Joo kis vízhűtés cikk akik most kezdenének átállni