1239
Vízhűtéshez segitség
-
#758 aszem abban is csak 120 lityós pumpa van, a többit nem tom kéne tesztet olvasni róla. -
#757 Gondolom Reseratorra gondolt, csak összekeverte...Amúgy TT Rocket mennyiben jobb/rosszabb mint Zalmi? -
#756 na állj a Zalman az Reserator/Reserator Plus, a Rocket az tudtommal TT :) -
#755 Punkernak ilyen van. De haolcsóbban kell akkor Ordasi blokkok, OBI csövek és bilincsek, Hydor Seltz L20 pumpa, Lada/Skoda/valamilyen nagyobb radiátok(ok).
Ez így teljesítményben ugyanolyan, ha nem jobb. Ára mégis jóval kedvezőbb:
Ordasi blokkok: ~8K
Pumpa: ~5K
csövekc bilincsek: ~1K
Radik: ~5K
csiga88 #754 Mit gondoltok a Zalman új Rocket passzív vízhűtőjéről?Van benne proci meg vga hűtő is és zajmentes.Olvastam egy tesztet ott rárakták a legforrósodóbb vga-t meg egy csúcs intelt és egész tűrhetően hűtőtte.Csak húzós az ára. -
#753 VGA-val együtt? hol éltek ti? + a legforróbb procival? az én 630-asom nyári a legnagyobb nyári melegben nem volt 45 foknál több, úgyhogy tuti bekötöm a VGA-t is. -
MacrosTheBlack #752 Hát nemtom, én ennél többet vártam volna egy vízhűtéstől. Jó, passzív a cucc, de akkor is elég gyengének hangzik a 60+ fokok. -
#751 Lehet, hogy ez lesz a végén Thermaltake Tai-Chi bátyámnak meg eladom 20k-ért a Shark-ot. -
#750 a PLUS ne tévesszen meg a torony teljesítménye ugyanaz csak a szine más meg úgy duplaáron van hozzá VGA blokk. -
#749 Na igen a Zalman Reserator 1 Plus-hoz képest elég kevés, de lehet hogy bőven elég ennyi mivel leadja a hőt nagy felületen. -
#748 a 90L/óra nem kevés? -
#747 Kell nekem egy ilyen Thermaltake Symphony Water Cooling Kit szerintem cool -
#746 vennem kell egy VGA blokkot, és jó lesz :) -
#745 magasabban volt a gépem az asztalon mint a toronyban a vízszint, a keringés olyan gyenge lett, hogy a gép lekapcsolta magát a blokk meg megégette a kezem, kb 4-5 percig ment szegényke rendes hűtés nélkül :) -
izb #744 Egymáshoz képest jól helyezkednek el a játékosok,akkor elviekben be kell indulnia. -
#743 most 33, a tegnap esti élményem a tuning topic-ban. -
#742 Punker!
ebben a nagy hőségben milyen meleg volt a procid? -
#741 most komolyan gondolkozzatok már, ahoz hogy 1-2 liter folyadék keringése beinduljon szerintetek mekkora hő kellene? mert itt nem simán elindul fölfelé legalábbis nekem nem, hiszen a blokk magasabban van mint a tartály szal elöször lefelé kell elindulnia + amíg a szobahőmérsékletű lötyi elérné a keringési hőmérsékletét, a proci 2x megsülne. -
#740 minden légnemű/folyékony anyagra igaz, hogy a melegebb az fölfelé áramlik, mivel könnyebb. -
izb #739 De az elv ugyanaz!!
Hőleadás!! -
#738 Te nem a levegövel kevered?
Az felfele száll ha meleg,de a vizet keringetni kell, lecserélni a gépben levö meleg vizet/löttyöt a kinnti toronyban/miniradiátorban levö hidegebbre.
Anno nemrég egy barátom vett egy régi házat,abban pl a fütéshez nem volt (ill a kazánhoz) keringetöszivattyu, vizes srác mondta nemis kellett akkoriban mert legalacsonyabb pontra kellet épiteni a kazánt, keringet a viz magátol.
De az fütésre van és nem hütésre:P -
#737 asszem még nem járt erre fizikus :) -
#736 Építs egy vízhűtést és próbáld ki... -
izb #735 Ok hogy nem megy,na de miért nem??
Valaki fejtse már ki nekem bővebben ha lehet.. -
UnConnecteD #734 ez nem igy van. pumpa nelkul vizhutes NEM letezik. -
izb #733 Ha melegebb mint a többi része,akkor csak felfelé mehet nem??
Ha meg felfelé megy,akkor állandó mozgásban van. -
#732 mert legtöbbször nem csak fölfelé kell mennie + ha már felforrt az régen rossz. -
#731 gondolj bele, hogy a feláramló víz mire lehül, addigra a blokkokban felforr a víz :)
nem működik és kész.nem véletlen találták ki, hogy pumpa kell bele. -
izb #730 Ez azért érdekes,mert elviekben ha fölmelegszik akkor csak elindul,és mindig friss víz kerülne a helyére.Főleg ha jó kis meleg a proci.
Miért nem működik?
-
#729 -
#728 nem szokás tv-t kötni mellé -
izb #727 Bizti nehogy elázzon:)) -
#726 van egy túlfeszvédős elosztóm.miért baj, hogy van más is a gép mellett? -
#725 "2 minek?" ezt ugye nem mondod komolyan :( -
#724 Áramlana...fuck... -
#723 1 de asztal alá rakjuk :)
2 minek? -
#722 Ja, fater is fölvetette...csak épp kurva lassan áramolna, ha egyáltalán áramolna... -
#721 ez nem működik! -
izb #720 Elviekben a meleg víz felfelé törekszik nem??
Ha ez igy van,akkor nem lehet megoldani,hogy ne keljen pumpa??
Igy magától mozogna a víz. -
#719 1 gépet nem rakjuk asztal alá
2 gépnek mindig külön hosszabító(zavarszűrő)