Trance, House Internet Rádiók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sziasztok=) Töltsétek le és hallgassátok meg a mixemet. Már van pár mixem aminek a linkjét elkérhetitek msn-en: [email protected]
és itt a bemutatkozó mixem linkje:PMM - On the wing of the trance.rar
és itt a bemutatkozó mixem linkje:PMM - On the wing of the trance.rar
www.live365.com. Kiválasztod azt a stílust amelyiket hallgatni akarod,és keres neked 1 halmot.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
ez igen 3 év után elõkerült ez a topik is😊
DrV, te aztán tudod futtatni a szarjaidat
DrV, te aztán tudod futtatni a szarjaidat
██
A StreamBox szerintem szar, én a 'The Mp3 Stream Recorder'-t használom, és kurvajó. Csak a szerver címe kell, és már menti is le mp3-ba a zenét, a netes rádiókról. Nem kell kódot keresgélni, mint a StreamBox-ban. Ja, és freeware a cuccos, mindössze 1 mega, szal király! 😊 Pintyo ez érdemes kitenned az oldaladra 😊
link: The Mp3 Stream Recorder
Have phun 😊
link: The Mp3 Stream Recorder
Have phun 😊
shit happens
Az Mp3Portalra a Letoltesek ala raktam mar ki egy streaming mentot, amint van idom, rakom ki a tobbit is.
Az mp3 Legyen Veled!
ez u.a. amit én tettem be legelõször..
azaz a di.fm, de mindegy..felvenni???
háát vannak ilyen progik..én anno a hangkártyám alap progijával csináltam azóta ez az uj driverrel ful eltünt...download.com on keress rá hogy sound recorder vagy valaki adjon egy jo tippet..én is kösz,,
azaz a di.fm, de mindegy..felvenni???
háát vannak ilyen progik..én anno a hangkártyám alap progijával csináltam azóta ez az uj driverrel ful eltünt...download.com on keress rá hogy sound recorder vagy valaki adjon egy jo tippet..én is kösz,,
sotkeszten keress rá a trance szóra😊 mindenhol a di.fm van😊 di.fm van.. és a 1groove-ot meg mai napig siratom..akkor volt az hogy csinálnék egy clubot és csak a 1groove menne.. nem kéne dj se...
http://205.188.234.4:8006
nekem ez jon be

nekem ez jon be