12
  • Pheel
    ME45 volt a kezemben. Illik rá a leírás...
  • troc
    Nokia lemarad? Nézzétek meg a nokia.com-on miket akar kihozni következő negyedéveben, vagy hat új telefon minden piaci szegmensben kb. tavaszig - mindenkit le fog nyomni az újdonságokkal.
  • Pheel
    Tele van innovációval? Ez alatt gondolom azt érted, hogy lassacskán a Siemensek is tudnak majd annyit, mint egy Nokia. Egyébként tudod miért jó a Nokia telefon? Csak egy példát mondok: klaviatúra. Én még nem láttam rendes gombozatú Siemens-t. Vagy túl kemény vagy halálra gumírozott és túl puha. Ráadásul eldől valamerre, mikor megnyomod. Nem lehet érezni a nyomáspontját. És ez csak egy dolog, amire a Siemens nem figyel.
  • Munch
    Cheky, a Motorola tényleg inkább a tengeren túlon van elterjedve, de azért itthon is van egy "pár"... Pl. a P7389 egész jónak számít még most is...
  • Munch
    "Nokiák lassan felzárkóznak tudásban a Siemens telefonokhoz" Ezt a mondatot elég bátorság volt kimondani... ;,,-DDDD
    Ha nem értessz a telókhoz, akkor inkább be se írj egy fórumba...
  • Pheel
    Mert a Motorola a tengerentúlon sikeres igazán. A Siemens meg a gagyiócsó telefonok piacán...
  • Cheky
    A második helyezett Motorola piaci részesedése az elmúlt hónapokban némileg csökkent, így jelenleg mintegy 14,4 százalékra tehető.

Hát nem tudom gyereket, de én 10*több Siemenset láttam eddig mint Motorolát!