Szabad a drog az iskolákban?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mike
ha valami ártalmas az a puritán keresztény erkölcs

még1x megkérdem, veled hordattak szöges kesztyût?

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

observer
A kert végébe, a budi alá.

..szeretlek, csak nem nagyon....

SoDI---
Nem, az elszívás sem ártalmas. (Van vízipipa is a világon a füst ellen) 😊)

Ami ártalmas, az a jelenléte.
Ami ártalmas, az liberális, tradícióromboló életérzés, amit sugároz, a szimbólumértéke, ami a keresztényi erkölcsök semmibe vételét hirdeti!

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

Mike
a hullát meg elásod?

observer
Majd elbújok jóól! Mint a Csárlszronzon.

Mike
nohát ha valaki, akkor te aztán tudod mi a fasizmus, és a rasszizmus

Mike
mert annak még van jõvõje

az öregnek max múltja

szóval az öreg értéktelenebb
arról nem beszélve, hogy az aktívan élõk vérét szívja

igaz, szívták az õ vérét is, de az kit érdekel

Mike
jaja
ahogy kell, agyatlanul

vissza a fára, vissza a fára

a tûz maga az ördög

observer
A füvészkertben fogják gyártani a golyóálló mellényeket?

Mike
nem ártalmatlan

ugyanis az, hogy elszívod az nem az (maga az elszívás)

Mike
ok

gyilkosság lenne az bizony, kár is lenne szépíteni

sitten ülhetnél évekig

a gyerekeid meg mind depressziósok lennének, aztán elkezdenének narkózni...

SoDI---
Na rasszizmus, hülye vagyok, az más :-))))

Fasizmust akartam írni.

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

SoDI---
Az életkor egy állapot.
Miért lenne különben is egy kisgyerek értékesebb egy idõs embernél?
Ez az igazi rasszizmus, életkor szerinti hátrányos megkülönböztetés, és lelki kiközösítés!
Tök mindegy, hogy gyereknek adja-e. Szememben egyenlõ megítélés.
Ne adja senkinek!

GregSB
"Nem is errõl van szó, hanem arról, hogy ellenkezik a konzervativ értékrenddel, és ezért kell elítélni határozottan, és harcolni a legenyhébb drogok ellen is!"

Érdekes, ezek a konzervatív értékrendek addig érnek valamit, amíg pénz szaga nincs a dolognak. Lásd alkohol, vagy dohány lobbi...

GregSB
Volt a National Geographicon még annó egy tanulságos mûsor a vietnámi háborúról. Nem szó szerint fogok belõle idézni egy részt:

"A háborúban drogozó amerikai katonák közül a marihuánát fogyasztók maradtak legtöbben életben. A szer hatásától ugyanis teljesen nyugodtak maradtak csaták közben, békésen meglapultak egy bokorban és onnan harcoltak. Az egyéb drogokkal élõ katonák (az alkoholt is ide sorolták!) azonban aggresszívé váltak, nagyon sokan közülük így belerohant a vietkongok golyózáporába..."

SoDI---
Mondjuk abban igazuk van a liberálisoknak, hogy a gyerekekre se sokkal károsabb a fû, mint a felnõttek számára (szinte semennyire).
Tök mindegy, hogy gyermek, vagy felnõtt, ugyabúgy ártalmatlan rá egyetlen elszívott cucc.

Nem is errõl van szó, hanem arról, hogy ellenkezik a konzervativ értékrenddel, és ezért kell elítélni határozottan, és harcolni a legenyhébb drogok ellen is!

observer
Lám van közös frontunk. Én a fiaimmal megbeszéltem kb. 10szer, hogy ne nyúljanak droghoz. Úgylátszik megértették. Rendes iszákos ember lesz mind a kettõ. Viszont ha megfogok egy dealert, aki gyerekeknek árul, lelövöm. Aztán üldözhetsz hivatalból engem is. Meg se bánnám.

observer
Ne is! Inkább nézz utána ha akarsz. Én óvatos voltam. Hehe!

Mike
csak be ne pisilj

Mike
most hogy modod, viszm a helikopteremet is, onnan fogok Hitler beszédeket lejátszani, aztán a rotor szelével meglobogtatom kicsit a jónép ruháját, haját, de vicces lesz

hehe

viszek víztartájt is
ha nem esik az esõ akkor is vizesek lesztek 😊

SoDI---
Két légy egy csapásra.
A hülye MIÉP-ellenes Polgári körösök közé is benézhetek, és néhány lépéssel máris az internacionalista judeoliberálisok között lépkedhetek.
Maga a mennyország számomra :-)

SoDI---
Csak adja a Jóisten, hogy ne essen az esõ vasárnap.

Mindenki legyen ott a Vörösmarty téren!

Nagyon jóóóóó bulinak igérkezik.
Egyre jobbnak :-)))

Plusz ha még hozzá adom, hogy Jancsó bácsi hozza magával a pucér néniket is esetleg

Mike
a polgári körök mikor fognak tüntetni pl. a maszturbáció ellen?

Mike
dehogy, szeret vegyülni

SoDI---
Bevallom, én kizárólag élvezkedni megyek ki tényleg, hogy a te szavaiddal éljek (egészen pontosan röhögni a sok hülyén mindkét oldalról), ugyanakkor elhiszem, hogy a polgári körösök valóban a tiltakozásukat akarják kifejezni.

Hogy miért nem másnap tartják!
KÖNYÖRGÖM!

Ha másnap tartanák, akkor hol lenne a tiltakozás jellege a dolognak.

Másképpen fogalmazok... A MAZSIHISZ miért nem tartotta másnap a Vér és Becsülettel szemben?

Blasta
Ezek után biztos lehetsz benne, hogy a vízágyu mögött fog figyelni, jól bepáncélozva....:-)))

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Tikal
továbbra is ajánlom a #873-ast, de szerintem egyesek még arra sem hajlandok hogy elolvassák, de ugatni a hülyeséget azt tudják...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Mike
szegény Ali meg már megint mehet ki kardlapozni

Mike
pfuj, hosszú hajú náci

micsoda borzalom!

Tikal
Komolyan mondom hogy undormány ez a viselkedés mód, mi a faszért kell ellen tüntetést csinálni, és miért pont aznap, nem lehetne késõbb?

Az egész csak a botrány keltést szolgálja, hát kb itt tartottok sodi a bandádal együtt, te is csak élvezkedni mész ki, a lényeg meg elveszik...

Remélem nem fogtok botrányt csinálni, de mélyen meg vetem a fajtátokat meg az egész polgári loszart, mert az inteligenciájuk a béka segge alatt van.

Vér és becsület, már a neve is az ostobaság tetejét karcolgatja, komplexusokkal vivo sutyo kis pöcs gyerekek...
A zenéjük meg egyszerüen sz**.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

SoDI---
Hosszú hajam van, én viszolygok a skinhead-ektõl, és a zenéjükön kívül mindentõl, ami velük kapcsolatos :-)

Mike
Akkor én is megyek, a gestapos ezredes egyenruhámban, aztán tisztelegni ám!

Mike
lesz jó kis verekedés, mi?

már készíted a Martens bakkancsodat?

az én ált. isk. osztálytársaim közül az lett skinhead, akit a többiek folyton vertek

SoDI---
Elõre látom már, mi lesz.
Egy rakás újságíró kamerákkal, mikrofonokkal, és fényképerõgépekkel. Bekiabálások, ellenkiabálás, hangzavar, fújolás.

Én egész biztos, hogy nem fogok se bekiabálni, se másképp provokáni, csendes megfigyelõként, sõt kívülállóként sarokban csendesen röhögni a feeling-en azonban mindenképpen ott a helyem! :-))

Mike
az nem lenne jó, mert akkor te kerülnél börtönbe gyilkosságért

Mike
egy gyerek alapjában véve kiváncsi, ismerkedik a világgal, a szülõ feladata meg az, hogy törödjön a gyerekével, és eligazítsa a világ dolgait illetõen, bár így is bel fog sodródni a társai által olyan dolgokba, amit a szûlõ nem nagyon szeretett volna.
legyen a gyerek igényes, saját magával szemben is.

SoDI---
A "Friss Levegõt!" polgári kör május 4-ére drogellenes tüntetést szervez Budapesten, a Vörösmarty téren. Ugyanitt és ugyanakkor rendezik meg az elsõ magyarországi Kendernapot, a rendõrségnél már korábban bejelentett, a marihuána legalizálása melletti demonstrációt.
Index hír

Most már egész biztos, hogy ott leszek én is a téren

Erõs a gyanúm, hogy valami MAZSIHISZ-Vér és Becsület féle össznépi botrány készül, ilyesmit pedig a világ mindig kincséért se hagynék ki :-)))

KIRÁLY!

Neeem, s*ggrészegen tántorogni bele az éjszakába az belefér.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Blasta
Ott a pont!
És persze, hogy el fogja fogadni! Hisz tiltott gyümölcs! Nameg minden haverja ezt csinálja!

ALI! Akkor ugye azt a csókát is szana szét fogod morzsolni rettentõ erõddel, aki megkínálja egy felessel a csemetédet???

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

AZ EMBERNEK A GERINCÉT SAJÁT KEZÜLEG FOGOM SZÉTMORZSOLNI, AKI A GYERMEKEMET KÍNÁLJA MEG VALAMI ILYEN OCSMÁNYSÁGGAL...

Ez a dolog kétoldalú.
A nagyszerû elveid ugyanis nemcsak ott kaphatnak léket, hogy valaki megkinálja õt, hanem ott is, ha elfogadja.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Tikal
Nem találkoztunk már egy másik forumon? Miért hiszi azt mindenki hogy meg akarjuk kinálni a gyerekét?

Nem is olyan régen vagy egy fél napig vitáztam Freak "fõfüves" haverotokkal a dologról és cseppet sem közeledtek az álláspontok.

Hajlandó vagyok tudomásul venni azt a baromságot, amit tesztek, (bár hivatalból is üldözni fogom), de az is biztos, hogy ANNAK AZ EMBERNEK A GERINCÉT SAJÁT KEZÜLEG FOGOM SZÉTMORZSOLNI, AKI A GYERMEKEMET KÍNÁLJA MEG VALAMI ILYEN OCSMÁNYSÁGGAL...
Ebben sok igazság van, DE ez nem jelenti azt, hogy mindent meg kell engedni a konfrontációkat kerülendõ.
Galy
nem állok le vitázni mégegyszer...
observer
Mindkettõ helyes szótári alak.

természetesen.

Galy
Ebben egyetértek!
Mike
ha tílták, ha nem, drogoznak.

nmax a maffia erõsödik

USA-ban ugye anno betíltották a szeszt, milyen jó kis maffia fejlõdött ki a szeszcsempészetbõl

ugyanez megy ma is

Mike
Topikcímre válaszolva:

NE szabadjon

mint ahogy a cigi se, meg a pia se.

aki inni, bagózni, drogozni óhajt, tegye az iskolán kivül

Tikal
A #873-as utolso bekezdését ajánlom Ali a figyelmedbe....