Ballerburg

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mert annak aztán állati nagy realitása van hogy páncéltörõkkel üldözitek egymást egy pályán ahol a semmibõl elõtûnnek a fegyverek és ha belemész egy keresztes dobozba meggyógyulsz.
Vidam
ez a jatek engem erre emlekeztet! 😊
Vidam
rampart 3d?
😊
Szinten fps parti vagyok, es amiota nyomom wolfot multiplayerben, azota meginkabb 😊)
A fenti game ránézésre über-gagyi de nem láttam nem itélem meg elõre.
Ha NOLF2 jó akkor nálad valami nagy baj van. Szerintem pont aki játszott az 1-gyel az hányt be tõle a legjobban! Sok FPS meg stratégia jelenik meg, mindegyiket nyomom de az utóbbi idõben hihetetlen putri a felhozatal, tisztelet a minimális kivételnek.
RED FACTION ha nem láttad volna. Legalább olyan jó.
Sephi
Jo ez a Ballerburg bar en meguntam... el nem tudom talani soha a celt😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Jo akkor ropke elemzest :

Gore : ekkora fost meg nem hordott a hatan a vilag. 1999-ben aratott volna.

Iron Storm : errol nem tudok nyilatkozni a joizles hatarain belul

Nolf2 : jo kis jatek bar faraszto volt. Aki nem jaccota az elsot az nem elvezte annyira a masodik reszt.

Tactical Ops : Hat ugyancsak mint az elso.

Akkor meg mit kell dicserteni a FPS-est? Latszik milyen ceg csinaja oket ember!

Hat nezz oda mekkora baromsag lett a uj James Bond jatek. Atlagon aluli az egesz! Ilyeneket mint ezek (Nolf2 kivul) nem lett volna szabad piacra dobni!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

nem õ kezdte

STIPee
tádé:

mi a fr@ncért kell leszólni azokat akik az FPS-ért rajonganak? Te ezt szereted, mi meg azt! Neked ez jön be, nekünk meg az! Hidd el hogy egy FPS is tud olyan jó lenni mint egy stratégia, csak az a baj veled hogy sztem egyet sem vittél még végig a jobbak közül (pl.:MOHAA,NOLF1-2)!
Ez az egész olyan gyerekes:
"Az én homokozó lapátom sokkal jobb mint a tiéd! Bibííí!"

na bye

STIPee
STIPee
Hogy csak néhányat említsek:

Gore: Ultimate Soldier
megjelenés:06-Sep-2002

Iron Storm
megjelenés:25-Oct-2002

No One Lives Forever 2
megjelenés:18-Oct-2002