125
-
Rive #125 #120: Igen, engem azért fizetnek, hogy értsek hozzá. Elég jól értek is mindenhez, ami mai PC-k számítási teljesítményéhez tartozik.
Ezzel szemben téged nem fizetnek ezért, nem is értesz hozzá - ráadásul segget nyalsz, és még szét is köpködöd... -
GeeKay #122 az én hozzászólásomra is reagálhatsz ;-)
#103 -
sztavrosz #120 Téged fizetnek ezért v. csak úgy szimplán segget nyalsz? -
Rive #119 Uramatyám :) Rég röhögtem ilyen jót :DDDD
Ennyire süket egy embert mint ez a sztavrosz :DDDDD
-
Pöty #116 NA, valahogy sejtettem hogy nem lesz válasz a kérdéseimre... -
sztavrosz #106 "Manapság a fiatal surmók egyrésze azt hiszi attól nagy legény ha ocsmányul beszél és viselkedik és a hülye dümájával azt képzeli, hogy mindenki főlé kerekedhet. Ebben pedig Te jelesre vizsgáztál" -
GeeKay #103 hát nem vagy sámli
a padlórol vakartam össze magam
ja van igazság tartalma. kb 0 /nulla/
ésszerű okokat vártak, miért szarok az AMD procik
akkor egyesével:
1.szerintem nézd meg megint az árlistákat! /de, ha drágábbak, akkor se jelenti azt, hogy szarok->nem ésszerű/
2.ki a faszt érdekel mivel jelölik? nekem ez is lehetne a neve: erhjdfgb. és ennek variációi. nézzél teszteket! /a jelölés miatt szar->nem ésszerű/
3.ja, veszel amd 20-ért, eladod 5-ért. veszel intelt 50-ért, eladod 10-ért. melyiken buktál többet? /azért szar, mert olcsóbban lehet eladni->ez sem ésszerű/
4.nekem ez tetszett a legjobban /maradjunk csak annyiban, hogy ez sem ésszerű/
5.ja, 10évvel ezelőtt szar procijai voltak. biztos most is azok/ha jól látom ez sem ésszerű/
6.ez a K6-osoknál volt /lásd 5-ös pont. nem ésszerű/
7.tehát azért szar a proci, mert régen szarok voltak az alaplapok /okos vagy/
8.ja, egy szertartás alatt a haverokkal. ha lehetne a többi körülményt is
9.és akkor mi van ha becsődöl? nem fogod az alaplapodban tovább fejleszteni a procit. intelbe se tudod...
hát 'röviden' ez a váleményem arról, amit írtál -
sztavrosz #102 mindjárt sírok. -
sztavrosz #101 de megható voltál fiam. -
Pöty #90 A cikkhez meg csak annyit hogy tudja az intel mitől döglik a légy! Jól kib****ott a chipsetgyártókkal! Néha az az érzésem az elektronikus iparban mintha a vadnyugaton lennénk... :( -
Pöty #89 Igazából nem terveztem hozzászólni a topichoz csak pár dolgot megemlítenék. Illetve felteszek pár kérdést sztavrosznak.
1. Mondd meg nekem hogy a komoly intel procik menyi hőt termelnek Watt-ban! És hogy mennyivel többet termel az AMD mondjuk azonos órajelen (persze itt órajelben egyenértékű P4-gyel hasonlitva mondjuk 2GHZ-re)(maradjunk csak az órajelnél hogy nehogy magömlésed legyen a teljesitményjelölés miatt).
Ha a te tyúkszaros agyadban lenne kis IQ (nem flame-elni akarok csak szánalmas vagy, elavult procikkal nyomod itt a példabeszédet mikor azt se tudod mi van ma vagy mit hoz a jövő!).
Szerinted mit könnyebb hűteni X-hőt (amiről azt se tudod mennyi!!) adott kersztmetszeten vagy Y hőt (amiről szintén fogalmad sincs mennyi) 3-ad akkora keresztmetszeten? Mellesleg tuning P4-hez biztos nem kell drága hűtő...
2. szerinted mekkora FSB-vel megy majd a Hammer és valyon miért épp 800-ra húzott az intel?
3. Te az ilyen mocskos cégekre élvezel? Meg az AMD marketingtevékenységét fikázod mikor nem látod mi van a saját házad tályán???
JA annyit hogy én azt veszem ami jobb és ha a P4-lesz jobb ujra intelt procit fogok vásárolni. Ilyen egyszerű! Fél év múlva találkozunk, nyomhatod a szaros szövegedet és ha az intel lesz jobb akkor megyünk és megvesszük a P4-et. Cső!
Ja anyázhatsz, nem süllyedek odáig de melepődnék ha válaszolnál a fenti kérdésekre. Nem irlak le csak nem hiszem hogy gyűszűnyit is képben lennél... -
sztavrosz #71 Még azt se tudod milyen procid van? Hát akkor mit akarsz! Nem intel pentium 133-at használsz, hanem AMD ATHLON XP 2800+++++-ot csak annyira szar a teljesítménye, hogy azt hiszed intel p133-ad van. -
sztavrosz #46 Egyébként a teljesítményjelölésről van egy cikk fenn a supergamezon (azt hiszem szeptemberi), szóval ha érdekel olvasd el! -
sztavrosz #45 "a teljesitmény megjelölés meg a plusz jel azt jelenti,hogy egy UGYAN ANNYI MHz-en futó P4-es sebességének felel meg,néhol pedig jobb is." Látod még te sem tudod mit jelöl ez a fiktív számozás, az AMD nem a P4-re vonatkoztatja, hanem az előző procijukhoz (pl. duron), hogy annál mennyivel gyorsabb. Meg akkor is. Mi ez a faxság, hogy csak úgy hasra ütnek és ráírnak valami számot arra a gagyesz procira, és senki nem tudja, hogy miért annyi került rá amennyi (de ez a "+" jel a legjobb, ezt a Cyris is elsütötte
régebben :-))! -
sztavrosz #43 Bocsi Lasszi A 9:18-as beszólást ennek genetikai szerencsétlenségnek düh-nek üzentem. A 9:20-as szól neked. Sorry!!! -
sztavrosz #42 Azaz én véleményem az, hogy "túl drágán adják a procijukat". Sokan mégis olcsóbbnak hiszik, és talán később rájönnek miután megveszik, hogy az "AMD olcsó húsnak híg a leve proci" Érted??????????? -
sztavrosz #41 Nesze neked okostojás! Itt az árlistád! Újonnan ugyanabból a boltból a gagyi AMD 1700 XP+-d (ami 1460 MHz-en megy) 21500 HUF, mígy az Intel P4 Cerka 1,7 20900 HUF (ÁFÁ-val). Melyik az olcsóbb? AMD XP 1700+ (1600MHz-en), a MADONION PCMARK2002 CPU tesztjében 4800-as score-t ért el (az egyik ismerősöm gépén néztem, és nem tomshardware-ből hozom a kama eredményeket) míg a konkurens termék 4950-et nyomott. (2100 MH-en) Azt is megpróbáltam abba parányi tyúkszaros agyadba belevésni, hogy amikor ezek a cuccok elavulnak akkor az Intelt legalább eltudod adni (ha nem is sok pénzért), míg az AMD a nyakadon rohad (és ekkor újból pénzt veszítesz). Szóva!!! Dugó legyen öcsi! Azé, mert korai magömlésed van ne írkáljál minden féle faxságot a supergamezbe! -
#38 A ram kérdésedre a cikkben ott a válasz: "kétcsatornás DDR400 memóriákkal" -
sztavrosz #33 Vax te szakértő(szarértő)! Te olyan cuccost vettél, hogy az a gyártó hamarosan tönkre megy a minőségi termékeinek köszönhetően. Te használd csak a primitív ámdé abakuszodat, de még azt sem tudod, hogy mit használsz. 1700+-od van mi? Te nem vagy más mint egy alternatív köcsög, aki azt hiszi magáról, hogy igényes (én csak sznob faszfejnek tartalak). Kitalálom az otthoni konfigodat!? OS/2-öt használsz, Gravis hangkártyával, 3Dfx videokártyával (vagy POWERVR), és ZIP drive-on tárolod az adatokat, és EISA-s hálókártyád van, ÉS AMD PROCID. Ez vagy te! Na kussolj te szánalmas faszfej!!! -
Walentino #26 Lattal mar olyan processzort, ami nem tudott szamolni? Nezz meg egy Pentiumot!:) -
sztavrosz #22 1.) Túl drágán adják a procijukat. 2.) A procijuk teljesetményének megjelölése a legusztustalanobb marketingfokások közé tartozik. (senki nem tudja, hogy mit jelölnek a számok, de a "+" jelet meg pláne nem értem 3.) Amennyivel olcsóbban hozzá lehet jutni, annyit vesztek mikor elakarom adni (mert a szarnak se kell), míg az INTEL, ha elavul legalább eltudom sózni (mégha nem is sokért, de valami). 4.) A buzi ferrarinál szponzorok (Forma-1). 5.) Eljátszották már a bizalmamat a K5, K6-os sorozattal, nem rajtam fogják kipróbálni, hogyan sikerült a többi x86-os szerencsétlenségük. 6.) Heroes 3 setupjához kell vmi patch, mert AMD procin nem lehet feltelepíteni, a Directx 8.1-ben is van egy bug ami valami miatt csak AMD-n jön ki, és ezt a Microsoft honlapán el is ismerték (tudom, hogy ez nem a proci hibája, de én nem akarok ezzel külön szarakodni). 7.) Az alaplapválaszték régen qrva szar volt ami nem javította az AMD imázsát a szememben 8.) Saját szememmel láttam egy AMD-t elfüstölni (és nem a TH videóról beszélek). 9.) Nem szívesen veszek olyan terméket, aminek a gyártója bármikor becsődölhet. Összeségében én úgy érzem, hogy az AMD olcsó húsnak híg a leve proci. Remélem ez kielégítő válasznak tűnik (ha nem is mindennel értesz egyet, de van igazságtartalma amit írtam). -
corleone #17 Szvsz nem kell leírni az AMD-t, lefogadom, hogy hamarosan előállnak valami meglepetéssel ők is. Ha mégsem, akkor nincs árverseny, ami csak nekünk lesz rossz. -
GeeKay #16 van egy olyan értzésem, hogy vagy nem kapsz választ, vagy valami ilyesmi lesz:
-ha leveszem róla a hűtőt, elég
-nem stabil
-és ha leveszem róla a bordát akkor megpörkölődik
-tojást sütni jó
-az intel 1000x stabilabb
-ja, majd elfelejtettem: nagyon melegszik
-stb
de azért kíváncsi vagyok sztavroszra is...
;-) -
sztavrosz #13 Elég megvizsgálni az agykapacitásod, és könnyen rájöhet az ember, hogy egy hülye AMD user vagy (akit a kényszer szült). sinclairnak pedig üzenem, hogy a hammer tényleg jó lesz. Arra amire szánták. Azaz kalapácsolásra, de semmi másra (nemhogy fejlett CPU-nak). Na jó! Talán még egészségügyi célra is lehet használni! :-)) -
rutilus #11 mi az hogy vesztettünk? honnan veszed hogy nekem amd-m van? :)) -
sztavrosz #8 Vesztettek! hehehehehehe Fáj az igazság ugye!? Biztos rossz érzés lehet a vesztesek táborába tartozni. hehehehehehe -
rutilus #6 jól vagy? -
sztavrosz #4 800 MHz-es rendszerbusz? Hmm... Mi van a szar AMD-vel? Azt hiszem ezzel az ügyes kis manőverrel lefejezték az AMD-t! Mintha lemaradt vóna az ádvenszedmájródivájsz. :-)) Yeaaaaaaahhhhhh! Mi van a 400MHz-es DDR-rel, egyszer azt mondjátok, hogy az baj nem támogatja az intel, most meg az hogy igen? Ma pezsgőt bontok. Ez gyerekek az igazság pillanata. Győzött a jó (INTEL), és elbukott a rossz (AMD). És miért? Mert a nép így akarta (azaz a fogyasztók pénzszavazata). -
#3 HaZe:
"kapkodva összedobott nem-intel felszerelés"
a Via P4X266 tuod mennyi idő alatt készült el?
2 hét alatt!
és a tervezés befejezése után 2 hónappal már szállították is.
azt hiszem, hogy erre bőven ráillik a kapkodva összedobott cucc kifejezés(vettek 1 P3mas chipsetet, aminek nem emléxem a nevére, tettek bele 1 AMDchipsetből származó DDR memóriavezérlőt, az FSB vezérlőt átalakíttták, illetve engedélyeztek 140 új utasításkódot)
és ez stabil is, és gyors is.