WWII RTS az IL2-S motorjával
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez a gáma valahol elérhetõ????
Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar előtt.
Sry nem nyittoam ki a szemem csak írta :Vugassatok le köszi:V
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Ennek mi a neve mert ösmerem az il-2t és hát jó engenie van benne
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
http://www.theisonews.com/r/?33C13F8E2=
World War II: Panzer Claws 2
ez nem az ?
World War II: Panzer Claws 2
ez nem az ?
Nagyon fine, bár a combat missionban már láttam ilyet. Na, az a II vh.-s stratok királya bár ez sokszor szebb.
"Battlefield Command" lett a neve.
Még nincs megjelenési dátum, de hamarosan, kb. július környékén talán már várható. Addig is:
Még nincs megjelenési dátum, de hamarosan, kb. július környékén talán már várható. Addig is:
A medve nem játék.
Legalso kepen vannak kis ikonkok, emberekkel tankokkal, hazakkal!? A hazakat is lehet iranyitani? 😊
Allat gfx-nek nez ki...
Bar ilyen reszletesseggel egy rts?!
Allat gfx-nek nez ki...
Bar ilyen reszletesseggel egy rts?!
Nézzétek meg az elõzetest a www.il2center.com-on...
Ja!En is varom mar nagyon....

\"Ha nincs kenyere a népnek, egyen kalácsot!\" /Mária Antoinette/
biztos jo lesz
C1 maddoxok nem szoktak hibazni nagyon...
C1 maddoxok nem szoktak hibazni nagyon...
\'danja
Ez valami brutális lesz. De mi a francot fejlesztenmek majd 2004-ig. Már most tök brutál... Mi lesz még. Persze inkább fejlesztgessenek, aztán üssön a gém! 😊
Jah! Vannak új képek! Láttátok?
KéPEK! (Nem rossz-nem rossz!)
Jah! Vannak új képek! Láttátok?
KéPEK! (Nem rossz-nem rossz!)
hat igen...
\'danja
ugyanaz a csapat fejleszti
csak ne legen annyira orosz mint az il...kicsit átalakultak az erõviszonyok......
csak ne legen annyira orosz mint az il...kicsit átalakultak az erõviszonyok......
ez is orosz game lesz mint az il2?
\'danja
Szivem szerint nem a Cimbat Mission hanem inkább a S.W.I.N.E szintû harcmenet tetszene.
Végülis tényleg lehetne fps is grafikailag csak ott sérülés meg minden, az már sok lenne
Végülis tényleg lehetne fps is grafikailag csak ott sérülés meg minden, az már sok lenne
Hát olyan oldalakon amelyeken IL2-vel foglalkoztak lehetett látni képeket s már 3 hónappal ezelõtt volt elõzetes is, kiadó nélkül
Amúgy a víz kidolgozása is korrektnek mondható, bár azt nem tudom hogy pixel shraderes-e..
Amúgy a víz kidolgozása is korrektnek mondható, bár azt nem tudom hogy pixel shraderes-e..
Az ember elsiklik a dolgok felett, bár az esetemben ez másként volt. Lényeg az, hogy tudtam, hogy van ez a game, de képeket, JÓ képeket nem láttam belõle, bár nem is kerestem nap mint nap, hogy hol a kép, csak a cikk juttatta eszembe, hogy ez van és valami csoda készül ... Az páncélelhárító + tankok kép zseniális. A többi páncélos is fasza. Erre nem emlékszem, úgyhogy jó, hogy elküldted.
A medve nem játék.
Már vagy fél éve lehetett látni, érdekes hogy még csak most figyeltél fel rá
Eleinte 2003 Q3-mat irtak ki:-(
Ez az egyik legjobb kép:

Eleinte 2003 Q3-mat irtak ki:-(
Ez az egyik legjobb kép:

http://gamespot.com/gamespot/filters/products/0,11114,561341,00.html
Kéretik megnézni a képeket a játékból. Combat Mission fanok, 2vh. mániákusok: ez kötelezõ darab lesz!
Sok szép 2. VH-s játékot láttam, de ez mindenen túltesz. A Combat Mission jármûkidolgozottsága is!) csúcsszuper volt, de ez mindent ver. Eszméletlen. WWII RTS az IL2-Sturmovik motorjával - a 2.VH-s szimulátorkirály - (benne magyar felségjelû gépek is) -, bármi is lesz a neved, de szívesen várunk, bár remélem nem 2004 lesz a hivatalos dátum, mint ahogy írták. Nézzétek meg a SG nov.22-i cikkét is, a játékról!

[#vigyor1
Kéretik megnézni a képeket a játékból. Combat Mission fanok, 2vh. mániákusok: ez kötelezõ darab lesz!
Sok szép 2. VH-s játékot láttam, de ez mindenen túltesz. A Combat Mission jármûkidolgozottsága is!) csúcsszuper volt, de ez mindent ver. Eszméletlen. WWII RTS az IL2-Sturmovik motorjával - a 2.VH-s szimulátorkirály - (benne magyar felségjelû gépek is) -, bármi is lesz a neved, de szívesen várunk, bár remélem nem 2004 lesz a hivatalos dátum, mint ahogy írták. Nézzétek meg a SG nov.22-i cikkét is, a játékról!

[#vigyor1A medve nem játék.