28
WWII RTS - A 2.VH 6 éve ...
-
feamatar #28 ez a gáma valahol elérhető????
-
#27 Sry nem nyittoam ki a szemem csak írta :Vugassatok le köszi:V -
#26 Ennek mi a neve mert ösmerem az il-2t és hát jó engenie van benne -
#25 Battlefield Command az új neve a proginak. -
tomo #24 http://www.theisonews.com/r/?33C13F8E2=
World War II: Panzer Claws 2
ez nem az ? -
#23 Lassan ez is ideér.
-
Deajka #22 Nagyon fine, bár a combat missionban már láttam ilyet. Na, az a II vh.-s stratok királya bár ez sokszor szebb.
-
-
-
#19 "Battlefield Command" lett a neve.
Még nincs megjelenési dátum, de hamarosan, kb. július környékén talán már várható. Addig is:
-
#18 Legalso kepen vannak kis ikonkok, emberekkel tankokkal, hazakkal!? A hazakat is lehet iranyitani? :)
Allat gfx-nek nez ki...
Bar ilyen reszletesseggel egy rts?! -
A medve nem játék. -
-
Anee #15 Nézzétek meg az előzetest a www.il2center.com-on... -
#14 Szép képek! Nekem akkor is a 4 panzer iv rohamozása tetszik a legjobban ... -
aiguo #13 Ja!En is varom mar nagyon.... -
rusland #12 biztos jo lesz
C1 maddoxok nem szoktak hibazni nagyon... -
Wajk #11 Ez valami brutális lesz. De mi a francot fejlesztenmek majd 2004-ig. Már most tök brutál... Mi lesz még. Persze inkább fejlesztgessenek, aztán üssön a gém! :)
Jah! Vannak új képek! Láttátok?
KéPEK! (Nem rossz-nem rossz!)
-
rusland #10 hat igen... -
Anee #9 ugyanaz a csapat fejleszti
csak ne legen annyira orosz mint az il...kicsit átalakultak az erőviszonyok...... -
rusland #8 ez is orosz game lesz mint az il2? -
Anee #7 Szivem szerint nem a Cimbat Mission hanem inkább a S.W.I.N.E szintű harcmenet tetszene.
Végülis tényleg lehetne fps is grafikailag csak ott sérülés meg minden, az már sok lenne -
Anee #5 Hát olyan oldalakon amelyeken IL2-vel foglalkoztak lehetett látni képeket s már 3 hónappal ezelőtt volt előzetes is, kiadó nélkül
Amúgy a víz kidolgozása is korrektnek mondható, bár azt nem tudom hogy pixel shraderes-e.. -
#4 Az ember elsiklik a dolgok felett, bár az esetemben ez másként volt. Lényeg az, hogy tudtam, hogy van ez a game, de képeket, JÓ képeket nem láttam belőle, bár nem is kerestem nap mint nap, hogy hol a kép, csak a cikk juttatta eszembe, hogy ez van és valami csoda készül ... Az páncélelhárító + tankok kép zseniális. A többi páncélos is fasza. Erre nem emlékszem, úgyhogy jó, hogy elküldted. -
Anee #2 Már vagy fél éve lehetett látni, érdekes hogy még csak most figyeltél fel rá
Eleinte 2003 Q3-mat irtak ki:-(
Ez az egyik legjobb kép:
-
#1 http://gamespot.com/gamespot/filters/products/0,11114,561341,00.html
Kéretik megnézni a képeket a játékból. Combat Mission fanok, 2vh. mániákusok: ez kötelező darab lesz!
Sok szép 2. VH-s játékot láttam, de ez mindenen túltesz. A Combat Mission járműkidolgozottsága is!) csúcsszuper volt, de ez mindent ver. Eszméletlen. WWII RTS az IL2-Sturmovik motorjával - a 2.VH-s szimulátorkirály - (benne magyar felségjelű gépek is) -, bármi is lesz a neved, de szívesen várunk, bár remélem nem 2004 lesz a hivatalos dátum, mint ahogy írták. Nézzétek meg a SG nov.22-i cikkét is, a játékról![#vigyor1