101
PC-s újságok tesztje
-
blackgamer #101 de már újra van, PC játékokkal is! -
#100 attól drámai, hogy drámai :DD
és azért hülye, mert maga a szöveg olvasható mindkét módon, de az illat nem jön át a neten :)
de egyetértek veled, könyvet én sem olvasnék monitoron (atyaisten), bár az újságok.... nemtom, általában csak 1-2 cikket olvasok el, szal azt neten is megtehetem, bár jobb érzés papírról olvasni
na ez csocso style volt :) -
Ramza #98 Szerintem érted te, hogy mire is gondolok. Elsőként nyilván én is a neten oplvasok el minden szir-szart a megjelent játékokról-hardverekről, de beledöglenék, ha nem olvashatnék el minden hónapban néhány újságot is. Egész egyszerűen műs a hangulata, stílusa - sorolhatnám még. Ugyanez a helyzet a könyvekkel is, soha a büdös életben eszembe sem jutna monitoron elolvasni valamit.
Persze mióta le lettem baszva itt az SG-n, hogy sztárolom a könyveket a filmekkel szemben, azóta csöndesebb vagyok ilyen kérdéseben - igazán sajnálom, hogy az átlagember baszik olvasni.
Hogy hogyan jön ide a "drámai, de hülye példa"? Kb. úgy viszonyul nálam az online olvasgatás a nyomtatott sajtóhoz, mint a puncis képek nézegetése az "igazi" nyalogatásához. -
kisqqcs #97 Nos, először is szeretném mindenkinek megköszönni, aki elolvasta :)).
Most pedig jöjjenek a hozzászólások:
Hen-tes + többiek: Bocs a hibákért, most már ki vannak javítva. Ha valaki talál még benne, az írjon! Mea maxima culpa!
magus: Dobj meg egy mail-lel es elkuldom. [email protected]
Forrest Tomee: Nosz szerintem a papir ujsagoknak meglesz a helyuk. Egyet kell ertenem szabferrel, hogy vannak helyek, ahol nem netezhet, de mondjuk olvashatod az ujsagot. Raadasul neha egesz jo teljes jatekot adnak melle! A progikhoz meg annyit, hogy mivel otthon nicsen net, ezert amikor ujratelepitem a gepet, akkor letszukseglet valamelyik ujsag CD-je, mert azon ott van minden (vegul is elkezdhetnem levadaszni oket a netrol, de ha mar megvan, akkor minek?)
Bocs, hogy neha hasznalok ekezetet, neha meg nem!
szabfer: Mintavetel- teljesen igazad van, ugyanis a tesztre mindent lehet mondani, csak azt nem, hogy tokeletes. Azonben meg kell mondjam, hogy igy sem keves munka volt, raadasul neha igazan kellett gyozkodni magam, hogy csinaljam, mert nem lattam sok ertelmet :))).
A rovatokkal nem ertek egyet. A kulvilag peldaul szerintem minden lapba kell! De ez szubjektiv velemeny, mint ahogy az is, hogy egy adott ujsag milyen minosegu. Leirhatnam, hogy szerintem ez ilyen jo, az meg olyan jo, de 1, nem nagyon ertek hozza - legfeljebb azt tudom mondani, hogy miert tetszik, 2, ilyenekkel vannak tele a levrovok ("kiraly az ujsag,...").
Az iranyitott ertekelesrol nem tudok mondani semmit. Annal a par ujsagnal, amit kaptam, kikotottem, hogy igyekszem objektiv lenni, mire Ok azt mondtak, hogy Ok is igy csinaljak (na ez jo bonyolult volt- az a lenyeg, hogy nem mondtak meg, hogy ki nyerjen :))).
A Haegemonia szerintem nem rossz, de en nem rajongok a stilusert! Az biztos, hogy gyonyoru!!!
JoEmber: Tokeletesen igazad van. A kerdes viszont szerintem az, hogy megeri-e az embernek a 2 (vagy inkabb tobb) CD, meg a 32 oldal a +700 Ft-ot.
Na, lehet vitatkozni! -
#95 Freak -
#94 jól van, üssetek :D -
#93 Haha, te kis DOA babes rajongó... -
#92 sosem láttam, úgyhogy nincs róla véleményem
de amit mondtál, arra érdemes odafigyelni, ugyanis anno páran komolyan felháborodtak, amikor az irányított értékelésről beszéltem
pedig a dolog ilyen egyszerű, és ártatlan: az kapja a cikket, aki tutira odavan a játékért
és így már biztos a maximális pontszám anélkül, hogy pénz vagy fenyegetés szóba jött volna, és mindenki tiszta marad
és attól, hogy valaki mondjuk nagy rts rajongó, még nem biztos, hogy objektíven tud értékelni
de ez már csak gondolatroham, ne is figyeljetek rám :D -
#89 és szerinted, lett volna olyan, aki ugyannek a játéknak kevesebb pontot adott volna? -
#87 drámai, de hülye hasonlat :) -
Ramza #85 Előbb utóbb punciillat sem kell majd senkinek, ottlesz a net arra is... :(
:) -
#84 kezdjük a harry potterrel!!! ÁÁÁÁÁÁ! :) -
#83 előbb utóbb ez lesz..... nekem már most probléma, hogy hova pakoljam az újságaimat............. -
Ramza #82 Ja, dobjuk ki az összes újságot, sőt, a könyveknek se kegyelmezzünk!
Máglyára mindet!
:( -
#81 én speciel csak az 576 konzolt olvasom a FEELING miatt(tudom, nem pc-s újság de SOKKAL JOBB azoknál)-ha már jáccol pc-n akkor minek még olvasni is?? infokra ott a net!!! -
#80 én már most nem veszem egyiket sem -
#79 Kisqqcs, javíts ki pár helyesírási hibát, de egyébként jó látni, hogy vannak emberek akiknek még van energiájuk és lelkesedésük az ilyesmire
Szerintetek meddig fognak menni ezek az újságok?
Mert a neten minden infó beszerezhető egy játékról és
1. angolul elég sokan beszélnek.->ggmania stb friss infó.
2. a net is egyszer csak gyors és olcsó lesz sok embernek és akkor egyszerűbb lesz letölteni azokat a progigat amiket feltesznek a cd-re.
Vélemény?
-
#76 ember :))
ennyi helyesírási hibát még énse írok :)
használj word-ot az kijavítja -
kisqqcs #75 Nos, valamikor regen inditottam ezt a topikot, azota viszont sikerult egy tesztet irni a 2002 decemberi ujsagokrol. Ha erdekel valakit, akkor itt a link: www.tar.hu/kisqqcs -
kisqqcs #74 Elkészült. -
Nyiri #72 Most lattam a z ujsagosnal a pcguru uj szamat, a design kb 95%ban ugyanaz mint a guru gamer :] -
#70 ezt mondod te, de ha tudnád milyen érvágás egy forgalmazónak, ha lehúzzák a termékét!!......... -
#68 tudtommal a nagy játékok megjelennek itthon, és ha a kiadó valamilyen módon pénzzel támogatja az adott újságot, akkor már oda az objektivitás -
#64 de
irtózatosan sok -
#62 na akkor majd ha újságíróként kollégák leszünk, akkor egy sör mellett megbeszéljük a dolgot, de addig maradjunk annyiban, hogy 97-98% az egy olyan eredmény, amihez minimum korszakalkotó játékra van szükség
az UT2003 pedig lehet marha izgalmas, és biztos nagyon szép, de sem játékmenetben, de játékrendszerben nem hozott SEMMI újat
az a fizetett 91% pedig nevetségesen sok
meg lehet dicsérni, mert vannak érdemei, de max 80%, és akkor is nagylelkűek vagyunk -
#60 Az UT2003-ban a legjobb dolog az hogy na jo modok lesznek al slussz passz:D -
#59 nézz már körül, mielőtt lekiscsávózol valakit, unreg bunkó....
"Úgy picsánrúgnám az agyad UT-ben, hogy elszálnál a Seychelle-szigetekig. Úgyhogy, KUSSSSSSSSSSS"
Ezt a szintet vártam. Majd ha az agyam 90%-a elsorvadt, akkor fogsz engem ilyen játékban látni.
Ha továbbra is vitatkozni szeretnél, regisztrálj egy nicket, és intelligens érvekkel cáfold meg amit állítok.
Ja, és ne hidd el, amit a Gamerben írnak, pénzt kapnak a jó értékelésért...... -
#57 gamer sztem mar reg nem annyira jo, mint volt anno a pcguru, de meg mindig a legjobb. a gamestar az ey eleg humbug bagazs. az 576 az jopofa, de sajnos nem kozeliti meg azt ami volt anno.
amugy ut szar. quake rulz:) nekem nem jott be anyira az ut. ut 2k3 meg 320*120 as felbontasban nem a legelvezhetobb... -
#56 Engem is érdekelne egy ilyen teszt mert most akarok megrendelni újságot, nem tudom melyiket a Gamert vagy a Gamstart? A Gamerben jók a teljes cuccok, a Gamestarban meg kicsit több van valhogy(nem oldalszámra.) -
#55 1. Grafika.... (megjegyzem, rongybaba fizikát már a Shadow Force is számolt, az előtt meg a Hitman, nem is akárhogy.....)
2. Grafika.....
3. Grafika........
4. Grafika...........
5. Pfffffffff.......... Ez ugye vicc? Szerintem meg a wormsban sokkal jobb a rakétavető, na erre mit lépsz????
Ha neked ettől jobb napod lesz, én kész vagyok elismerni, hogy grafikailag ez ma a csúcs. Csakhogy én nem ezt kérdeztem... Mint JÁTÉK, mi újat hozott???
és válaszolva a kérdésedre, a Q3 lószar újítást nem hozott, az is csak grafikailag volt előrelépés
szomorúan tapasztalom, hogy egyesek mindenben az ellenséget keresik.... figyelj édes öcsém, a világ nem csak Q3 és UT rajongókból áll, van olyan is aki mindkettőtől rosszul van, meg olyan is, aki mindkettőben szétlyuggatná azt a szakértő arcodat...... -
#53 az UT2003 egy hulladék, de ha meg akarod cáfolni, mondj 1 újítást, amit neki köszönhetünk -
#51 Hát,nemtom.
Gamert vettem,lelámáztak...Erre vettem egy PC Guru-t is,most Én lámázom önmagam... -
kisqqcs #50 Na, úgy néz ki, talán összejön :))). Azért ha mégse akkor számítok a segítségetekre :)). -
[Walaki]D`Lair #49 Az új PC-Guru sokkal jobb mint a régi!!! Kezdtem már útálni azt az RPG-s bagázst! Másról nem szólt az a kurva lap mint RPG-ről...pfejj -
#48 ENGEM ÉRDEKEL :!
:)
sztem ez JÉ ez jó ötlet :D -
kisqqcs #46 Majd meglátjuk, egyenlőre nem nagyon tolonganak az emberek, hogy ideadják az újságot :)). -
#45 azt el lehet érni -
kisqqcs #44 Nem az a célom, hogy híres legyen. Inkább az, hogy legyen :))). -
#43 lehet, hogy jó ötlet, csak kérdés, kit fog érdekelni
ha jól megcsinálod még lehet híres -
kisqqcs #42 Egyezzünk meg abban, hogy miután megcsinálom a tesztet, akkor majd visszatérünk erre. Habár őszintén megmondom eddig inkább fikáztak amiatt, hogy ilyet akarok csinmálni, mint azt mondták volna: "Jé, ez jó ötlet!". Na, mindegy. Ha nem jön össze, akkor majd megcsinálom, ha megnyertem a lottó ötöst :))).