353
- éjszakai nyomulás -
-
#353 még nem -
#352 Xp kompatibilis módban próbáltad? -
#351 Hali!
Az lenne a gondom, hogy most raktam fel újra win7-en. A menü elindul csak amikor elmondja az a dagadt pasas a magáét akkor egyszerűen kidob az asztalra. Ez mi? -
Richard90 #350 Nekem sikerül már párszotr kiakasztani csít nélkül:) namind1, nem ezétz írok ide
Na szóval, az lenne a kérdésem: Van- olyan program, vagy módszer, amivel kibírnám másolni a játék zenéit? -
steweee #349 én úgy játszottam végig hogy van hozzá örök nitro csít, de még úgy is nehéz volt. egyébként sosem sikerült volna néhány pálya, mert vannak ellenfelek akik sosem hibáznak -
#348 Jaja sajna olyan nehéz játék. -
#347 Ilyen a game szokj hozzá.
Egyszer már ennek is a végére kéne érné mertmég soha nem jutottam el a végéig :) -
#346 Be lehet azt állitani valahol, hogy a kocsik ne legyenek ilyen gyorsak?
Mert rohadt gyorsan kanyarodnak és mennek is, igy meg nagyon nehéz játszani
Épp hogy megnyomom a balra gombot, máris szinte keresztbe áll a kocsi -
steweee #345 na végigvittem a carreert, megvan minden atuó, mégis csak 85,5%-ot ír ki hogy teljesítve. mit lehet még csinálni benne? -
steweee #344 amúgy elsőre furcsa érzés volt hogy mintha vice cityznék, aztán rádöbbentem hogy nem véletlen, a rockstar adta ki.sztem egész hangulatos lett -
steweee #343 most hogy játszogatok vele egyre jobban élvezem és utálom. hát nem egy könnyű játék az biztos. unlimited nitro csalással játszom de még így is vagy 5-10 alkalommal neki kell menni egy egy pályának.amit nem értek hogy a piros nyillal jelölt kocsina van e külön jelentősége, talán elég csak őt megelőzve beérni, de én úgy tapasztaltam eddig hogy csak az első helyre megy tovább. már los angelest és párizst megcsináltam.ha végigjátszom a küldiket akkor meglesz az összes járgány vagy kell még hozzá arcadeban is tevékenykedni vmit? -
#342 Kis esti szoros befutó: -
csika #341 hja az emil cimem [email protected] -
csika #340 Hi vki legyen szives es kuldje el nekem emilben a cd1 cue filejet
elore is koszike -
steweee #339 köszi szépen, magamtól sosem jöttem volna rá ?egyébként a jelenség miértjét is tudod ? na nem mintha számítana csak kíváncsiság. egyébként egy másik topicban is válaszolt vki uerre a kérdésemre, csak már nem találom hogy hol azt hiszem relaks volt az. ezúton is köszönöm -
#338 Megy az! Csak ki kell törölni a gimme.dll file-t, mert az fagyasztja le! -
steweee #337 ok, kipróbálom. azt nem tudod véletlenül hogy a nfs porsche unleashed megy xp sp és dirX 9c-vel? mert nálam nem, és nem tudom megoldani. vagy ne is próbálkozzak? -
#336 Nekem jobban bejött mint a NFSU 2. , de izlések és pofonok !
Ez a játék nem a tunuingról szól, de a pályák sokkal változatosabbak, vannak rejtett útvonalak, kedvenc MP3-aidat hallgathatod a játék közben stb. -
steweee #335 nagyon szar játék ? mert a képek alapján jónak tűnik ? az nfs underground 2 jobb ennél? mert kb ua kategória -
#334 Mi gáz??Lol gyerekjáték.Nem egy kategoria de a RBR 100x nehezebb. -
#333 Sztem nincs, ez a játék egy kalap szar:) -
Mat #332 Van ehhez a játékhoz valami Patch vagy valami ami az irányításon változtat? Mert így billentyűzetről elég gáz! -
#331 Nem tudna megosztani velem valaki DC-n???Nagyon megkoszonnem -
Szabyka #330 Van egy EREDETI Midnight Club2 programom, magyar kézikönyvel eladó!
Érd : [email protected]
-
#329 Valaki nem mondana valamit???? -
#328 Van egy Gondom Játszok az egyik pályán és egyszercsak fogja magát és kilép a gambeől ez miért lehet 12,8% százaléknál járok valakinek valami tipp hogy miért lehet eddig nem volt semmi gond -
#327 Képek a Midnihgt Club 3 -ról!
Vajon lesz PC-re?
-
#326 MC3: DUB edition beszámoló
Dixie Flatline, 22:55 - Játék: Versenyautós
(IGN) Az IGN szerkesztői ellátogattak a Rockstar San Diego mélyen a föld alatt található főhadiszállására, hogy megbarátkozzanak a Midnight Club 3: DUB Edition c. művel.
Az előző rész kicsit megkopott, az idő vasfoga által megrágicsált 3D motorral pöfékelt konzolokon és PC-ken egyaránt. A nagy riválisként számontartott NFS: Underground-hoz képest egy kimondottan a száguldozásra kihegyezett játékkal volt dolgunk, ellenben a folytatással.
A Rockstar menedzserei 50 licenszelt autót, muszkliverdát, tuningcsillét és tehénszállító tehergépkocsit (Cadillac, Mercedes, Ducati, Hummer, stb.) és motort (Harley-k minden mennyiségben) zsúfoltak a játékba. Valahogy még arra is rávették a nagyobb autógyártókat, hogy ezeket a csodás autó költeményeket büntetés nélkül, kedvünkre rommá is törthetjük. Sőt lila, apró manga-licás matricákkal ékesített spoilert is aggathatunk adott esetben Mercedesünkre.
A grafikai vonatkozások jelentős ráncfelvarráson estek át. Valós idejű, élethű tükröződések, részletdús autómodellek és hosszabb látótávolság jutott osztályrészül. Jelentős mennyiségű levágás, sikátor utca (itt történik a borzalom) és őrült ugratókat zsúfoltak három szépen felépített városba (Atlanta, Detroit és San Diego). Az utcákat forgalom és a szambázó emberek töltik meg élettel.
Elsőként a sorozat életében nagy szerepet kapott a testreszabhatóság. Öt különféle színárnyalattal varázsolhatjuk kaméleonná kedvencüket. Cserélhetjük a lökhárítókat, a tetőt, a szárnyakat, a kerekeket, a rácsozatot, stb. A megjfelelő, életstílusunkat tükröző álomautó elkészülte után betérhetünk kedvenc autószerelőnkhöz. Felfüggesztések, légbeömlők, kipufogók, szuperfeltöltők, bólogató kutyák és egyéb hasznos kellékek tucatjait halmozhatjuk fel delikát, tuning zsírverdánkra.
A Rockstar szokásához híven a kritikus részleteket lakat alatt tartja, nehogy a konkurencia gyors egymásutánban belapátolja ezeket saját gyermekébe. Megjelenés még idén PS2 és XBOX-ra.
Info: Hardwired -
#325 Itt az oldal Midnight Club 3
Nem látom a PC-s logot lehet hogy nem is lesz PC-re?Remélem lesz mert ez fasza game lesz. -
#324 Eh remélem imám meghalgatatott.
Most küldött a Rockstargames hirlevelet amiben ezel vannak:
GTA San Andreas Comming 2004 October
ÉS AMI király hir MIDNIGHT CLUB 3 Comming soon. -
#323 nekem nem jött be a MC2 idétlen fizikája van az autóknak, azért ez valamivel jobb az NFSU-ban. A Grafikában is magasan verve van a MC2 és főleg az eredeti autók és azok tunig lehetősége sokkal jobb, mint a MC2 kamu gépei. A pályák tekintetében valóban jobb a MC2 de ez kevés sztem. Az NFSU jobb! -
#322 Ezek szerint nem ;) -
#321 Csak úgy érdeklődésképpen: van-e értelme összehasonlítani az NFS:Underground-dal? És ha igen, akkor jöhetnének a pro-k és a kontrák, lehetőleg objektíven ;) Ha nem, akkor nem.
A GameRankings.com szerint
Need for Speed Underground: 84.0%
Midnight Club II: 85.1%
És egy részlet az NFS:U GameRankings-féle review-ból, csak úgy gondolatébresztőnek:
Overall, Need for Speed Underground is a game that can only be recommended if you are satisfied with a title that provides beautiful, thrilling, arcade racing with a lot of aesthetic customization and nothing more. NFSU does indeed supply hours of entertainment, but if I had to recommend either NFSU or Midnight Club II, I'd have to say Midnight Club II due to its more appealing open-ended style of gameplay and better track design. However, don't think NFSU isn't a title worthy of play, because it is – it just didn't quite live up to my expectations. -
#320 De az! Jó nehéz volt! -
#319 azért annyira nem remek ez az alkotás... -
#318 Na most ahogy igy rohan az idő kiadhatnák eme remek alkotás 3. részét! -
deore #317 Minden más játékban ok, csak a Gta3+vice city és a Midnight Club II szarakszik. -
#316 olvasgatom itt a leírtakat...nekem nagyon bejött ez a játék. A grafika fullon már klasszul élvezhető, és a gyalogosok + forgalom is királyak (SLRR-ben ez elég gyengusz, tudom, nem egy kalap alá vesszük a kettőt :-)
Nekem pl. hosszú idő óta az első játék volt, ahol nem kellett sz*rakodni a kormány konfiggal, meg azzal, hogy desktopra kivág. Minden relatív, mint látjátok. -
#315 Más gamékban minden ok? Én csak megtekertem és megtapodtam azt kész. -
deore #314 Van valakinek Microsoft side winder kormánya, mert én nem tudom beállítani a pedálokat meg a kormányzást a játékban, csak a gombokat engedi beállítani.Valaki tudna segíteni? Kösz.