Nightfire - James Bond 007
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hogy lehet tovább jutni az 1. (havas) pályán? lekapcsoltam azt a kapcsolót a nagy gépnél, kinyírtam mindenkit és aztán hogy kell??????????????????????????????
HELP!!!!!!
tudna valaki segíteni. nem tudok visszamenni a bunkerbe. valószínûleg elfelejtettem a titkos átjárót megnyitni. A végigjátszás erre azt írja, hogy másszak be a lampionos kötélen, amit meg is tettem. utána viszont egy mondat az egész, valami dupla ajtóról. Erre viszont nem jövök rá, hogy ez miként segítene lejutnia bunkerba. Azt sem tudom melyik az a dupla ajtó.
jáááááááááááááááááááj
please ha valaki tud segítsen!<#falbav>#falbav><#worship>#worship>
www.extragyongy.hu
<#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Fontos lenne hogy minél hamarabb.Elõre is kössz.<#violent>#violent>
az iskola halált is okozhat ----------------------------- Kukkolom az anyósom ahogy várja
az iskola halált is okozhat ----------------------------- Kukkolom az anyósom ahogy várja
Elõre is köszönöm.
Asszem a 7-es pályán járok, egy szigeten ahol a vízben áll egy rakéta bázis a hegy gyomrában. Azt kellene felrobbantani, de a bomba bent van a rács mögött és nekem nincs órám meg kódolóm sem, hogy bárhogy is kinyissak bármit. Mi a teendõ? Már négyszer körbejártam a pályát oda vissza, hátha valamit elhagytam, de nem találok semmit. Hogy, hol találok órát?
When you kill a man, you\'re a murderer, kill many and you\'re a conqueror, kill them all, you\'re a God (Megadeth) I`m not a lowly scorpion. I`m so much worse...I`m the fall of man(Megadeth)
When you kill a man, you\'re a murderer, kill many and you\'re a conqueror, kill them all, you\'re a God (Megadeth) I`m not a lowly scorpion. I`m so much worse...I`m the fall of man(Megadeth)
8.szakasznál (pedig már nincs sok) elakadtam.
Rakéták lógnak láncokon minden ellenséget kilõttem, létrákon feltudok menni a felsõ szintekre de onnan sehova.
Ja és látok 1 lezárt bunkert 1 db ellenséggel akit nem lehet kilõni se (páncélozott a fal) és egy liftajtóhoz hasnoló ajtó pedig le zárva.
Mit tegyek? A fatyom kivan már az egésszel😞
5 perc múlva, ha nem írtok akkor beírok a Nõk lapjába, hátha ott tudják.
béke
én a 2. küldiben akadtam el és nem tudom hogy mit csináljak az örök mindig észre vesznek
kérlek segítsetek
Üdv:novi
Szal baszhatom az egészet mert az õr a képen MINDIG hamarabb nyomja meg a riasztót mint ahogy oda tudnék futni hogy pofánverjem szal dart nélkül LEHETETLEN innen tovább jutni, kurva jó 😞
De aki esetleg tudja hogy hogyan lehet a Mafiaba elõhívi a KONZÓLT a csalásokhoz az légyszi irja meg a címemre!!!
[email protected]
Feltelepítettem megint ezt az elég jó játékot és akadt egy kis problémám. A játékhoz feltettem az 1.1-es Patch et és ezután amikor indítottam se bemutató nem jön be se a menü😞 egyszerüen amikor elídítom lemegy Windows-ba és kész. valaki tudja miért csinálhatja?
Elõre is köszönöm!
PS3 ID: SDani456
Sima puskával kell lövõdöznod a helikopterre.
Itt hogy jutok tovább???
Konfigom: KórQuad 83992E 512 GHz, 87GB (8.6Ghz) QDR RAM, BlackHoleForce 98000 GX2, 80 TB vinyó,trendy ájPod, mindez anyuapu pénzéből. Konfigom csak menőzés céljából van kiírva :)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram