204
A köd birodalma
-
marcuc #204 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ezek a makrók kurva durvák
-
marcuc #203 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Spoiler szöveg -
marcuc #202
PARÁZS -
marcuc #201 -
marcuc #200 [fliph]MEGFORDÍTVA[/fliph] -
marcuc #199 [flipv]MEGFORDÍTVA[/flipv] -
marcuc #198 ÁRNYÉK -
marcuc #197 -
marcuc #196 PARÁZS -
marcuc #195 ez pirosban jelenik meg -
marcuc #194 wingdings betűtípus -
marcuc #193 [wingdings]wingdings betűtípus[/wingdings -
marcuc #192
Motion blur -
marcuc #191
Motion blur -
marcuc #190 -
marcuc #189 brutálnagy betűk -
marcuc #188 marquee direction=right hyhyhy
-
steweee #187 nem nagyon -
#186 Jo ez a game? Milyen a gepigenye?
Ha teljesen lebutitom a grafikat, akkor elfut egy duron 750-en 256 rammal, gf2mx-el? -
steweee #185 nálam szintén uez volt a problema. és nem értem miért.az ini fájlban a hang hivatkozása rendben van.első telepítésre úgy tűnt semmi baja, de mikor másodszorra indítottam nagy csönd. egyébként vicces hogy a főoldalon új hír hogy mensokára megjelenik.van aki már el is felejtette -
#184 Bakker, most meg megszívtam.
Feltelepítem a játékot, az audiót is és NINCS hangja, eddig volt, mikor kipróbáltam most nincs.
Ekkora szívást. eszem megáll. -
coltos #183 Na én végig vittem a játékot.
Mondjuk vannak benne érdekes dolgok, mint pl az hogy Shaviert a végén levágná egy szörny, de én azt előbb vágtam le, mire elkezdett haldoklani Shavier... Meg ugye olyan is van benne, hogy felnyomom varázslattam 500/x-re az agility-met (ugye ilyenkor felmegyek az attack elég durván), de van olyan szörny, ami nem engedni hogy megüssem az ő 50/x-es agility-jével. <-- ? (ilyen esetekben néztem nagyot)
Ja a vége felé meg olyan helyen akadtam el, ahol meg kell halni... vagyis kellene, mert engem nem bírtak leölni a szörnyek, így bolyongtam ott 1-2 órát. Hagytam magam, resurrect és láss csodát!
Na meg van egy sisak, amit az egyik fejestől lehet elvenni, ha legyőzitek. Enyhe fear-t okoz a szörnyek között, így alig van olyan amelyik odajön és üt egyet (persze azután már fut is el)...
Egy jótanács: a lunar corruptiont használjátok gyakran, mert egy idő után paralizál... -
coltos #182 Kimaradt egy s és egy t betű... -
coltos #181 Nekem is nagyon bejön ez a szörnybirtoklós dolog, viszont én őket csak a harveting skillem fejlesztésére használom, vagyis csak befogom őket. Voltak már hatalmas dögök is. Pl Icegaint lvl 172... Mondjuk először jól elvertem, úgy hogy éppen maradt egy kis hp-ja és utána fogtam be. Az olyan dögöket, amik spirtuális vagy korporális fejlődést adnak, érdemes a leggyengébb fegyverrel püfölni, hogy így többet fejlődjünk. Ja és vannak helyek, ahol a felszerelés lehet fejleszteni, én ezeknél a kasza fejlesztését ajánlom. A piercing és bashing dmg-et egyaránt. Ne sajnáljátok rá a pénzt, jól fog jönni később... -
coltos #180 Tiszteletem emberek!
Én már a végén vagyok a játéknak, persze éppen elakadtam.
Szívesen segítek bárkinek bármilyen kérdésben ezentúl, viszont nem akarom visszaolvasni az eddigieket, mivel elég sokban ugyanaz van.
Pár dolog:
Timelock: Eddig nem láthattunk ilyet semelyik játékban, eleinte kicsit szokatlan dolog. A lényeg, hogy a sztori fő vonalán haladni kell tovább, ezért nem enged bizonyos helyeken sokáig maradni. Én már eléggé megszoktam.
Harc: A Defend, Attack, Retreat, Change enemy gombok a fontosak (épp nincs fent a game, ahol vagyok azért bocs, biztos van töb is, ezek a fontosak). Ha defendet nyomsz védekezik, ez egyértelműen védekezik. Az attack már kicsit érdekesebb, ugyanis vannal helyzetek, mikor hiába nyomod, akkor is az ellen támad. Ez azért van, mert alacsony a karakter agility-je. A retreat-nél elkezd hátrálni. Több ellenfélnél az ellenfél váltó gombbal lehet váltani köztük, de egy sima bal egérgomb is elég.
A save-ről annyit, hogy a sok kis tápos-hentes ellen nagyon bejön, ugyanis nekiront az első szörnynek és megdöglik. Ahelyett, hogy vigyázna magára... Szerintem jó a save. Ha meghalsz lehet szépen visszatölteni, vagy feléleszteni. (én egyszer sem élesztettem fel, mert kicsit zavar a tudat, hogy kifekszik a karakterem és utána megyek vissza megint 100 km-t)
Amúgy srácok én még a patch-et sem raktam fel. Egy mezei 700mhz-es gépen van gef2-vel és remekül megy.
Ha van valakinek kérdése az nyomja ide.
Jótanács: Úgy kezdjetek el harcolni, hogy a folyamatos healing rajtatok legyen. -
#179 Q: Why is save&load feature disabled?
A: If you really want to enable save&load feature, open windows Explorer, and change directory to Mistmare folder, subfolder "Users". Find the subfolder with the same name as your character there, and the subfolder "Save". Create the following subfolders there: "slot0", "slot1", ... to "slot9".
While playing "Mistmare", press RIGHT CONTROL, RIGHT SHIFT and one of the function keys (F1 - F10) to save a game, and RIGHT SHIFT + function key to load a game from the slot.
és van aki nem érti miért nem népszerübb ez a game -
M.A.D. #178 savelni???? hogyan???? -
M.A.D. #177 hááát. nekem az 1.6-os patch-el is beszaggat a városban.
AMD Tbird1.2Ghz, Inno3d ti200 128MB, ABIT KG-7, 786 DDR RAM, Maxtor 40GB 5400 rpm, WinXP Pro Sp1.
32biten, 800*600-ban.(512MB swap file...biztos ami biztos)
-
Northern Lights #176 Üdv sárkánylovag!
Na végre egy emberke aki próbál segíteni.
A legtöbb fórum abban merül ki, hogy honnan lehet valamit letölteni, meg hogy a multit hol s mikor játszunk.
Nem értem, hogy miért nem népszerűbb ez a gém?
Bár még csak az elején vagyok, már most látszik, hogy nem mindennapi alkotással van dolgunk.
Kérdés: A gombokat hogyan lehet átkonfigolni, mert a játékban nem engedi?
Gondolom a gém könyvtárábam valamelyik file-t kell módosítani, de melyiket?
Azt tudtad, hogy egy trükkel te is tudsz menteni a játékban? (10 slot van erre a célra.)
Üdv. Northern Lights
-
syabi #173 sziasztok! hát nekem tetszik a játék, de több ponton is vannak számomra még sötét foltok a kezelés terén. ehhez kérnék segítséget. leginkább a harccal és a mágiával van gondom. ha valaki venné a fáradságot és elmagyarázná nekem ezen a területek használatát, akkor azzal nagyon sokat segítene.
előre is kösz -
M.A.D. #169 nekem a megjelenés óta megvan a gépemen a gamma!!! tecik is. de ez a Divine Divinity foglalkoztat most.
ááá, mégegy patch??? húzom is lefelé.
na, akkor elkezdek vele játszani.
igaz. most valami vatikáni quest-nél vagyok (még csak). -
syabi #167 na, kijött a várva várt 1.6os peccs, most már nem lassul be a játék, lehet változtatni a felbontást és még sok más problémát is orvosoltak. akit érdekel, menjen a hivatalos oldalra letöltni 7,5 mega.
tud esetleg vki a játékhoz, vmi rendes faq-t? -
syabi #165 felbontás fixen 800*600, nem lehet változtatni, az első patch után, kb. ma lehet majd ezt megtenni.
én már másodjára uninstalláltam a játékot, adtam még 1 esélyt neki ma, de nem ment. bár rájöttem a harc 1-2 új aspektusára, miután minden elérhető dokumentumot, leírást elolvastam a játékról, de még mindíg elég sötét minden és beleuntam a játékba. azt hiszem az első patch kiadása után sem folytatom.
sziasztok -
M.A.D. #164 Mi vaaan???? Vazze. 1. Assszem, lehet állítani a
felbontást.
2. Tedd FULL-ra az optionba. Lesz ott olyan részletesség...hogy.. -
#163 Bakker, én meg már kiírtam...pedig annyi szépet írtak róla.
lehet, hogy lesz egy kb 50 megás patch hozzááá?:))) -
syabi #162 sziasztok!
az utőbbi 2 napban ezt a játékot nyomtam. illetve próbáltam játszani, mert rájöttem szinte játszhatatlan, a harcot még ma sem értem, müvelni meg végképp nem tudom, a varázslással dettó ez a helyzet. arról nem is beszélve, hogy a játék, ha elindulnak a harangok, teljességgel belassul, élvezhetetlenné válik. ha esetleg vki venné a fáratságot és leírná néhány szóban a számomra kérdéses részeket, hogy kell harcolni, ill. varázsolni, adnék még a játéknak 1 esélyt.
előre is köszi a segítséget. -
#161 Hát szerintem ez egy halott játék. Irányítás pocsék, felbonást nem lehet állítani, texturák mosottak, stb. :( -
#160 Van igazsag a szavaidban, nekem a nagy fajdalmam, hogy pl szinte semmi zenei alafestes nincs a gamben a par unalomig ismetlodo 3 hangbol allokon kivul, azok is csak neha jonnek elo...ebbol kovetkezik, hogy megnagyobb lesz a szakadek pl az Anachronox szintu jatekok, es a mistmare kozott... Na jo Anachronox szintu jatek csak egy letezik, az Ultima IX ascension, szoval a ket mestert nem igazan lehet uton erni, es ez igy is van rendjen:) -
antijedi #157 de :D
amugy szvsz valahogy oylan fura a game, jó lene de olyan esetlen és lassu a játékmenet (a ahrc meg pláne), meg nagyon szép hogy van árnyék de igy az első pályán végig full sőtét van, meg ilyenek, szal teccene a az alapkoncepció de mégis valahogy..., , meg néha bugos is mint álazt (egyhelybe szalad az ember pl...) -
antijedi #155 patch van már hozé? és ha igen ako crack a patchhez? :D