21
  • Pheel
    Hehe. Én meg aszittem az vagy :)))))
  • Pheel
    A félisten nem halottat jelent, csupán olyan lényt, akinek nagyobb hatalma van (mentális vagy éppen társadalmi), mint egy hétköznapi embernek (mivel az egyik őse isteni volt), de halandó. Szal nem halott, csak halandó. :)
  • Pheel
    A "mi lett volna ha" helyett a "mit tegyünk most" kérdés értelmesebb :) Felesleges a múlton merengeni :)
  • Pheel
    Nem tudom miért mondod, hogy szerintem félisten Bili. Én csak annyit, mondtam, hogy majdnem félisten. Ráadásul a félisten szót is más használta előbb és csak arra reagáltam.

Ha a Mac drága volt és ezért nem terjedt el, akkor értelmetlen a mondat második fele, azaz jó marketinggel bármit el lehet adni. Akkor azt is el lehetett volna. Ha meg igaz a második fele, akkor meg azért nem terjedt el, mert szar volt a marketingje, ami szerintem inkább igaz.
  • Pheel
    A Linux egyik legnagyobb előnyeként a legtöbb linuxos a variálható és sokszínű GUI-t tekinti. Ja és irányítás nélkül nincs egységesség. Sajnos. Komolyan sajnálom, hogy a Linux rétegszoftver. Jó lenne, ha valódi alternatívát jelentene a Windowsnak. Gyorsabb lenne a fejlődés.
  • Pheel
    "Ha billi rosszul dont"
    De jól döntött. Ez különbözteti meg a győzteseket a vesztesektől. Ennyi.
  • Pheel
    Te azt írtad, hogy mind töketlen hülye volt, akinek köze sincs a számítástechnikához vagy a marketinghez. Ez nem igaz! Igenis voltak hozzáértő emberek. Csak nem látták azt a jövőképet, amit Billi festegetett mindenkinek...
  • Pheel
    Megvan a könyv. Olvastam is. Nem is egyszer. A többiek voltak bénák. Ez nem Billi hibája. Így alakult. Lehet rajta siránkozni, de minek? A Pepsi marketingigazgatója a MS élén volt, ahogy én emléxem...
  • Pheel
    "Jo lenne, ha kicsit gondolkodnal mielott megnyilvanulsz"
    Ezt én inkább neked javasolnám.

"epkezlab versenytarsa sem volt, az osszes akkori it ceget olyan emberek vezettek, akiknek kozuk nem volt a szamitastechnikahoz"
    Jó ellenpélda az Apple, akinek már akkor grafikusan színesszagos oprendszere volt, amikor még csak herkules monitor volt PC-hez. Persze erről szokás elfeletkezni. Tudod mi adta el a Windows-t? A felhasználóbarát és HASZNÁLHATÓ alkalmazások, amiket alá írtak. A MS-nak is voltak nagyon nagy mélypontjai a Windows platform fejlesztése közben. Az összes vetélytárs (Apple-MacOS, IMB-OS/2, stb) azzal szúrta el, hogy nem volt alá rendes program. Pedig az IBM még azt is kikötötte a MS-nak, hogy jó néhány évig nem adhat ki az OS/2 alternatívájaként szolgáló rendszert. Méghogy nem volt vetélytárs! Csak az volt! Pedig a Machintos sokkal életképesebb próbálkozás is volt, mint a PC. Csak a kedves Apple-s vezetők kissé félrecsúsztak. Éljen Stewe Jobs! :)
  • Pheel
    Már megint fel kell egy kicsit kavarni az állóvizet, mert 2002 sem lett a Linux éve? Nahát! :)