Kocsord.hu

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tumor
bazzeg !!!!!!!! leszedtem a teljes 23 perces Fogarasi Árpád/Szalacsy Sándor interjút !!!! EMBERTELEN !!! ezen az Árpádon én kiborultam ez nem normális esküszöm, akinek tetszett Sándor úr megragadó személyisége, annak Árpád épp úgy belopja majd magát a szívébe ! 😄DDDD
Tumor
kössz a tippet ! 😊 31%-nál vagyok már ! 😊)
PREMIERE1
DC++n fent van a 378 mb-os Árpád és Szalacsi féle vágatlan interyuuuuuu.

\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"

a.carkey
Ez nagyon yoo!

A medve nem játék.

Factor_007
LOOOOOL EZ A FASZI!!!!!!!!!!!!
eddig is hallottam interjukat vele de most röhögtem a legtöbbet rajta😄DD

Pheel
Volt régen egy Objektív nevû mûsor. Amikor még csak egy csatorna volt a TV-ben 😊 Na abban adták le ezt a mûsort. Na jó, mivel 1989-es felvétel, így már volt mtv2 is, de csak délután-este 😊
Persze Szalacsi sosem volt ebben a mûsorban, de az ott levetített Fogarasi Árpád interjúval együtt vették fel.
Factor_007
már csak azt nem értem hogy milyen okbol kifolyolag került a szalacsi a tvbe?

Evil
sot mi tobb.Beregisztraltan is gratula a szerzonek.

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

Lacee
...de mégsem, pont a hangok nem elérhetõk, csak az a tábla 😞

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Lacee
Kösz, úgy tûnik mûxik... most húzom lefelé

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

GregSB
Hú ez nagyon komoly! Rakjatok be winampal valami zenét és mellé nyomassátok a szövegeket! Nagyon király 😊))

Dynamic
próbáld meg ezen a címen letölteni http://www.tar.hu/zengei3/sandorgona.swf

talán ez jó, nem néztem...

Lacee
Ez qrva jó 😊
Hogy lehet letölteni? Ez itthoni használatra is kell!...

[Walaki]D`Lair
Olyanokat röhögtem....Malvin a kocsordi tanács...😄DDDDDDDDDDDDDDDDD

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Dynamic
Aki ezt csinálta, bisztos jó munkásember
😊
Pheel
Guest
😄DD

A polgár.. hivatalból.. a Jenõbõl vesszük ki a zoxigént, teccikérteni? A tanács engedélyezte a drautkoszorút cigánykölcsönbõl, de az a kár ellen nem véd.
Dynamic

Megkaptuk a zengedélyt a Polgárjenõ úrtól aki iskolatársam...vótt valamikor...megkaptuk a zengedélyt erre a szocpolitikára... cigánkõcsönre, vagy nem tudom, de be lesz a vasalás témája, mer örülünk ha kitartást tudunk...
Penya
Árpád, biztos jó munkásember.

[Walaki]D`Lair
Nagyon LOL volt látni még így 2x-ra is 😄DDDDDDDDD

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Dynamic
dokumentumfilm
Dynamic
Elvileg itt fent van a Sándor dokumentum film a XXI.század címû mûsorban.
I.C.ram
...és Pápán lakik. 😊
Dynamic
Nekem volt egy linkem.Megkeresem...
Piftuka
Na milyen volt ? Felvetted ? Nem nyomod fel a NET-re ?
Sajnos nem láttam ! Jó lenne, ha valaki feltöltené egy címre és belinkelné ! 😉
Dynamic
Sándor az isten, de õ is minimum egy félisten:

"Az kizárt dolog, mer nemtudom"
Guest
"A Polgár... Jenõ... hivatalban... a Jenõhöz"?
I.C.ram
Van egy hasonló király film is! Okoska.avi a neve, szintén nagyon komolyakat lehet rajta röhögni! 😄
[Walaki]D`Lair
www.kocsord.keletnet.hu

Punker
Ezeket a képeket honnan lehet leszedni?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Guest
#71, bár most már tényleg mindegy...😊
OFF
23:05re volt kiirva de mind1

Guest
Jut eszembe: miért nem adták le a teljes filmet? Mert mi jót röhögtünk a kivágott részeken, de aki most hallott Sándorról elõször, az valószínûleg nem értette, hogy mi ebben a vicces. A képeket is mutathatták volna hosszabb ideig ugyanezen okból.
a.carkey
Frei Dossziéba kéne tenni!

A medve nem játék.

Dynamic
Vagyis nem volt gyenge, csak olyan kevés, vagy nem tudom...
Guest
Tényleg nem volt valami sok, gyakorlatilag Trollcsi volt az érdemi rész. Többet nem tudok mondani.
a.carkey
ÁRPÁD JÓ MUNKÁSEMBER ...

A szar Gálvölgyishowhoz hasonlítja a faszi, Sándorunkat. Jellemzõ, milyen szegényes a fantáziája, legalábbis humor szinten. (Csütörtökön lesz GVS. Fene a phasz RTLKt.)
Meg kell állapítanom, Árpád sem semmi - jó munkásember.
Mell. rövid volt a csoda. Vályi egyszerûen bevolt baszva, ezek meg összeesküvésrõl beszéltek. Siralmas. Mint látni Nyers elvtársat, és a többi jó munkásember elvtársat, hogy még mindig milyen "inteligencsek". Okosak, mint Sándor. És ezek voltak a GÓRÉK ... Szegény akkori Magyarország ...

A medve nem játék.

Dynamic
Hát ez elég gyenge volt.
Az viszont tetszett, hogy Árpád is ellõtte a klasszikus mondatot(kicsit máshogy):"és többet nem tudok elmondani"😊
GregSB
Izé, Trollcsi. Teccikérteni?

GregSB
Hehe, Trollcs irulez 😊 Klántársam volt még anno TFCben meg CSben 😊

Punker
Baszki hát nem vitték túlzásba. 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Guest
23:20-ra volt kiírva, 23:38-kor kezdõdött, az 18 perc.
van az háromnegyedorás is 😊

www.port.hu/tv a legegyszerubb, én csak azt használom...

Guest
"Csak" 18 perc késéssel...
na most kezdõdik! rtl 😊

Dynamic
Ja kösz, megvan.Régen a fõmenüben volt, ezért ott kerestem.Mondjuk szerintem így lenne logikus...
Guest
Ehh, de lassan gépelek... 😊))
Guest
Az oldal alján van, egy narancssárga izé "TV mûsor" felirattal, ami mellett a napok vannak felsorolva. Ha a keddre klikkelsz, akkor oda jutsz, ahova a linkem mutat. Egyébként tényleg elég idióta elrendezés, elsõre én is arra a "TV" gombra böktem. Eszembe nem jutott, hogy egy tévécsatorna honlapján a TV-mûsor nincs benne a fõ menüsorban, hanem le kell scrollozni a lap aljáig...