Magyar LFS bajnokság

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rally pályán a GTI-vel meg szerintem ne menjünk, mert GT-vel sokkal élvezetesebb.

FREAK
ez arra az esetre vonatkozik, amikor az üldözõ nem egyértelmûen gyorsabb, csak mondjuk szeret késõbb fékezni (míg az üldözött inkább lassan be-gyorsan ki), és ezért elvárja, hogy az elõtte haladó eltakarodjon az útból kanyarok elõtt

volt ilyenre példa az elõzõ szezonban, csak azért írtam bele

Riszpekk

ÁjjLe BoBBi

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Jó, de a szlalomot hiányolom, szerintem sokan szeretik és azt is be kéne venni a bajnokságba valahogyan.

FREAK
mit szólnátok ehhez?

1. GP
2. GP Advanced
3. Rally (sima)
4. GP
5. Rally (advanced)
6. GP Advanced

??

Riszpekk

Jó de akkor csak 1-es legyen mind a 6 oldalán 😄DD

Jacek
es akkor elovesszuk a dobokockat)))

"A jelentõsen lassabban haladó versenyzõnek pedig kötelessége az elsõ biztonságos alkalommal lehúzódni."
- NINCS KÉK ZÁSZLÓ, EZ ÉRTHETÕ

"Amennyiben olyan párharc alakul ki, amelyikben a hátul haladó versenyzõ csak kicsit gyorsabb, de nem eléggé egy elõzéshez, addig kell üldözõ szerepben maradnia, amíg az elõtte haladó hibájából (vagy döntésébõl) nem kerül egyértelmûen jobb helyzetbe."

- Ez nevetséges. Most versenyzünk, vagy csak követjük egymást? 😄DD

FREAK
igen, ezt megbeszéltem vele, de ha belegondolsz, ez elég valószinûtlen, azért egy 10. helyet csak összeszed advanceden

annyit megtehetünk, hogy nem 1 GP-1 ADV lesz a sorrend, hanem kicsit megkeverjük, és így nem mindig az advanceden éri a B csoport

meg mások szempontjából is így igazságos

ja és lehet hogy lesz ralli is (szerintem legyen)

Riszpekk

Jacek
kosz

FREAK
nyugodtan kend rám, én vállalom a bunyót 😄

Riszpekk

Jacek
remelem ha a srac itt van nem nyomok veletlen az oldalra mert egybol torkon rug😊))

tuero
Király!!!

Ami rossz az INFERNO számára a szabályokban, hogy Palee híresen rosszul megy az Advanced-en, és ha ezen nem változtat, és egyszer lecsúszik a C csoportba, akkor onnan soha nem fog felkerülni az A-ba, hiszen ha nyer is a C csoportban a Blackwood Gp track-en, feljut a B-be, ott mindenképpen utolsó lesz az Advanceden és visszacsúszik a C-be. Feltéve, hogy a két pálya felváltva fogja egymást követni a bajnokságban....

FREAK
és egy kis utcai "Subaru" figyel a sarokban 😄D

Riszpekk

FREAK
Blastáé az érdem, õt tessék körbedícsérni!!!

Riszpekk

Wow, super az oldal logója Freak, ha benevezted volna a versenyre akkor szerintem most van egy ingyen R1 kiadásod 😄

FREAK
figyi, ha elég jó vagy, akkor ezek a szabályok téged védenek, mert lemaradoznak az üldözõid...

Riszpekk

FREAK
akkor jövõ héten lehetne idõmérõ, és jövõ hét utáni Vasárnap az elsõ verseny

megfelel?

Riszpekk

ibronk
Akarunk szerintem 😊

\"Racing is living. Everything else is just wating.\"

FREAK
igazából már csak egy gondom van, de ha mondjuk 9 ember elmegy egy szerveren, akkor nem gond

mégpedig, hogy szopás van, ha pl. 15-en indulnak, mert akkor a C-be egy ember jut....

Riszpekk

Jacek
semmi tok jo

FREAK
figyi, csinálhatjuk azt is, amit a ralli versenyen

4 fõs csoportok, 5 kör, és mindenki kap pontot, aztán két hét pihi

a kiesõs rendszer nem jön be, mert a gyengébbek nem élvezik

ez a rendszer pártolja a gyorsakat is és a lassúakat is, a középmezõnyt meg összehozza

mi a gond?

Riszpekk

Jacek
hat azert ez tobb mint erdekes de tolem aztan amit akarsz

FREAK
ez így van, kapott egy esélyt

tudom, hogy bele lehet kötni, és nem minden szempontból igazságos, de

-a leggyorsabb 3-4 versenyzõnek nem kell a kieséstõl tartania
-nem hiszem hogy a jelenlegi mezõnyben akkora különbség lenne ötödik és tizedik helyezett között
-amíg nem tudunk huszan menni egyszerre, addig valahogy meg kell oldani
-POÉN, nem kell véresen komolyan venni (és ha pl. Marki kimarad egyszer, akkor a C-bõl indul legközelebb.....)

Riszpekk

Jacek
nem en azt irtam hogyha szoros az eleje akkor mondjuk en 4-5sec hatrannyal megyek a bbe es onnan jon egy olyan akinel sokkal gyorsabb vagyok, es igy tobb pontot szerez!

FREAK
értem ám, mirõl beszélsz, de a végeredmény szempontjából teljesen mindegy, hogy 3 vagy 30 másodperccel maradtál le, ha az a cél, hogy megverd a többieket

és ha a B csoportban a következõ futamon elsõ leszel körrekorddal, akkor annyi pontot kapsz, mintha A utolsó lennél

Riszpekk

FREAK
mondtam, aki nem lesz legalább negyedik minden versenyen, annak szoros lesz az idény 😄D

Riszpekk

FREAK
nem, de ha ötödik leszel, akkor igen 😊

Riszpekk

Astaroth
vagyis már nincs!

FREAK
ha akarjátok, hogy legyen benne 2 ralli futam is, most szóljatok

Riszpekk

Jacek
csak kerdezem😊) tehat ha mondjuk van egy olyan eset hogy Marki\Norbi\Prezsi\Jacek mondjuk kaptam 3-4secet de bejut a B csoport 3-ik helyezettje akinel mondjuk 25 masodpercel jobb voltam??????

Astaroth
van rali szerver!ez marhajó turbóval!!!!

FREAK
mármint idõmérõ

Riszpekk

FREAK
ja, az is csak egyszer lesz 😄

Riszpekk

[Walaki]D`Lair
Kurva jók az új szabályok! Fõleg az 1 körös idõmérõ...

(látom már fel van tüntetve a duda(kürt😊 tiltása is 😊))) na nembaj!! Fénykürt powah!

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

FREAK
na csakhogy

nézd meg az új oldalt, aztán ICQ konferencia 😄

Riszpekk

FREAK
Nos, emberek, már meg lehet tekinteni a készülõ új oldalt, legfõképpen a SZABÁLYOKAT

felkészültem az értetlen kérdésekre, ugyanis nem valami szokványos szabályrendszer

a lényeg: a leggyorsabb 4-5 versenyzõ folyamatos harcban lehet az elsõ helyért, viszont az 5. helytõl lefelé a mezõny az új rendszer segítségével igen szoros bajnoki szezonnak nézhet elébe

nyilván lesznek sokan, akiknek ez meg az nem tetszik, de erre csak azt tudom mondani, hogy akkor nem kell benevezni 😄D

szerintem az elõzõ rendszernél lényegesen jobb, itt ugyanis a leggyengébbek is kapnak pontot rendesen, és egy jó futam után még többet, a pontozás szoros, így nagy küzdelemre számítok

természetesen építõ jellegû kritikákat szívesen olvasok, ma találtam ki az egészet, még nem tökéletes

Riszpekk

Prezsi
Jók a hosszú versenyek, de arra ki kéne találni valamit, ha a mezõny 80%-a egyszerre leszakad a 29. körben, mi legyen.

Nekem megvannak a te 0.1-es setupaid ha kellenének.
A 0.2-höz pedig szívesen adok rally setupokat ha igényled...😊)
FREAK
ok, akkor majd elkérjük tõle

Riszpekk

FREAK
hát ha adtok skineket, lesznek

meg setupok is, meg minden szirszar 😄

Riszpekk

ibronk
Kiváncsian várjuk

Astaroth
Én benne vagyok hogy egy hosszú verseny legyen,de úgy két órába férjen bele az egész.Nem akarok 8tól éjfélig a számítógép elõtt ülni!

ibronk
Nem aztmondtam hogy gyors ugy, hanem csak hogy valóságos.

FREAK
még ma fent lesz az új oldal

sajnos nem a jacek féle látványos, mert ahhoz láma voltam (karbantartásilag), de ez is szép lesz szerintem, és a célnak is megfelel

Riszpekk

ibronk
Féllel? khm!

[Walaki]D`Lair
Viszont minél kisebb a nyomás, annál jobban sodródik...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

[Walaki]D`Lair
ja. szerintem is az 1 a jó...próbáltam mind a 2-t, 0-val az alagút elõtti éles jobb egy kicsit jobban ment, de a többi nem...szal marad az 1...

ibronk
Ja gumi realisztikusan reagál, állitsd a legkisebb nyomásra és utána nézd hogy néz ki a pályán, tök durán összenyomodik alul mint az igaz, nagyon brutál

[Walaki]D`Lair
én mindíg versenyeken futom a körrekordjaimat 😊) Meg is látszik, hogy sokszor vagyok fél kocsival a füvön 😊))