16311
-
#13639 neee ne szoljál!! nem kell az ! miért forma 1-ben is tudják a csapatok már most hogy monacoban milyen idő lesz ? NEM KELL SZOLNI! jó ez igy... -
#13638 Jac, ez egy szimulátor, benne van a pakliban. Mentünk ez előtt már két 46 köröst, az is uncsi volt, mindenki ment mint a computer így legalább izgalmasabb volt. Norbi az elején nehezen is kapta el a fonalat. :) -
[Walaki]D`Lair #13637 hát nem hinném, hogy túlságosan élvezte.... -
#13636 latom direkt nem akarsz valaszolni az egesz kerdesre de mindegy -
#13635 neked dögunalom, Markinak tuti izgalom.....
bunyózzátok le, aztán a győztesnek gyereknap lesz -
[Walaki]D`Lair #13634 HÁHÁHÁÁÁ...egyetértek maximális mértékben! -
#13633 az a te hibád, nehogymár ezzel érvelj.... -
#13632 Nem sirok 1, 2 mert egy dogunalom volt pontosan a szel miatt mert meg az az oromom sem volt meg hogy a sajat koreimet dontogessem:)) egy fos volt velemenyem szerint -
#13631 A c-ben mintha gyakrabban változott volna a szélirány ezt én sem értem. -
[Walaki]D`Lair #13630 én is simán 4. lettem, de kurva szar verseny volt.... -
#13629 én mindig le tudtam fékezni a kocsit...bár mondom szarrá ment a motorja, már az elején, és gondolom nem volt annyi sebesség benne hogy ne lehessen megallítani... -
#13628 ok, legközelebb egy héttel előtte szólok, hogy még reálisabb legyen
én leszek az Aigner Szilárd bácsi -
[Walaki]D`Lair #13627 dehogynem...mentem vagy 700 kört...de 1x sem szélben... -
Marki.. #13626 Ha csak a forma1-et nézzük, ott is mennyit reklamáltak most Barcelonában a szél miatt, szerintem az lenne reális, ha lenne -
#13625 hogy gyakorolt volna amikor ez a szel folmerult mindenki ellenezte! -
[Walaki]D`Lair #13624 nem is fékeztem el magam 1x sem...csak hol lassabb voltam, hol kicsúsztam az ideális ívről...meg néha homokoztam is...meg füvet is nyírtam... -
#13623 bazzeg simán nyertél, miért sírsz? -
#13622 hat figyi szerintem egy igen donto dolgon nem rajt elott 23.5 masodpercel kell hatarozni ugy hogy a fele ember nem tud rola!!!
Ha tudom hogy van szel akkor talan gyakorlas kozben ugy megyunk hogy azt szokja az ember!
Te ezt biztos maskeppen csinalnad! -
#13621 igen, akárcsak a valóságban
nem gyakoroltál rá???? ejnye-ejnye..... -
[Walaki]D`Lair #13620 nem, csak van aki jobban érzi, és esetleg gyakorolt is rá.... -
#13619 errdekes en meg nem vettem eszre hogy egy 20k\oras szeltol 180 helyett 190 menne a kocsi:DD
De ez biztos realis:)))))))))) -
Marki.. #13618 A szél iránya és erőssége változik a pályán, figyelni kell a sebességet és nem fogod elfékezni magad -
#13617 min változtattam, amikor nem mondtam semmit korábban????? azt max te álmodtad, hogy nem lesz szél, én ilyet nem mondtam -
#13616 miért, mindenkit más irányból fújt, vagy mitől estetek szét? -
[Walaki]D`Lair #13615 na én is meglepődtem ezen...kb így: -
[Walaki]D`Lair #13614 na ez volt a legnagyobb bajom a versenyen...egyszerűen nem tudtam, hogy hol fékezzek... -
#13613 de most te mirol beszelsz?? a verseny elott valtoztattal egy dolgon amirol nem is tudtam csak amikor bementem a serverre! -
[Walaki]D`Lair #13612 ott esetleg versenyhelyzetek is kialakulhatnak, nem ilyen 20sec-1 kör között követjük egymást.... -
#13611 Freak probaltad mar ezt a szelet vagy csak dumalsz? -
Marki.. #13610 Épp ez az, hogy folyamatosan változott, volt olyan hogy 177-el és volt olyan hogy 183-al mentem a hosszú egyenes végén -
#13609 ÉN biztos nem mondtam, hogy nem lesz szél. -
[Walaki]D`Lair #13608 még 1x bocs...és tudom hogy nem tudom bebizonyítani, hogy előttem teremtél, de attól még elhiheted, hogy nem szándékosan mentem beléd...(annyi eszem azért van) -
#13607 tökéletesen egyet értek veled! -
#13606 de bazzeg
most profin csináljuk vagy mi? lehetnek 10 körös versenyek is minden zavaró tényező nélkül, de nem tudom abban mi a jó, hogy mindenki körrekordokat fut a ragyogó napsütésben... -
zoli.. #13605 ne veszekedjetek,én lettem az utolsó a döntőben,nem ti :) -
#13604 ja hogyha valami nincs megmondva akkor rajt elott 23.5 masodpercel valtoztatunk rajta es kesz?? -
#13603 Szerintem is jó a szél, legalább változatossá teszi a versenyeket. Kicsit olyan, mintha ezzel egy új pályát kapnánk, egyébként dögunalom lenne mindig ugynazon a pályán ugyanúgy körözni. Hogy mennyire valóságos, nem tudom. Viszont szerintem még kifejezetten kevés benne az izgalom. Úgy lenne jó, ha verseny közben is változna a szél. Így, hogy mindig ugyanolyan szél fúj ugyanolyan irányban a 10. kör végére már újra betanulod a féktávokat és ezután újra unalmas lesz a verseny.
-
#13602 érdekes...lagnak még a szagát sem éreztem...mind1 még jó hogy te is ilyen jól tűrted volna hogyha a csapattársad kilök a 2. körben...a motorhiba az inkább az én hibám, de az is abből jött hogy gyorsan vissza akartam menni a pályára, és felpörgött az a szar...legközelebb úgy intézem hogy még véletlenül se kerüljünk egymás közelébe...milyen jkó hogy Marki és Norbi nem lökte ki egymást... -
#13601 igazad van
Jacek, soha senki nem mondta, hogy nem lesz szél, a szabályokban szó nincs róla, annyira egyértelmű -
#13600 az enyimek még mennek