16311
  • FREAK
    "idaig arrol volt szo hogy nincs szel"

Az lehet, hogy ti beszéltetek róla, de VELEM senki nem közölte.

Fejezd be pls
  • Clipi
    Freak a replayt ha kell akkor a honlapomrol le tudod tolteni!
  • Jacek
    na vegre valaki megertette!!!
  • FREAK
    ez igaz, de számomra nyilvánvaló volt, hogy mint új funkciónak, ennek is örültök

és SENKI nem szólt, hogy nem akar szelet
  • Jacek
    1 db Marki irta hogy jo azon kivul te utanna helyeseltel ennyi!!! na ennyien ellene is vannak!
    Plusz az egesz amit irtam az abbol indult amit nagyon nem akar folfogni hogy egesz idaig arrol volt szo hogy nincs szel!!!! erre kozvetlenul rajt elott beirja Freak hogy low szel kotelezo!!
    Amit szerintem nem sokan lattak max a fele:)
    De biztos igy kell:))))
  • FREAK
    Jacek utoljára szólok

vegyél be egy nyugtatót, és menj aludni

nálam is hamar elszakad a cérna, de akkor 17 emberrel baszunk ki
  • ÁjjLe BoBBi
    ezt is leírtam már lejjebb...
  • Prezsi #13672
    Jacek nem ezen háborog, hanem azon, hogy nem beszéltünk a szélről eddig.
  • FREAK
    nem lehetne a különbségekkel? :DD
  • ÁjjLe BoBBi
    nem sokkal nagyobb mint amiket te írkálsz freaknek!! bazzeg rajtad nem lehet eligazodni !! hát nem érted hogy ez a verseny nem miattad van ?? sok más ember is van rajtad kívül és lehet hogy nekik bejött, vagy annyira nem is érdekelte őket, közömbösek voltak iránta...
  • Jacek
    miaz hogy nem gondoltam ra?????????????????????
    Amikor folmerult mindenki ellenezte!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Ez komolyan olyan mondszer hogy "he posta bazz legyen szel? masik akit lenyegeben nem erdekel ja me ne"
    HA tudom hogy lehet szel legalabb megnezem!!!!
  • FREAK
    thx
  • FREAK
    pedig teljesen igaza van
  • [Walaki]D`Lair
    hát ja...jól elültem a seggem :)))
  • Ams

C:
    1.kf1robi 74.39.59 1.36.42
    2.tom 75.46.99 1.37.44
    3.roccso 75.47.06 1.37.62
    4.Clipi 75.48.53 1.37.58
    5.Joe 83.00.99 1.45.55 kör
  • Jacek
    erre inkabb nm irok akkora baromsag:D
  • Tom21
    A 25. kör után elkelt volna egy jó masszázs
  • FREAK
    az időjárás nem egy módszer

TE nem gondoltál rá, hogy lesz szél (amit nem értek), ennyi.
  • Jacek
    irjon a retek emailt:DDD
  • ÁjjLe BoBBi
    Freaknek igaza van minden verseny után, vagy a szabájoknál is rögtön támadja(ta) mindenki ! hát áljatok már le !! ki az istennek a faszát érdekli hogy uncsi volt ? kit érdekel hogy nem tudtátok a saját köreiteket döntögetni ? bazzeg verseny van !! ha bestet akartok akkor mennyetek offline oszt gyakoroljatok !! attól sem lett volna izgalmasabb ha nincsen szél ! Marki és Norbi ígyis olyan kört ment ami lazán elérhetetlen számomra, és sok más ember számára !! ha már van egy kicsi nehezítés (szél) ami már izgisebbé teheti a versenyt, akkor már nyíg a szátok hogy ez most miért ? hát kusss oszt vezessen mindenki!!
  • FREAK
    ja igen.....

AKI AKAR NYILATKOZNI, ÍRJON EGY EMAILT!!!! Pár mondat elég, de lehet hosszabb is. Ha van odavágó screenshot, az is jöhet!!!!!!!!!!!!!!!
  • [Walaki]D`Lair
    Tisztelettel megjegyezném, hogy nekem se jött be...
  • Jacek
    rengetegen lelkendeznek:)) de meg mindig nem erted vagy nem akarod erteni! nekem a modszerrel volt problemam!!!!!
  • FREAK
    mit?

nem az én véleményem számít, megondtam

neked nem jött be, másnak bejött, ilyen sima ügy
  • Palee
    az első 10 körben nem értettem, hogy mért qrom el az egyenes utáni kanyart. Illetve végig nem értettem, csak utána már nem rontottam el annyiszor.
    Aztán látom ám, hogy biztos a szél volt :))
  • Jacek
    de tudod mit leszarom ugyis az egeszet
  • Jacek
    na latod!!!
  • Jacek
    hat itt low szel volt de itt megvolt az a plusz 10
  • FREAK
    rinyálás helyett tessék szélben gyakorolni

JACEK, nem próbáltam, ahogy magát a játékot sem igazán az utóbbi időben.
  • Jacek
    hat igen nalunk erdekes ugyan az volt vegig:)
  • Prezsi #13649
    Max. +- 10 km/h a különbség high szélnél is, próbáltam.
  • Jacek
    hmm ez komoly:DDDDDDDDDDDDDdd
  • tuero
    hmm nekem, szinte végig ugyanolyannak tűnt a szél, nem vettem észre, hogy változott volna. Akkor nem szóltam semmit...
  • FREAK
    ez egy tégla, nem F1-es kocsi
  • Jacek
    nagy szel es mar 400-al menne:) mokas kis verseny lenne:)
  • Prezsi #13644
    Igy van, az eső is egyszer csak megered, máskor meg eláll és mindenki fut a depo-ba :) A szél is néha feltámad, néha eláll. Csak tényleg változhatna gyakrabban az erőssége és az iránya, az lenne az igazi.
  • FREAK
    kurva gyorsan hagyjátok abba, mert gondolok egyet, törlöm az oldalt, és megkímélem magam ettől a jövőben

ha ennyire gáz, akkor tessék elindítani egy köremailt, ha a többség ellene szavaz, akkor nem lesz többé szél, és mindig nyár lesz... de ne idegeljetek ezzel a nyafogással, mert nekem nem éri meg ilyenekkel szopni újabb 3 hónapig

tessék leszavazni, miattatok van, nektek van, nem célom, hogy istent játszak

az lesz, amit akartok
  • Jacek
    ez egy vicc ha ilyen lenne az eletben a szel akkor ha megy egy egyenesben 1 db F1-es kocsi 300-at kicsi szel es 340 megy na olyan tiz korul lenne a halalos aldozatok szama!!
  • Marki..
    én sem mentem mindig 1.35.xx időket, hozzá kellett szoknom a szélhez nekem is. A best lapomat is akkor futottam, mikor kedvező volt a szél.
  • dashed_
    en nem tudom mi volt akkora baj ezzel a szellel.. szerintem kell ,igy realis.. max annyi volt a gaz hogy kozvetlen a verseny elott derult ki , de emiatt senkinek se lehetett hatranya a masikkal szembe mert mindenki csak kozvetlen a verseny elott tudta meg..