16311
  • [Walaki]D`Lair
    Seake azért, mert Horvátországban volt és hajnali fél 1-kor értek haza...
  • zoli..
    Nekem is az asztal alatt van egy doboz a falnál,nekem se csúszkál soha. A dobozon meg a mélynyomó(nem túl nagy),mellette meg a gép. Pont befér így az asztal alá minden. Az asztalon kell a hely a monitornak (19 coll ugye foglal egy kis helyet).
  • Kacsa_
    Rally időt is mondhatna valaki.

Most én vagyok a hülye vagy tényleg 1 hét alatt 2 patch jött ki? Vagy mindkető:)?
  • Jacek
    nekem egy doboz van a fal es a pedal kozott igy nem csuszkal:)
  • GSiZSolti
    Szevasztok!
    Valaki lécci írjon be egy best időt advancedre, mert fogalmam sincs róla mi számít "jó" időnek....
    Köszi!
  • Clipi
    Probald kitámasztani könyvekkel a fal felől, ha másra nem is de erre biztosan jók!
  • Marki..
    Thx, de

1. Sajnos nincs semmi amihez rögzíteném a közelben, ha csak nem fúrok tiplit a betonba :D

2. Sosem szoktam elpakolni, legfeljebb, ha már elromlott :DDD
  • ibronk
    Ez jó 5let, asszem én is megvalósítom. :)
  • ibronk
  • Clipi
    Használat után pedig le kell csak húzni a hurkokat a szék lábáról és máris el lehet pakolni.
  • Clipi
    Probald meg rögzíteni valahogy!
    Az eggyik ismerősöm a szék első két lábához kötötte a pedálos rész alján található gumitalpakat két kis damillal, így egy fix távolságra van tőle folyamatosan, és nem csúszkál el.
  • Clipi
    Hogy bekerüljön a többi közé?
  • Clipi
    Talaltam még egy két érdekes smájlit de nem tudom egyszerre az összeset lerakni!
    Hova kuldjem?
  • Marki..
    Nekem semmi bajom nem volt, csak mint mindig elcsúsztak a pedálaim, mert a falra ferdén támaszkodnak, így majdnem minden körben a hosszú egyenesben át kellett lépnem a bal lábammal a gázra és a jobb lábammal visszahúzni a pedálokat, egyszer be is akadt a zoknim a futam alatt, Norbi meg tudná mondani mit éltem akkor át :D, mert ő hallotta :DDD
  • Clipi

• Clipi
    A fájós pillanatoknál jóljön egy megértő és segítőkész barátnő, aki ott áll melleted vagy mögötted, és amikor kell akkor megmaszíroz egy kicsit.
  • Ams
    Nekem sok.. ;(
  • Jacek
    meg nagyon fontos ilyen 46 kornel hogy faszan el legyel helyezkedve mert lehet szopni ha megfajdul a hatad a szar pozicio miatt:D
  • ibronk
    Én is nullakezezni :D, meg pihentetni szoktam, jó az az egyenes, kell bele. Mi lesz velünk ha lesz egy Monacó szintü pálya? Kigyurt állatok leszünk mind :D
  • ibronk
    Nascar rulz:D
  • Jacek
    hat igen jo moncsi kell hozza
  • Clipi
    Nekem a szemem szokott nagyon megfájdúlni és ezáltal a fejem is! A kezemet a hosszú egyenesekben mindig szoktam egy kicsit maszirozgatni a másikalm, így egy kicsit elviselhetőbb!
  • Clipi
    Az tényleg jó lenne,de gondoljatok bele, hogy versenyen mi lesz majd ha kicsuszol saját vagy más hibájából. Elég egy kiss kocc és máris palánk.
    Összetörik a kocsi és máris lassabb vagy mint a többiek. Főleg ha az élmezőnyből történik valakivel az milyen bosszúság! Halkan megjagyzem hogy nekem is minden vágyam, hogy törjenek a kocsik és az vezetésben is lehessen érezni, de sok hátúlütője van!!
  • Jacek
    AMS meg azt mondta hogy sok neki a kor es megfajdul a keze:(
  • zoli..
    Jól beszélsz :))
  • Prezsi #13855
    Frissült a bajnokság oldala! :) AMS, Seake ti miért nem indultatok?
  • zoli..
    Kinn van a d2 patch. :)
  • [Walaki]D`Lair
    Szerintem egész jó ez a D2 patch...
  • Marki..
    Ez valószínüleg az R2D2 patch következménye csak.
  • ibronk
    Most meg nem megy az oldal mert az egész világ azt nézni hogy jéééééé 111 ember eccerre :D
  • zoli..
    megerősítem,én is láttam.de a játékban ennél a servernél wrong versiont ír ki :(
    Az még csak álom marad szerintem. 111 ember?
    És itt mindenki mindenkihez kapcsolódik? mert ahhoz kell egy kis gyenge sávszélességű net.
  • tuero
    Azt a mindenit!
    Ez vagy valami bug, vagy átverés, vagy a verziók közötti hiba, de elég érdekes dolgokat látok a liveforspeed.neten a racer checkpoint/hosts online alatt. Több host a következő névvel: "is DEMO TEST 0.2D2" és a következő availability-vel: 72/111. Ez azt jelentené, hogy 111 fő mehet a szerverre, és 72-en már fenn is vannak??????????
    Ha ennek csak a negyede igaz, a következő pöccsel már egyszerre elindulhat a mezőny!!!!
  • Jacek
    facba a
  • Jacek
    komolyan torolnom kelett:D
  • Prezsi #13846
    :D
  • Jacek
    majdnem erdemben hozza szoltam:)
  • Astaroth
    ja csak tudod ott a probléma hogy a szél nem mindig ugyanabba az irányba fúj.Bár ezt a problémát mások már rendesen kielemeztékUgyhogy inkább kussolok!
  • Astaroth
    amit tudtam letöröltem ez az ad-aware nekem is megvan éppen tegnap tettük fel a gépre!

"Nem kell egyfolytában a warez és a szex szájtokat bújni, és akkor nem telepednek fel ilyen szarok." ebben is igazad van:))))))))))))

mindent kiirtok ami nem ismerős.Aztán majd lesz valahogy.
  • joe_007
    Mivel az elöbb leirtam egy hosszú szöveget és az Ie ablak eldobta a szövegemet igy TXT -böl másoltam ki és tettem be ebbe az ablakba a tartalmát igy nem kell 2x -er leirnom azt amit leakartam írni! .)
  • Alexease
    Ezt hogy sikerult igy beirnod?