Magyar LFS bajnokság
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ja de az én skinem XF_Ferrari_23 😄DD
Ha valaki XF_FERRARI_1 néven csinál skint, az nem feltétlenül csak Jacek lehet. Itt pedig ugye csak arról van szó, hogy találkozol egy emberkével, aki ilyen néven futtatja a skint amit használ. Lehet, hogy azt a skint õ csinálta (a ferrari elég populáris név ahhoz, hogy õ is ezt válassza), de te Markinak látod. 😊))))

Jah, az más, Jacek skinjét már elég sokan használják én is láttam 😄DDDDDDDD
Nem, nem ismerem túlzottan. Honnan tudod, hogy Norbi 😊 setupját használja ?
Bocs,nem a setupodat, hanem a skinedet 😊)))
Márki,te ismered RSX-et? Az elõbb mentem vele 1-2 versenyt. Kb a harmadik verseny után tûnt fel,hogy a te setupodat használja(addig mindig mögöttem volt.
)
Meg is ilyedtem,hogy te vagy az. De aztán láttam,hogy pár tizeddel lassabb nálad 😊
)
Meg is ilyedtem,hogy te vagy az. De aztán láttam,hogy pár tizeddel lassabb nálad 😊
No, actually I thought I lost in the middle and in the end of the lap. In turn nine, I didn't get a good line and turn eleven wasn't the best. The first sector was reasonable honestly

én értettem 😊))
??????????????????
Másik Windowsom lett telepítve,mert próbáltam Linux-ot is a gépre rakni,de úgy szétbarmoltam,hogy semmi nem ment rendesen,úgyhogy reinstall lett,a számomat meg nem írtam fel sehova 😊
Még egyszer köszi!
Még egyszer köszi!
köszzi!! 😊))
pff 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
Valaki meg tudja nekem mondani az icq számomat?

szép volt Marki ! utso két ponton Palik szerint " Pokolian gyors vagy " 😊)
Holnap ne ez legyen,mint Forma 1 edzésen! (bár úgyis ez lesz
)
)Az milyen tüntetés, fû mellett vagy ellen? 

\"Racing is living. Everything else is just wating.\"
hát nem most lesz 😄
ja, idõben szólok, hogy vasárnap megyek a füves tüntetésre, szal nem tudom, mikor érek haza
ha nem vagyok itt, nyomassátok nyugodtan, csak valaki írjon fel mindent ami kellhet az oldalra
ja, idõben szólok, hogy vasárnap megyek a füves tüntetésre, szal nem tudom, mikor érek haza
ha nem vagyok itt, nyomassátok nyugodtan, csak valaki írjon fel mindent ami kellhet az oldalra
Riszpekk
Köszönjük szépen az elismerõ szavakat.
Gergõnek lesz alkalmatok látni a hátulját, de engem is jól meg lehet majd figyelni a visszapillantóból (az elsõ körben)
Onnan is jól néz ki 😊 Jól figyeljetek, mert a jelenség nem fog sokáig tartani a visszapilantóban 😊
Bobbi: Elküldtem Freaknek, gondolom õ majd felrakja mindet, és le lehet szedni.
Valaki megdobhatna egy világbajnok setuppal though 😊
Gergõnek lesz alkalmatok látni a hátulját, de engem is jól meg lehet majd figyelni a visszapillantóból (az elsõ körben)
Onnan is jól néz ki 😊 Jól figyeljetek, mert a jelenség nem fog sokáig tartani a visszapilantóban 😊
Bobbi: Elküldtem Freaknek, gondolom õ majd felrakja mindet, és le lehet szedni.
Valaki megdobhatna egy világbajnok setuppal though 😊
Az hogy hivatalosan azt nem én döntöm el!De igen.
Tegnap megint szórakoztam a setuppal,talán most már 1.37 alatt is tudom nyomni!
Tegnap megint szórakoztam a setuppal,talán most már 1.37 alatt is tudom nyomni!
Akkor már 100%-ig csapattag lettél hivatalosan is?
😊
Lehet ám,hogy mégis jövök vasárnap versenyre! Szerdán mentünk 46 körös versenyt,abszolút nem fáradtak el a kezeim a végére. Inkább az volt a baj,hogy éjfél után kezdtük csak el,és kb hajnali kettõ volt mire befejeztük teljesen. Kicsit álmos voltam. De még az utolsó körökben is mentem 1.36.0x-es idõket.
😊
Lehet ám,hogy mégis jövök vasárnap versenyre! Szerdán mentünk 46 körös versenyt,abszolút nem fáradtak el a kezeim a végére. Inkább az volt a baj,hogy éjfél után kezdtük csak el,és kb hajnali kettõ volt mire befejeztük teljesen. Kicsit álmos voltam. De még az utolsó körökben is mentem 1.36.0x-es idõket.
télleg sirály !😊 mikó kapom meg ?
Tényleg jól néz ki! Grat
Az Inferno csapat sajtótájékoztatóján lehullt a lepel az új autóról.
Megérte a hosszas várakozás, hiszen kétségkívül a magyar lfs bajnokságban ez a legszebb, legvagányabb, legigényesebb, legfantáziadúsabb skin ami eddig született.
Köszönet érte a tervezõnek, Palee-nak, aki úgy gondolja, hogy azért lesz utolsó a versenyen, mert a festegetéssel baszta el a sok idejét.
A csapat másik tagja Gergõt is lenyûgözte az új festés, fõleg a hátsó része tetszik neki (sajnos fotónkon ez nem látszik), reméli, hogy minél több versenyzõtársa fog benne gyöngyörködni vasárnap.

Megérte a hosszas várakozás, hiszen kétségkívül a magyar lfs bajnokságban ez a legszebb, legvagányabb, legigényesebb, legfantáziadúsabb skin ami eddig született.
Köszönet érte a tervezõnek, Palee-nak, aki úgy gondolja, hogy azért lesz utolsó a versenyen, mert a festegetéssel baszta el a sok idejét.
A csapat másik tagja Gergõt is lenyûgözte az új festés, fõleg a hátsó része tetszik neki (sajnos fotónkon ez nem látszik), reméli, hogy minél több versenyzõtársa fog benne gyöngyörködni vasárnap.

És ez lett a vége 😄DD

Hát igen, ha a KLM-el megyünk, akkor ilyenek történnek 😄
nana ! azé jó lenne ha addigra meglenne az a server amit Freak említett, mert így elég gáz lesz 😞
azert az rohejes hogy amig 384-es adsl volt mentunk 6-an most 512-es es nem bir el 7-et, jo az uj netcod😊
akarki akarmit mond a netcode egy foskazal!! 7 nem lehet jatszani egy 512-es adsl-el??? majdnem EA szint komolyan mondom😊