16311
  • [Walaki]D`Lair
    JEEE ÉL A TOPIK! :D
  • Palee
    Ma már nem biztos, hogy netközelben leszek
  • Palee
    Update:
    A webgalaxy tulaja már átvitte egy másik szolgáltatóhoz, jelenleg konfigurálja a dolgokat, ma valószínűleg többé kevésbé működni fog a weboldal.

Nem mindenkinek tudtam szólni, szóljatok körbe, hogy mindenki képben legyen
  • Palee
    Srácok, a szolgáltatónk szolgáltatójának a szolgáltatója becsődölt, rengeteg magyar oldal nem működik emiatt, így mi sem.
    Sajnos ott volt a játékszerverünk is, annak is meg kell oldani az elhelyezését máshol a versenyig.
    Amíg nincs oldal, itt lehet gyülekezni, meg infót cserélni.
  • Adi
    régebben vmi file-t küldött ár a Csocsesz..
  • Adi
    Végre betudtam állítani a kormányomat az lfs-re... ;) :)
  • ÁjjLe BoBBi
    hmm :) feltörekvő generáció...;))
  • Adi
    Amúgy, hogy volt az, hogy egy halom creditemlehetet??
  • Amse
  • Adi
    Nem tudom, hogy de most jóó lett.. rajta tartotam az egeret, úgy ahogy mondtam. És végülis nem kellet neki elmenteni, hogy az lesz akkor a gas! thx
  • Adi
    Szóval mozog minden.. A zöld is úgy meg a piros(FÉK) is úgy ahogy én akarom. De nem hajlandó befogadni, hogy ha én nyomom a gázt. Nem menti el.
  • Adi
    axis meg van.. "axis/ff" ok. Láttom, hogy ha nyomom a pedálokat akkor mozognak. De nem értem az ucsó elötti mondatodat. Miért ne a pedált nyomjam?:) ;)
  • Adi
    nem igazán!!:( :(
  • Amse
    A controlsba kattanj az axis-ra és ott vannak jobbra skálák.Ha nyomod a a pedálokat látod, hogy mozog.kattanj rá a forwardra vagy mire és ne a pedált nyomd meg amikor ki kell választani a gombot hanem kattanj egérrel az axisra.Remélem érted.
  • Adi
    Sziasztok... lenne egy problémám.
    Egy logitech driving force-s kormányom van.
    És nem hajlandó egyszerűen a pedálokat felismerni! Már mint az lfs... :) csak a rajta lévő gombokat. És combinálton van.
  • Amse
    De hogy kell online ba nyomni?Tegnap megnéztem a multi részt de nem jöttem rá, hogy hogy kell.Hogy kell servert keresni?

Ma néztem 1 videót ami fent van a www.liveforspeed.com-on és elég idiótán vált vissza a csávó.Bár jó időt megy de meghalna az autó ettől.4esből 2esbe és szinte csak a motorfékkel fékez.Elég érdekes.
  • Loco
    Az LFS hálózati kódja meglehetősen jól optimalizált, sokan játszanak modemmel, nem gyors, csupán stabil internetkapcsolat szükséges.
  • Amse
    Bazz!isten 1 játék csak netem nincs hozzá!56k-s modemmel netezek.A TOca RD2 őt szoktam nyomni online-ba úgy hogy nincs ütközés mert a lagg miatt nem merek anélkül.Ezt még nem próbáltam.
  • Loco
    a liveforspeed program három részből épül fel, s1, s2, s3

ezek közül az s1 készen van, kiadták, van demo, megvehető,

az s2, tehát 2. rész még fejlesztés alatt áll, screenshotok:www.liveforspeed.com talán ősszel megjelenik, de már elő lehet rendelni:)
  • Amse
    S2????
    Az milyen?
    THX4
  • Loco
    Igen, pontosan ahogy leírtad, a s1 demóként üzemel, ameddig meg nem kapod a kódod(összesen 3-mat kapsz, majd havonta mégegyet, ha netán letörlöd.

Egy angol font tegnap 391 HUF volt, ergo kb 4800 magyar forintodba kerül. ha nincs lehetőséged interneten átutalni az összeget, az lfs.hsw.hu oldal fórum részlegében(vagy ICQ-n keresd Palee-t, készségesen segít, nekem is ő segített s1 licencet venni, sőt az ő segítségével van nekem már s2 preordered licencem:)

Ha ma unod már a demót, ne csüggedj, nemtudom, pl. online próbáltad már?
    Teljesen ingyenesen játszhatsz a demo szervereken!
  • Amse
    Thx az infot.A demo megvan csak a 3. autót még nem szabadítottam ki de 111 creditem van má csak unom 1 kicsit mert azt mind ma nyomtam le:DSzal ez minden amit ingyen lehet?És a többiért fizetni kell, ugye?Mennyi ma 1 angol font?
    De úgy kell megvenni hogy leszedem az s1-et és az addig demóként működik addig amíg nem aktiválom?És az aktiváló kódot kell megvenni ugye?12fontért.
  • Alexease
    Az S1 verziobol van DEMO is. Abban 1 palya van, 2 szakasszal, es azok visszafele is (vagyis 4 "versenypalya, 2 speed, 2 rally). Autobol van 3. Azon kivul minden mukodik.

Ha megveszed (~5000 HUF) kapsz meg 5 autot, 3 palyat es azoknak kb. 20 variaciojat.
  • Alexease
    Nem. A program nem tolti le a meg nem levo skineket, mivel egy skin 1-2 mega is lehet, es 10 embernel mar komoly letoltesi ido. "Fix" csapattal kell indulni, es elotte skineket cserelni. Egyeb versenyeken meg mindegy;)
  • Amse
    Bocs, de még láma vagyok az Lfs-hez!
    Ha leszedem az S1et azzal tudok játszani vagy azt meg kell venni?Vagy az free és mást kell megvenni?Vagy mit kell megvenni?
  • malter
    tehát ha maszekba kreálok valamit akkor nem
  • Astaroth
    Szerintem reális.Jó setup kell meg ügyes kezek.És finoman kell bánni a gázzal!LX6 még nehezebb lesz:)
  • dashed_
    ha nekik is megvan a skin az lfs/skins dirbe akkor igen :)
  • malter
    ha csinálok egyedi skint-azt látják a többiek,vagy nem?
  • dashed_
    Udv.. mikortol lehet elofizetni az s2re???
    tudna nekem majd esetleg vki segiteni? mert nincs olyan bankkartyam ami kene..
  • Alexease
    Valszeg az eletben sem lehet sokkal jobb, mert "gyorsulasi bajnok" volt;)))
  • Pempő
    hi
    Már vezethetek LX4-et, viszont alapbeállítások mellett is dobálja a picsáját 4.-ik, 5.-ik sebességben is, ami azért irreális picit. Jó configgal ez kiküszöbölhető, vagy tényleg úgy kell vezetni, mint a filmekben, folyamatos kormányrángatással?
  • king13
    A demo szerverekhz nem kell fizetni, viszont jelentkezni kell a demo ligába.
  • king13
    Bármilyen képszerkesztő progival
  • Mr.Macho
    hogy lehet saját skin-t készíteni? mennyire nehéz? milyen progival érdemes?
  • Mr.Macho
    de ez demo szerver, úgy olvastam az ingyenes és ha regisztrálom magam mehetek gyakorolni
  • Alexease
    Fizetos szerver, vagyis egy attutalas utan megtudod.
  • Mr.Macho
    mi a jelszo a magyar hsw szerverekre?
  • king13
  • king13