16311
  • CHEAPBOY
    Szeva!

Vagod nagyona temat a gameban? Mije van az hogy egy Ati 8500assal, p4 2000essel, 512 ddrel, szaggat mint az allat? Mih rokon masinajan celron 1,7, Gef ti 200 hasit mint a szel?

• FREAK
    illetve asszem mégsem :))

de remek galéria van, lehet válogatni :D
  • FREAK
    hihi, meg lehet logókat is csinálni, 80x80 méretben :DD
  • FREAK
    lesz email cím is: [email protected]

de ez már csak holnap, illetve ma, csak később
  • FREAK
    ITT az új fórumunk is!!!

regisztráljatok gyorsan!!
  • Prezsi #1435
    Remek! Köszönjük mindenkinek a segítséget, és neked is Freak a szervezést és a honlapot!
  • FREAK
    ez a szerver "kicsivel" gyorsabb is :)))
  • Prezsi #1433
    ... Ezért is javasoltam anno Freak, hogy ne a versenyidő számítson a további futamok rajtsorrendjében, hanem elsősorban a helyezés, másodsorban az edzésen elért köridők. Ha az nem, akkor a versenyen elért legjobb kör ideje. De itt is az a bibi, hogy az idők nem egyeznek mindenkinél, tehát ki kell találni, melyik a hivatalos.
  • FREAK
    jó hírem van!!

a Hungarian Simworld hostolja mostantól az oldalunkat!!

nagy-nagy köszönet Toya-nak!!

az új címeink:

http://www.hsw.hu/lfs/

és

http://lfs.formula1.jatekok.hu
  • Prezsi #1431
    Mert úgy tűnik, mintha én lennék itt a kamikaze.
  • Palee
    :)) én sem
  • FREAK
    nem értem

hogy jön ez ide?
  • Prezsi #1428
    A C selejtezőben harmadik helyről a 2. körben a célegyenes utáni jobbosban Palee kilökött, egy csomó időt vesztettem, ezért rendesen le is maradtam az elsőktől. Walakit még így is beértem a végére. Csak a rend kedvéért.
  • Roccso
    Hát skaccok megbeszéltük Jacekkel a dolgot és jót röhögtünk....:)))Pedig azt nem is kérdeztem tőle hogy végülis mi vagyunk a KamikaZe Team???
  • Palee
    valaki küldje már el emailben a döntő replayt pls...
  • FREAK
    bazzzzzzzzzzzzeeeee

a hivatalos rekord 1:31.00 lett!!
  • FREAK
    amúgy az ilyen nem szándékos kilökéseket nagyon kulturáltan le lehet rendezni, ahogy asszem Jacek is mondta

a vétkes maga elé engedi azt akit kilökött, és utána mehet tovább a versenyzés

ha senki nem érzi magát vétkesnek (NEM SZÁNDÉKOSNAK HANEM VÉTKESNEK), akkor dönt a többség a replay alapján

• FREAK
    javítottam egy kis hibát az eredményeknél, a leggyorsabb kör nem Norbié, hanem Markié volt, 1:31.26

Így Marki 2 pontot kapott ezen a hétvégén :D
  • Prezsi #1422
    Értettem főnök. :-)
  • FREAK
    megnéztem a koccanást, és valószínűleg nem volt szándékos, de hibának hiba volt

ha már egyszer ráléptél a fékre nem volt értelme felengedni, főleg úgy, hogy ezzel együtt 1-2 méterre voltam tőled

az ilyenekre majd kitalálunk valamit, elvégre ezért van a teszt bajnokság
  • FREAK
    nem

bocs, ha külön neked nem mondta senki, de úgy állapodtunk meg, hogy a bólyákat belülről vesszük

természetesen ha valaki kisodródik, hadd menjen, de szándékosan nem lehet kikerülni, és ezt elég könnyű észrevenni

én az edzésen is úgy értettem, hogy attól, hogy nekimész a falnak, még számít a köröd

na mindegy, tehát a jobbos után lehetőleg aszfalton maradni
  • Prezsi #1419
    Tényleg, akkor most lehet menni az erdőbe vagy nem? ;-)
  • FREAK
    na megnézem már én is azokat a replay-eket
  • FREAK
    már mondtam, hogy fel lesznek írva, nyugi már!!
  • Prezsi #1416
    Na, kielemeztem a Walakival történt ütközésünket (7.kör ) is: A verseny alatt valaki azt mondta, hogy nem voltam még Walaki előtt. Előtte voltam már, amikor ütköztünk, szedtem ki képeket is, egyértelmű. Walaki elrontotta a célegyenes utáni jobbost, tudnia kellett, hogy már mellette vagyok, sőt előtte - még az ő belső nézetéből is látszik az autóm -, mégsem engedett el. Nem fékezett egyszer sem, de nem haragszom rá, mert én is hibás voltam, hiszen a sikánban valóban nem ildomos előzni.
  • Blasta
    Nahát!
    Te vagy Freak elfelejtett kisöccse?
  • Palee
    küldd már el lécci az emailcímemre pls.

[email protected]
  • Jacek
    :))) Freak ez azert igy santit a legjobb korido.
    Mert az ok hogy az F1-ben nem a teszteket nezik de azert a versenyben futott kort azt azert jegyzik valahol:)
    Elarulom inkabb az szamit:)
  • Jacek
    De megvan 7 korig tetmeszetesen:))
  • Palee
    jacek, nincs meg a replay?
  • Prezsi #1410
    Az időket is meg kéne beszélni, hogy legyenek regisztrálva. Nem mindegy, hogy valaki felírja a verseny végén, vagy mindenki bediktálja, mert nem ugyanannyit mutat mindenkinél sajnos.
  • Prezsi #1409
    Megnéztem a replay-t 0.250x-es lassítással, már a 100-as táblánál fékeznem kellett. Utána ismét ráléptem a fékre, folyamatosan égett a féklámpám, de így is nekikoccantam. Szerintem elkerülhetetlen volt. Legjobban az én hátsó nézetemből látható. Azért bocs Freak!
  • Jacek
    Inditok egy servert a szokott neven\passon

Megkezdem a felkeszulest az advanced versenyre:)
  • Jacek
    Freak kuldtem egy kis demot ha erdekesnek talalod mehet fol:)
  • Jacek
    Team verseny nem lesz ott vezetnenk:DDDDD 3\4\5 hely:))
  • [Walaki]D`Lair
    bakker...
  • Jacek
    Az egy bug a keszitok szerint is a 0.2 javitva lesz es keszuljetek az uj setupokra mert nem lesznek jok a regiek mert a valotlan dolgokat megprobaljak kiszedni:))
  • FREAK
    Redbull azért nem kapott pontot, mert hiába került be a B döntőbe, nem jelent meg

remélem, ezzel mindenki egyetért
  • [Walaki]D`Lair
    igen ezt már észrevettem... de nem hittem volna hogy ez is bug :)) még soha sem vezettem hátsókarekes autót...Najó SMART-ot igen de az más kategória :DDDDDDDD
  • Jacek
    Azer nem ilyen zar az eletben egy hatso kerekes auto:))
    Mondjuk nekem pl most egy elsohajtasu es egy osszkerekes van:DD