16311
-
#1440 Szeva!
Vagod nagyona temat a gameban? Mije van az hogy egy Ati 8500assal, p4 2000essel, 512 ddrel, szaggat mint az allat? Mih rokon masinajan celron 1,7, Gef ti 200 hasit mint a szel?
-
#1439 illetve asszem mégsem :))
de remek galéria van, lehet válogatni :D -
#1438 hihi, meg lehet logókat is csinálni, 80x80 méretben :DD -
#1437 lesz email cím is: [email protected]
de ez már csak holnap, illetve ma, csak később -
#1436 ITT az új fórumunk is!!!
regisztráljatok gyorsan!! -
#1435 Remek! Köszönjük mindenkinek a segítséget, és neked is Freak a szervezést és a honlapot! -
#1434 ez a szerver "kicsivel" gyorsabb is :))) -
#1433 ... Ezért is javasoltam anno Freak, hogy ne a versenyidő számítson a további futamok rajtsorrendjében, hanem elsősorban a helyezés, másodsorban az edzésen elért köridők. Ha az nem, akkor a versenyen elért legjobb kör ideje. De itt is az a bibi, hogy az idők nem egyeznek mindenkinél, tehát ki kell találni, melyik a hivatalos. -
#1432 jó hírem van!!
a Hungarian Simworld hostolja mostantól az oldalunkat!!
nagy-nagy köszönet Toya-nak!!
az új címeink:
http://www.hsw.hu/lfs/
és
http://lfs.formula1.jatekok.hu -
#1431 Mert úgy tűnik, mintha én lennék itt a kamikaze. -
#1430 :)) én sem -
#1429 nem értem
hogy jön ez ide? -
#1428 A C selejtezőben harmadik helyről a 2. körben a célegyenes utáni jobbosban Palee kilökött, egy csomó időt vesztettem, ezért rendesen le is maradtam az elsőktől. Walakit még így is beértem a végére. Csak a rend kedvéért. -
#1427 Hát skaccok megbeszéltük Jacekkel a dolgot és jót röhögtünk....:)))Pedig azt nem is kérdeztem tőle hogy végülis mi vagyunk a KamikaZe Team??? -
#1426 valaki küldje már el emailben a döntő replayt pls... -
#1425 bazzzzzzzzzzzzeeeee
a hivatalos rekord 1:31.00 lett!! -
#1424 amúgy az ilyen nem szándékos kilökéseket nagyon kulturáltan le lehet rendezni, ahogy asszem Jacek is mondta
a vétkes maga elé engedi azt akit kilökött, és utána mehet tovább a versenyzés
ha senki nem érzi magát vétkesnek (NEM SZÁNDÉKOSNAK HANEM VÉTKESNEK), akkor dönt a többség a replay alapján
-
#1423 javítottam egy kis hibát az eredményeknél, a leggyorsabb kör nem Norbié, hanem Markié volt, 1:31.26
Így Marki 2 pontot kapott ezen a hétvégén :D -
#1422 Értettem főnök. :-) -
#1421 megnéztem a koccanást, és valószínűleg nem volt szándékos, de hibának hiba volt
ha már egyszer ráléptél a fékre nem volt értelme felengedni, főleg úgy, hogy ezzel együtt 1-2 méterre voltam tőled
az ilyenekre majd kitalálunk valamit, elvégre ezért van a teszt bajnokság -
#1420 nem
bocs, ha külön neked nem mondta senki, de úgy állapodtunk meg, hogy a bólyákat belülről vesszük
természetesen ha valaki kisodródik, hadd menjen, de szándékosan nem lehet kikerülni, és ezt elég könnyű észrevenni
én az edzésen is úgy értettem, hogy attól, hogy nekimész a falnak, még számít a köröd
na mindegy, tehát a jobbos után lehetőleg aszfalton maradni -
#1419 Tényleg, akkor most lehet menni az erdőbe vagy nem? ;-) -
#1418 na megnézem már én is azokat a replay-eket -
#1417 már mondtam, hogy fel lesznek írva, nyugi már!! -
#1416 Na, kielemeztem a Walakival történt ütközésünket (7.kör ) is: A verseny alatt valaki azt mondta, hogy nem voltam még Walaki előtt. Előtte voltam már, amikor ütköztünk, szedtem ki képeket is, egyértelmű. Walaki elrontotta a célegyenes utáni jobbost, tudnia kellett, hogy már mellette vagyok, sőt előtte - még az ő belső nézetéből is látszik az autóm -, mégsem engedett el. Nem fékezett egyszer sem, de nem haragszom rá, mert én is hibás voltam, hiszen a sikánban valóban nem ildomos előzni. -
#1415 Nahát!
Te vagy Freak elfelejtett kisöccse?
-
#1414 küldd már el lécci az emailcímemre pls.
[email protected] -
#1413 :))) Freak ez azert igy santit a legjobb korido.
Mert az ok hogy az F1-ben nem a teszteket nezik de azert a versenyben futott kort azt azert jegyzik valahol:)
Elarulom inkabb az szamit:) -
#1412 De megvan 7 korig tetmeszetesen:)) -
#1411 jacek, nincs meg a replay? -
#1410 Az időket is meg kéne beszélni, hogy legyenek regisztrálva. Nem mindegy, hogy valaki felírja a verseny végén, vagy mindenki bediktálja, mert nem ugyanannyit mutat mindenkinél sajnos. -
#1409 Megnéztem a replay-t 0.250x-es lassítással, már a 100-as táblánál fékeznem kellett. Utána ismét ráléptem a fékre, folyamatosan égett a féklámpám, de így is nekikoccantam. Szerintem elkerülhetetlen volt. Legjobban az én hátsó nézetemből látható. Azért bocs Freak! -
#1408 Inditok egy servert a szokott neven\passon
Megkezdem a felkeszulest az advanced versenyre:) -
#1407 Freak kuldtem egy kis demot ha erdekesnek talalod mehet fol:) -
#1406 Team verseny nem lesz ott vezetnenk:DDDDD 3\4\5 hely:)) -
[Walaki]D`Lair #1405 bakker... -
#1404 Az egy bug a keszitok szerint is a 0.2 javitva lesz es keszuljetek az uj setupokra mert nem lesznek jok a regiek mert a valotlan dolgokat megprobaljak kiszedni:)) -
#1403 Redbull azért nem kapott pontot, mert hiába került be a B döntőbe, nem jelent meg
remélem, ezzel mindenki egyetért -
[Walaki]D`Lair #1402 igen ezt már észrevettem... de nem hittem volna hogy ez is bug :)) még soha sem vezettem hátsókarekes autót...Najó SMART-ot igen de az más kategória :DDDDDDDD -
#1401 Azer nem ilyen zar az eletben egy hatso kerekes auto:))
Mondjuk nekem pl most egy elsohajtasu es egy osszkerekes van:DD