16311
-
#1481 Egyébként meg jobb ha "menekültök" mert lehet hogy holnapra kölcsön adnak 1 ferraris vagy milyen kormányt ! :DDD Majd adok én nektek.... :DDD -
#1480 Na látod Freak ?! Most is ezt a fórumot spy-oljuk, akkor most mivan ?!? Szentem maradjunk meg ezen..... -
#1479 JA én is, de én még "jobb vagyok" mert én elbaszom a hosszú egyenes utáni bal-jobbos kombinációt :( -
#1478 most még nyomok egy rántottát, de úgy fél óra múlva kéne egy jó kis edzés, na mit szóltok? -
#1477 :D -
#1476 én suxxos 1:36-os időket futok
de az első két kanyart baszom el, ott helyből 2 másodpercet lúzolok -
#1475 Es bakker nem igazan erzem ezt a advanced mokat:DDD
Mennyit mentek gyerekek? -
#1474 minden 7végén
péntek (-ig) időmérő edzések, szombat selejtezők, elődöntők, vasárnap döntők
ha jelentkezni akarsz, nézd meg az oldalon a versenyzők info-it, és küldd el nekem a sajátodat emailben
[email protected]
csak jelzem a többieknek, hogy csak ma három vadiúj arc jelentkezett :)) -
#1473 mikor versenyeztek? beszállhatok? -
#1472 na, magyarul, tömören..
"Hi blablabla..
Tulajdonképpen már láttuk az oldalatokat, és a két szervert is észrevettük a második master szerveren múlt héten.....
Örülünk, hogy örültök, mi is tervezünk bajnokságokat jövőre
blablabla
"
a szokásos protokoll szöveg, de legalább tudnak rólunk, és nem szarnak a fejünkre :D -
#1471 http://www.bhmotorsports.com/LFS -
#1470 egyelőre igen, ingyenes alfa demo -
#1469 mutasson valaki egy sreenshotot -
#1468 ez egy ingyenes játék?
-
#1467 Akkor ezt most Jungel nyelvre is PLS :DD -
#1466 íme a gyors válasz az LFS fejlesztőitől!
"Hi Orosz,
Actually we already saw your site! and I also noticed 2 hosts with your
league name on the second master server last weekend :)
Really great to hear you guys are having a good time and we hope it will
only get better with the upcoming releases! We will most likely be
organising some official championships next year, so be sure to check them
out :)
Keep up the spirit and thanks for your greatly supporting mail!
Victor van Vlaardingen"
-
#1465 -
#1464 Közben rájöttem, hogy mitől volt. Megjöttek a kollégáim és rászabadultak a netre ők is ezerrel. -
[Walaki]D`Lair #1463 Jó bocs... -
#1462 Na, ezt muszaly volt? -
[Walaki]D`Lair #1461 Lammer...:)) -
#1460 vagy szerver oldalon lehet még gond...:D -
#1459 :D
Az internet lassúsága, a csomagok nem megfelelő továbbítása okozza eme problémát.
-
#1458 Köszi Kicsit bővebben, ha nem túl indiszkrét kérés ez. -
#1457 Lag... -
#1456 Az miért van, hogy multiplayerben néha az ellenfelek totál kimennek a pálya szélére, jól leelőzöm őket, pár helzet előrelépek, aztán kis idő múlva hirtelen előttem teremnek és visszaesek néhány helyezést? Nem leelőznek, hanem csak úgy ott teremnek. -
[Walaki]D`Lair #1455 Ha megnézed a replayt az én nézetemből, majd meglátod hogy nem is nyomtam a gázt... De mostmár tényleg mindegy :)) -
#1454 -
#1453 De Freak akkor most el kéne dönteni hogy mégis melyiket használjuk, mert hol ide hol oda írkált összevisszaságok nem fognak használni.....a másik nem isolyan jó....nem a név helyén van a logótok és ami a legfontosabb a szmájlik sem jobbak sőt.... -
#1452 LOLOLOL LAMA LAMA :)) Na akkor lehet hogy a DommIII ha kijön az ajánlott configja nem 1.5Ghz felett, gef4-el hanem intel celeron 266Mhz S3 TRIO4Mb-os lesz ? :DDDD -
#1451 gyúrjatok az advanced-re -
#1450 Jujjdekomoly!
The show must go on!!!! -
#1449 megkerestek ezek a Race Centeres arcok is, velük is felvettem a kapcsolatot. -
#1448 kint van a linkünk a HSW főoldalán! :D -
#1447 emailben
megnézed milyen info-k vannak a versenyzőkről, és elküldöd a sajátodat a [email protected] -
#1446 Hello Racers?
Melyik fórumon lehet jelentkezni a köv. futamra? -
#1445 ezt is használjuk
csak az lesz a hivatalos -
#1443 de ezt akár folytathatjuk az új fórumon is! -
#1442 volt még egy ötletem, döntsétek el, jó-e
lenne minden lefutott verseny oldalán egy link egy oldalra, amint a döntőbe jutott max 12 ember rövid "nyilatkozata" lenne
hogy ki mennyire érzi magát szerencsésnek, miért esett ki, kire van berágva stb.
nos? -
#1441 szerintem annyi, hogy 10%-nál tart a kód, valószínűleg nem optimalizálták radeon-ra
helyette inkább a parhelia-ra meg a vr szemüvegre gyúrtak :D