16311
  • FREAK
    "Majd ha itt is lesz szponzor akkor,ertelme lesz nevezesi dijat fizetni"

pont akkor válik értelmetlenné a nevezési díj, mivel innen már a szponzor fizet
  • FREAK
    na de öreg, a CS se úgy indult, hogy kapkodtak érte a szponzorok

először a játékosok saját pénzből rendezték a partikat, aztán amikor valami pénzes arc felfigyelt a mozgásra elkezdte magát ezeken a partikon pénzért reklámozni

mára üzletág lett

és a pénz csak arra vár, hogy megfelelően nagy tömeg gyűljön valami köré, amire ráragaszthat egy reklám matricát

de hagyjuk ezt, abszolút nem aktuális

az oklevelet illetően két kifogásom van a letölthető és nyomtatható verzió ellen

1. Gagyi
    2. Nem egyedi

nem hiszem, hogy nagy szülés lenne fejenként 100-200 Forint amiből röhögve meg tudjuk csinálni igényesen

de ha nincs rá igény, én nem töröm magam, csak ilyen alapon a bajnokságra sincs szükség, szórakozni elég az esti 3-körös edzés is....
  • ÁjjLe BoBBi
    .....szentem is.....vagy mittom én...:DD
  • sanzik
    Hat nekem is az a velemenyem,hogy ez nagyon szep elkepzeles amit itt irtok,de en szemely szerint ezt a penzes reszt kihagynam a jatekbol.En a sajat szorakoztatasomra jatszok es nem varom el,hogy esetleg valami nagy nyeremenyben reszesuljek ha nyerek (mondjuk ennek meg nem all fenn a veszelye -marmint annak,hogy nyerek- :))
    Ha meg csak oklevel akkor boven jo amit le lehet tolteni es kinyomtatni,igy megsporoljuk Freak szabadidejenek is egy reszet,mert nem kell annyit utanna rohangalni.
    A CS,meg Q3 meg stb hasonlat azert nem allja meg a helyet,mert ahogy te is emliteted Freak,ott vannak komoly szponzorok es nem a jatekosok dijjazak sajat magukat.Majd ha itt is lesz szponzor akkor,ertelme lesz nevezesi dijat fizetni es komolyabb dijazasert versenybe szallni.
    szerintem
  • Marki..
    Ja csoportkép nem lenne rossz. Ötletek?

Gábor Wéber?
    Csak be ne nevezzen, mert kibaszik velünk Ferrari Team-mel asszem. Elég nekünk MIG is meg a többiek.
  • FREAK
    jó lenne, kérdés, hogy olvasható-e akkora méretben
  • Kacsa_
    Upsz akkor bocsi összekevertem.
    Szerintem 1 csoportkép+nevek jó lenne. Szerintetek?
  • FREAK
    kevered a dolgokat

a bajnok képe az oklevélen lesz, amit az eladott egérpadokból finanszírozunk

mondom, csinálhatunk teljesen saját képpel is egérpadot, beszéljük meg ki mit szeretne, én összedobom a grafikát, és feltöltjük
  • Kacsa_
    Majd' beszartam amikor megláttam az egérpadot. Nagyon ász. A baj csak az hogy 1 picit sokallom az árát (szerintem sokan mások is).
    Ha viszont rá lenne nyomva az összes résztvevő neve, és (vagy) 1 autós csoportkép azért 2000 pénzt simán fizetnék. Szerintem ne csak a bajnok képe legyen rajta mert azt csak a nyertes venné meg.
    Az ötlet szerintem nem rossz, csak még 1 picit alakítsuk.
    Kacsa
  • FREAK
    ezt vitatnám

a Quake meg a CS meg a Starcraft is CSAK EGY JÁTÉK volt, amikor megjelent, mára komoly sport lett belőle komoly szponzorokkal, iszonyat pénzekkel, és sportcsarnok méretű LAN partikkal

kicsit keletebbre (mondjuk Korea környékén) a TV-k élőben közvetítik a nagyobb LAN csatákat, világbajnokságokat

meg gondolom Wéber Gáborról is hallottál már egy-két pletykát

a lényeg, hogy ez már jóval több, mint játék, annak aki nem a játékot látja benne (mert ugye a foci is csak egy játék eredetileg)
  • Marki..
    Értékelem is, rendeltem 2 egérpadot az előbb :)

A viccet félretéve, tényleg sok időd mehet rá, megérdemled hogy megköszönjük, remek munka.

Azonban ez mégiscsak egy játék, nem kell túl komolyan venni.
  • FREAK
    én azért jobban adok a külsőségekre

ha már megcsinálod ne csak egy nyomtatott szar legyen emlékül, hanem egy fasza kis screenshot montázs, a szélén a bajnokság végeredményével, középen a bajnok verdájával stb...

szerintem ez a minimum

neked csak kellemes kikapcsolódás, de nekem elég sok szabadidőm rámegy a szervezésre, és szeretném, ha ezt mindenki értékelné, és 50 évesen eszébe jutnék, ha a falra pillant :DD
  • Marki..
    Ne a pénzért, meg díjakért versenyezzünk elsősorban, hanem mert élvezzük, szenvedélyünk a motorsport és versenyzés. Elég egy letölthető oklevél is, amit otthon kinyomtathat az ember amire akarja, nem?
    Na hol az az egérpad, megrendelem.
  • FREAK
    ez csak egy számolás volt, arra az esetre, ha mindenki ismerne 4 másik embert, akinek már kopott a mousepad-je, és hajlandó venni egyet 2 rugóért

az 500 Forintos nevezési díj teljesen jó ötlet, de ha igazán profi szintre fejlődünk, akkor vagy a most épülő Race Centerben tarthatnánk a versenyeket, vagy bérelhetnénk termet művházban stb.

nem mostanában, csak ha már annyira beindul
  • tuero
    Bocsi Freak, nem akarok senkinek sem belerondítani az elképzelésébe, de: Ha én veszek 5 egérpadot, abból legalább 4-re nincs szükségem. Tehát kiadok 8-ezer forintot a semmiért, pontosabban azért, hogy 4 évre legyen oklevele a győztesnek. Ez egy évre 2000 forint. Magyarul 2000 ft-ot fizetek nevezési dijként. Akkor már mér' nem fizetünk igazi nevezési díjat, mondjuk 500 forintot, így én is megspórolok 1500 forintot és a győztes is 10eFt értékben kaphat ajándékot, esetleg a második, harmadik helyezett is kap valamit, nemcsak Marki. ?????????
  • FREAK
    ha mondjuk mindenki venne ötöt, az összesen kb. 100 lenne

20 db fölött kedvezmény van, tehát olcsóbban kijönnénk

és így legalább 4 szezonra megvan a díszoklevél ára....
  • tuero
    Oké, ezzel egy csapásra meg is oldódnak a karácsonyi ajándékozási gondjaim!!!!!!
  • tuero
    A http://index.hu/egerfogo/index.php?op=disc címen ez van, többek között:

... "A feltöltést itt végezheti el, ezután pedig sûrûn ellenõrizze ezt az oldalt, ahol nyomon követheti Egérfogós pénztárcája alakulását. Pénzéhez akkor juthat hozzá, ha a számlán lévõ összeg eléri a 10 ezer forintot." ...

A "számlán lévő összeg", amit én úgy értelmezek, hogy 100 Ft-onként fog nőni.
  • FREAK
    Hát akkor hajrá, mindenki lepje meg a haverokat egy ilyennel!!

:DDDD
  • FREAK
    Oks, most olvastam, a mi bevételünk kell elérje a 10 ezret
  • FREAK
    Toya direkt nekünk csinálta a grafikát, hogy legyen valami bevétele a bajnokságnak. Minden eladott darab után kapunk egy százast.

A 10e Forintos dologról egy szót sem szólt, pedig nyilván tud(na) róla, nem most csinálja először. Nem az index felé 10e?? Mert az akkor 5 eladott darab.
  • tuero
    Freak!
    Ti kapjátok ezt a pénzt, nem a hsw.hu? Vagy a hsw-n keresztül megkapjátok ti?

Ez esetben rendelek, csak még egy apróságra felhívom a figyelmet: 10e Ft alatt nem kapja meg a pénzt a grafika készítője. Tehát 100 egérpadot kell rendelni ahhoz, hogy lássunk valamit a pénzből...
  • FREAK
    jobb lenne, ha minden résztvevő "bevenné a szöveget"

minden eladott darab után kapunk 100 Forintot, ami menne a bajnokság "kasszájába"

úgy tervezezem, hogy az első hivatalos szezontól kezdve a bajnok kapna egy díszoklevelet

mivel a nyomtatási és a keretezési munkát is ismerős csinálja, így meglenne 2 rugóból

szóval vegyen csak mindenki egyet, ha ez nem tetszik, küldjetek jobb grafikát, és azzal is mehet
  • tuero
    Az egérfogó kínálatában láttam olyan egérpadot is, ami egy optikai egeret és az azt tartó kezet ábrázolta alulnézetből. Azt te is használhatod.
  • Marki..
    Azt hiszem én is rendelek egyet,de nem fogom használni, mert kormánnyal megyek és optikai egerem van:)
    Majd kiteszem a falra :D
  • tuero
    Bevetted azt a szöveget, hogy a "program rajongóinak kötelező darab"? :)))))))))
    Az egerem olcsóbb volt mint ez az egérpad. :)
  • Jacek
    http://www.hsw.hu/mousepad.shtml

En mar megtendeltem mert egy allat vagyok:)))))))
  • FREAK
    a 0.25 február elején jön
  • ÁjjLe BoBBi
    mikor jan.1 ?
  • Jacek
    Bobbi az nem a 0.2 lesz hanem utanna egy honap mulva 0.2 januar 1 honapig javitgat es utanna jon egy aszfalt+rallycross palya es 1 elsokerekes meg 2 4x4-es auto.
  • ÁjjLe BoBBi
    Marki pihend ki magad :DD még a GTI-t is nehezen tartja némeik ember az uralma alatt(köztük néha én is)hát akkor a TURBO-val mi lenne ? Mondjuk annak idején azzé eléggé jól ment(ez azt jelenti hogy nem csúsztam ki)de inkább hagyuk....majd nemtommikor jön a 0.2-es vagy melyik jön majd ki.....majd akkor lesz autó is 1000-el meg pálya is....addig meg jo ez
  • FREAK
    ja majd megholnap látjuk, esetleg kiszavazzuk az lesz írást, meg majd látjuk holnap
  • Jacek
    majd meglatjuk holnap ki irjuk mi lesz.
    esetleg szavazunk majd meglatjuk holnap
  • Marki..
    Ehhez is csak szokni kell
  • Marki..
    Több százan.
    Miért lenne bugos? Befolyásol ez?
  • Jacek
    Marki mennyien tudnanak normalisan menni egy kort is?
  • Marki..
    Most komolyan: Rallycross GTI-vel, vagy GP a TURBO-val?
  • Jacek
    meg bugos szar szerinted Marki mennyien tudnanak normalisan menni egy kort is?
    Ez mondjuk csak az en velemenyem:)
  • Jacek
    ehhh han ne:))))rally egy fos ami nem is rally hanem rallycross. turbo:)))))))))))))))))))))))))
  • Marki..
    Következő futam ne más pályán legyen? (RALLY)
    Vagy esetleg más autóval? (TURBO)