16311
-
#2348 "Majd ha itt is lesz szponzor akkor,ertelme lesz nevezesi dijat fizetni"
pont akkor válik értelmetlenné a nevezési díj, mivel innen már a szponzor fizet -
#2347 na de öreg, a CS se úgy indult, hogy kapkodtak érte a szponzorok
először a játékosok saját pénzből rendezték a partikat, aztán amikor valami pénzes arc felfigyelt a mozgásra elkezdte magát ezeken a partikon pénzért reklámozni
mára üzletág lett
és a pénz csak arra vár, hogy megfelelően nagy tömeg gyűljön valami köré, amire ráragaszthat egy reklám matricát
de hagyjuk ezt, abszolút nem aktuális
az oklevelet illetően két kifogásom van a letölthető és nyomtatható verzió ellen
1. Gagyi
2. Nem egyedi
nem hiszem, hogy nagy szülés lenne fejenként 100-200 Forint amiből röhögve meg tudjuk csinálni igényesen
de ha nincs rá igény, én nem töröm magam, csak ilyen alapon a bajnokságra sincs szükség, szórakozni elég az esti 3-körös edzés is.... -
#2346 .....szentem is.....vagy mittom én...:DD -
#2345 Hat nekem is az a velemenyem,hogy ez nagyon szep elkepzeles amit itt irtok,de en szemely szerint ezt a penzes reszt kihagynam a jatekbol.En a sajat szorakoztatasomra jatszok es nem varom el,hogy esetleg valami nagy nyeremenyben reszesuljek ha nyerek (mondjuk ennek meg nem all fenn a veszelye -marmint annak,hogy nyerek- :))
Ha meg csak oklevel akkor boven jo amit le lehet tolteni es kinyomtatni,igy megsporoljuk Freak szabadidejenek is egy reszet,mert nem kell annyit utanna rohangalni.
A CS,meg Q3 meg stb hasonlat azert nem allja meg a helyet,mert ahogy te is emliteted Freak,ott vannak komoly szponzorok es nem a jatekosok dijjazak sajat magukat.Majd ha itt is lesz szponzor akkor,ertelme lesz nevezesi dijat fizetni es komolyabb dijazasert versenybe szallni.
szerintem -
Marki.. #2344 Ja csoportkép nem lenne rossz. Ötletek?
Gábor Wéber?
Csak be ne nevezzen, mert kibaszik velünk Ferrari Team-mel asszem. Elég nekünk MIG is meg a többiek. -
#2343 jó lenne, kérdés, hogy olvasható-e akkora méretben -
Kacsa_ #2342 Upsz akkor bocsi összekevertem.
Szerintem 1 csoportkép+nevek jó lenne. Szerintetek? -
#2341 kevered a dolgokat
a bajnok képe az oklevélen lesz, amit az eladott egérpadokból finanszírozunk
mondom, csinálhatunk teljesen saját képpel is egérpadot, beszéljük meg ki mit szeretne, én összedobom a grafikát, és feltöltjük -
Kacsa_ #2340 Majd' beszartam amikor megláttam az egérpadot. Nagyon ász. A baj csak az hogy 1 picit sokallom az árát (szerintem sokan mások is).
Ha viszont rá lenne nyomva az összes résztvevő neve, és (vagy) 1 autós csoportkép azért 2000 pénzt simán fizetnék. Szerintem ne csak a bajnok képe legyen rajta mert azt csak a nyertes venné meg.
Az ötlet szerintem nem rossz, csak még 1 picit alakítsuk.
Kacsa -
#2339 ezt vitatnám
a Quake meg a CS meg a Starcraft is CSAK EGY JÁTÉK volt, amikor megjelent, mára komoly sport lett belőle komoly szponzorokkal, iszonyat pénzekkel, és sportcsarnok méretű LAN partikkal
kicsit keletebbre (mondjuk Korea környékén) a TV-k élőben közvetítik a nagyobb LAN csatákat, világbajnokságokat
meg gondolom Wéber Gáborról is hallottál már egy-két pletykát
a lényeg, hogy ez már jóval több, mint játék, annak aki nem a játékot látja benne (mert ugye a foci is csak egy játék eredetileg) -
Marki.. #2338 Értékelem is, rendeltem 2 egérpadot az előbb :)
A viccet félretéve, tényleg sok időd mehet rá, megérdemled hogy megköszönjük, remek munka.
Azonban ez mégiscsak egy játék, nem kell túl komolyan venni. -
#2337 én azért jobban adok a külsőségekre
ha már megcsinálod ne csak egy nyomtatott szar legyen emlékül, hanem egy fasza kis screenshot montázs, a szélén a bajnokság végeredményével, középen a bajnok verdájával stb...
szerintem ez a minimum
neked csak kellemes kikapcsolódás, de nekem elég sok szabadidőm rámegy a szervezésre, és szeretném, ha ezt mindenki értékelné, és 50 évesen eszébe jutnék, ha a falra pillant :DD -
Marki.. #2336 Ne a pénzért, meg díjakért versenyezzünk elsősorban, hanem mert élvezzük, szenvedélyünk a motorsport és versenyzés. Elég egy letölthető oklevél is, amit otthon kinyomtathat az ember amire akarja, nem?
Na hol az az egérpad, megrendelem. -
#2335 ez csak egy számolás volt, arra az esetre, ha mindenki ismerne 4 másik embert, akinek már kopott a mousepad-je, és hajlandó venni egyet 2 rugóért
az 500 Forintos nevezési díj teljesen jó ötlet, de ha igazán profi szintre fejlődünk, akkor vagy a most épülő Race Centerben tarthatnánk a versenyeket, vagy bérelhetnénk termet művházban stb.
nem mostanában, csak ha már annyira beindul -
#2334 Bocsi Freak, nem akarok senkinek sem belerondítani az elképzelésébe, de: Ha én veszek 5 egérpadot, abból legalább 4-re nincs szükségem. Tehát kiadok 8-ezer forintot a semmiért, pontosabban azért, hogy 4 évre legyen oklevele a győztesnek. Ez egy évre 2000 forint. Magyarul 2000 ft-ot fizetek nevezési dijként. Akkor már mér' nem fizetünk igazi nevezési díjat, mondjuk 500 forintot, így én is megspórolok 1500 forintot és a győztes is 10eFt értékben kaphat ajándékot, esetleg a második, harmadik helyezett is kap valamit, nemcsak Marki. ????????? -
#2333 ha mondjuk mindenki venne ötöt, az összesen kb. 100 lenne
20 db fölött kedvezmény van, tehát olcsóbban kijönnénk
és így legalább 4 szezonra megvan a díszoklevél ára.... -
#2332 Oké, ezzel egy csapásra meg is oldódnak a karácsonyi ajándékozási gondjaim!!!!!! -
#2331 A http://index.hu/egerfogo/index.php?op=disc címen ez van, többek között:
... "A feltöltést itt végezheti el, ezután pedig sûrûn ellenõrizze ezt az oldalt, ahol nyomon követheti Egérfogós pénztárcája alakulását. Pénzéhez akkor juthat hozzá, ha a számlán lévõ összeg eléri a 10 ezer forintot." ...
A "számlán lévő összeg", amit én úgy értelmezek, hogy 100 Ft-onként fog nőni. -
#2330 Hát akkor hajrá, mindenki lepje meg a haverokat egy ilyennel!!
:DDDD -
#2329 Oks, most olvastam, a mi bevételünk kell elérje a 10 ezret -
#2328 Toya direkt nekünk csinálta a grafikát, hogy legyen valami bevétele a bajnokságnak. Minden eladott darab után kapunk egy százast.
A 10e Forintos dologról egy szót sem szólt, pedig nyilván tud(na) róla, nem most csinálja először. Nem az index felé 10e?? Mert az akkor 5 eladott darab. -
#2327 Freak!
Ti kapjátok ezt a pénzt, nem a hsw.hu? Vagy a hsw-n keresztül megkapjátok ti?
Ez esetben rendelek, csak még egy apróságra felhívom a figyelmet: 10e Ft alatt nem kapja meg a pénzt a grafika készítője. Tehát 100 egérpadot kell rendelni ahhoz, hogy lássunk valamit a pénzből... -
#2326 jobb lenne, ha minden résztvevő "bevenné a szöveget"
minden eladott darab után kapunk 100 Forintot, ami menne a bajnokság "kasszájába"
úgy tervezezem, hogy az első hivatalos szezontól kezdve a bajnok kapna egy díszoklevelet
mivel a nyomtatási és a keretezési munkát is ismerős csinálja, így meglenne 2 rugóból
szóval vegyen csak mindenki egyet, ha ez nem tetszik, küldjetek jobb grafikát, és azzal is mehet -
#2325 Az egérfogó kínálatában láttam olyan egérpadot is, ami egy optikai egeret és az azt tartó kezet ábrázolta alulnézetből. Azt te is használhatod. -
Marki.. #2324 Azt hiszem én is rendelek egyet,de nem fogom használni, mert kormánnyal megyek és optikai egerem van:)
Majd kiteszem a falra :D -
#2323 Bevetted azt a szöveget, hogy a "program rajongóinak kötelező darab"? :)))))))))
Az egerem olcsóbb volt mint ez az egérpad. :) -
#2322 http://www.hsw.hu/mousepad.shtml
En mar megtendeltem mert egy allat vagyok:))))))) -
#2321 a 0.25 február elején jön -
#2320 mikor jan.1 ? -
#2319 Bobbi az nem a 0.2 lesz hanem utanna egy honap mulva 0.2 januar 1 honapig javitgat es utanna jon egy aszfalt+rallycross palya es 1 elsokerekes meg 2 4x4-es auto. -
#2318 Marki pihend ki magad :DD még a GTI-t is nehezen tartja némeik ember az uralma alatt(köztük néha én is)hát akkor a TURBO-val mi lenne ? Mondjuk annak idején azzé eléggé jól ment(ez azt jelenti hogy nem csúsztam ki)de inkább hagyuk....majd nemtommikor jön a 0.2-es vagy melyik jön majd ki.....majd akkor lesz autó is 1000-el meg pálya is....addig meg jo ez -
#2317 ja majd megholnap látjuk, esetleg kiszavazzuk az lesz írást, meg majd látjuk holnap -
#2316 majd meglatjuk holnap ki irjuk mi lesz.
esetleg szavazunk majd meglatjuk holnap -
Marki.. #2315 Ehhez is csak szokni kell -
Marki.. #2314 Több százan.
Miért lenne bugos? Befolyásol ez? -
#2313 Marki mennyien tudnanak normalisan menni egy kort is?
-
Marki.. #2312 Most komolyan: Rallycross GTI-vel, vagy GP a TURBO-val? -
#2311 meg bugos szar szerinted Marki mennyien tudnanak normalisan menni egy kort is?
Ez mondjuk csak az en velemenyem:) -
#2310 ehhh han ne:))))rally egy fos ami nem is rally hanem rallycross. turbo:))))))))))))))))))))))))) -
Marki.. #2309 Következő futam ne más pályán legyen? (RALLY)
Vagy esetleg más autóval? (TURBO)