16311
  • tuero
    Basszus! tegnap, amikor beküldtem, még a 8. helyet ért az eredményem. :))))))))))))))
    Úgyhogy gyorsan nézzétek meg, hogy ott vagyok a 10. helyen.
    Egyébként Zoli és Norbi nem küldött be hotlapot?
  • Jacek
    :DDDDDDDDD harom magyar az Advanced Top 10-ben Gergo nem csak a dontoben hanem a Top 10-ben is szorongat bakker:DD

Egyebkent a donto nagyon komoly volt:) ugye en megint kezdesbol eldobtam a vasat mint egy oslama:DD
    Marki mas kategoria de majd valtoztatunk rajta:)))
    Norbi vs Zoli komoly volt , en meg a nyakamban 12-13 koron keresztul Gergovel nem volt egyszeru:DD
  • Jacek
    Freak a letolteseknel az en demomnal is amit kuldtem a HSF Team edzeset lehet megtekinteni.
  • tuero
    Persze, ha a nagy méretű ajánlott levél olcsóbb, akkor megbeszélheted egy pesti emberrel, hogy ő rendelje meg - az ingyenes - és ajánlott levélként küggye el hozzád. Már csak azt nem találtam ki, hogy hogyan juttatod el a pénzt hozzá.
  • Jacek
    Ahoy babka sajna az van vagy egy rugo:DDDD
  • tuero
    Nem tom, én egyszer rendeltem egy adatkábelt, akkor olyan 500 ft volt, egy ismerősöm mostanában rendelt valamit, ő azt mondta, hogy utánvét esetén a postadíj az értéknek megfelelően változik, ami elég köcsögség. Ő egy 8eft-os cuccot kapott meg 8800-ért. Szóval a postaköltség is elég komoly tud lenni.
  • Kacsa_
    Az egérpaddal kapcsolatban:
    Mennyi a póstaköltség, tudja valaki?
    Kacsa
  • ÁjjLe BoBBi
    te meg ne nevess :DD baze az utsó pár kör igen kemény volt....majd be szartam :DD el is basztam párszor....de azzé te is kicsúszhattál volna igazán :D
  • Roccso
    Nekem megvan de csak 7 kör ugyanis a sját lfs em beszart és amit másoltam az csak 0.1 M es :(((
    Azért elküldtem:))))
  • ÁjjLe BoBBi
    jó tudom a verseny vége kicsit nem úgy sikerült viselkedés szempontjából ahogy kellett volna....de ezért tegnap mentem a felkészülésen a GP-re 1:32:45-öt....:D csak levezetés képpen :DD.....ja a replay kinek van meg?
  • FREAK
    ja nem küldöm, mert nekem sincs meg
  • FREAK
    nem ezzel van bajom, ne játszd a hülyét

még mindig azzal van bajom, hogy szerinted normális, amit a verseny végén műveltél

küldöm a replayt
  • ÁjjLe BoBBi
    megkérdezhetném hogy mi a bajod ? én csak annyit mondtam hogy légy szives küld el majd nekem a raplayt, hogy megnézzem honnan kezdve voltam balfasz.....ez olyan nagy baj ? vagy csak annyi a baj hogy én kérem ?
  • FREAK
    valami gond van a felfogásoddal???

ha 17 másik ember kussban végig tudja várni az eredmények rögzítését, a helyezéstől függetlenül, akkor Bobbi úr is legyen szíves máshol csapkodni és káromkodni, különben problémák lesznek

ha nem élvezed a játékot, akkor ne játsz, ennyi
  • ÁjjLe BoBBi
    én nem kértelek hogy nézd végig.....küldd el nekem, és én amúgyis végig szerettem volna nézni....
  • FREAK
    Januártól úgy lesz
  • FREAK
    persze, nincs jobb dolgom, mint egy félórás replay-t nézegetni egyetlen kurva eredményért, amikor mindenki szeretné tudni a végeredményt, meg kell csinálnom az oldalt, és fel kell töltenem

mindenzt azért mert valami láma elbaszott egy pontot az utolsó kanyarban

gondolkodj már egy kicsit
  • ÁjjLe BoBBi
    jaja....ezt már mondtam én is....
  • tuero
    Freak!
    Azt hiszem nagyjából már kialakultak a csapatok is. Nem a lehetne "konstruktőri" pontverseny állását is mutatni a honlapon. Meg a versenyzőket is lehetne csapatok szerint bemutatni.
  • ÁjjLe BoBBi
    azt nem tudtam.......a másik meg nem értem hogy ezzel mit akadályoztam......annyi hogy végignézed a replayt....
  • FREAK
    a verseny az nem a FUTAM

a verseny a selejtezőktől a döntőig tart, és abban Norbi ideje volt a legjobb

az meg nem érdekel, mennyire voltál ideges, csapkodd az orrodat, de ne akadályozd hülyeségekkel az eredmények kiértékelését

thx
  • ÁjjLe BoBBi
    Na de mér léptem ki ?.....mert olyan, de olyan ideges lettem hogy ütöttem vágtam a billentyűzetet....amúgy ugye 6 pontot kaptam?már csak abból kifolyólag mondom, mert a helyezésem 5pont, meg a versenyben elért legjobb idő.....
  • FREAK
    cool, az összes említett menüpontnál piszkáltam valamit, és úgy néz ki, megszűnt

köszi még1x!
  • FREAK
    THX!
  • tuero
    Én is tapasztaltam ilyet, igaz nekem egérrel és billentyűzettel csinálta ezt. Fel is adtam az lfs-es fórumba egy bug reportot és megoldották. Szerintem keress rá. Az 1ms-os dolgon kívül mást is ajánlottak. Valahol az options/misc-ben van egy screen lock, ezt kell átállítani on-ra (vagy off-ra?, mindegy meg kell változtatni), és/vagy a minimum sleep, vagy min lock sleep, vagy ilyesmit kell beállítani 0-ról x ms-re.
  • FREAK
    1 ms???? tudtommal csak valami audio delay van ami időben adható meg

de csekkolom

GP-n megyünk GTI-vel, mint eddig

okok

1. A turbo vezethetetlen. Meg lehet tanulni, de a valósághoz köze nincs.

2. A rally pályákon túl sok lenne a lökdösődés, sose dőlne el kinek van igaza.
  • Marki..
    Tényleg eldőlt már hogy melyik pályán és melyik autóval megyünk ? Jó lenne tudni, ha gyakni akarnánk.
  • Marki..
    Freak ! Nekem is hasonló gondok voltak a kormánnyal. De miután 1ms-re vettem azt a valamit(most nem tudom megnézni, nem vagyok otthon) a beállításokban és nullára vettem a dead zone-t szintén az LFS beállításokban, akkor ez a pillanatnyi megállás megszűnt. Talán ez segít majd.
  • Mr.Macho
    mégsem lesz kormány karácsonyra :((((( meghalt a monitorom...
  • FREAK
    BoBBI végül 8. lett, csak idegességében kilépett a boxba és nem tudjuk az idejét, én meg lusta vagyok végignézni 15 kört

többek között ezért is jár már a figyelmeztetés
  • [Walaki]D`Lair
    Na bakker a HSF Team csúfosan beégett a hétvége folyamán :DDDD Pedig igen komoly technikai háttérrel rendelkezünk, emg gyakorlatban sincs hiány... DE a sors beleszólt a versenyünkbe :DD

HSF[Walaki]D`Lair DNS
    HSF[AjjLe]BoBBi DNF
  • FREAK
    ja, jöhet

most kipróbáltam Nascar alatt és semmi baja

szal csak az LFS-ben csinálja....
  • Roccso
    Nem hallottam ilyenről pedig Kowa is ilyen kormánnyal megy megkérdem este..
    Más Freak!
    A C selejtezö és az A elödötő replay megvan átküldjem?
  • FREAK
    nekem meg zűr van a kormányommal........ felraktam a legújabb drivert, ahogy jacek mondta, és a resetelős dolog asszem meg is szűnt, de van egy másik

úgy átlag 10 másodpercenként egy pillanatra megfagy az adott állásban

ilyet tapasztalt már valaki?
  • Roccso
    Üdv skaccok!
    háát tennap ennyire tellett tőlem..az elődötőben nehéz 1kézzel vezetni a másikkal szivni:))A B döntő komoly volt Bobbi a végén pict ideges volt:DDDDD Kárpótlásképpen elküldöm neked a best lapodat advanceden!!! Ja szervert most sem tudok inditani próbáltam:)))
  • FREAK
    ja, és Jacek mutatványa is letölthető :D
  • FREAK
    sanzik, tudunk dumálni privben??

asszem ideje kiosztani pár figyelmeztetést!
  • FREAK
    ja, amúgy a pontozás és a tabella már fent van a site-on
  • FREAK
    ezért mondom, hogy nem aktuális, fölösleges róla beszélni

én csak azért hoztam szóba, mert Marki szerint csak egy játék, és rávilágítottam, hogy a háborún kívül majdnem minden CSAK JÁTÉK, és mégis lehet komolyan csinálni
  • sanzik
    Minden komolyabb versenyen van nevezesi dij,ami mondjuk nem a nyeremenyalapba megy, hanem a szervezesi koltsegeket fedezi.Mi anno Jacekkal es meg egy paran eleg aktivan nyomtuk Q3-at minden letezo versenyre elmentunk ha tehettuk,sot mi is szamtalant szerveztunk de soha nem ereztuk hianyat annak,hogy nem nyertunk semmit,mert nemis azert mentunk,hanem azert mert szorakoztatott bennunket a jatek es jol ereztuk magunkat.
    Ha meg a foldon maradunk akkor az tisztan latszik,hogy ebbol szponzoros verseny akkor lesz ha valaki kulfoldon lat benne fantaziat.Innen Magyarorszagrol indulva ez sosem fogja kinoni magat ilyen szinten.Sajnos ez igy van. Mint ahogy tapasztalhato volt Q3 meg CS meg stb. eseteben is.Evek teltek el mire itt is raebredtek,hogy erdemes ebbe penzt fektetni.Addigra a kulfoldi jatekosok mar dollar ezreket zsebeltek be,mert ott valahogy mas szemlelet van.