16311
-
#3383 a betut ne olvasd hozza:D -
#3382 Mert nem mast vettel a megszoktad? -
Marki.. #3381 azaz -
#3380 formula force??? -
Marki.. #3379 Versenyen nem lesz gond Ferrai fél lábon is ver bennetek, csak kicsit flusztráló, hogy pár napos kormány ilyeneket művel, mikor u.ilyen volt előtte és az 2 évig bírta. -
#3378 Latjatok gyerekek gondban van a ferrai team mar a technikara fogja hogy nem fog tudni eredmeny elerni a versenyen:DDDDDDDDDDDDD -
#3377 melyik??? -
Marki.. #3376 Hé jacek, nem cserélünk, legalább nem kell nézegetned azt a Ferrari emblémát.:D -
Marki.. #3375 Kormány suxx, megy vissza a boltba jövőre. -
#3374 lol -
Marki.. #3371 Na ennyi edzés elég volt mára, reggel korán kell kellni mert edzeni kell. -
Marki.. #3370 Vajon miért? :D -
[Walaki]D`Lair #3369 :DDDDDD
by ki? -
#3368 a többi moderálva lett -
[Walaki]D`Lair #3367 ez érdekes! kinnt a fórum 3333 db hozzászólást jelez... Itt meg 3367....:DDD -
[Walaki]D`Lair #3366 1. FERRARI Team (alap...)
2. HSF Team (:))))
3. KT
4. PH Team
5. KT2
Bizony! Így lesz :DDDDDD -
#3365 foleg ha januartol mi is komolyan fogjuk nyomni,nem ugy mint eddig :)) -
#3364 Top 5??:))))) van gyi a ket ferrari +kamikaze team:DDDD nem fertek be sajna:)) -
[Walaki]D`Lair #3363 Hát nekünk is kellett volna :DDDDDDDDD
Nembaj! Majd Januártól a HSF Team beküzdi magát a bajnokság TOP5-jébe! (Mert most eléggé hátul állunk :DDDD) -
#3362 mért ki az aki még azt teszi ? -
#3361 igen en is sokat autokazok a bf-ben:DDD
De hetvegen a kamikaze team odavag de kemenyen:D -
Kacsa_ #3360 Szerintem nem csak a Ferrari team gyakorol szorgalmasan :( -
Marki.. #3359 Mint ahogy írtam Freak nekem csak szórakozás ez az egész, semmi presztizs. Örülök ha veled vagy valaki mással kemény csatákat vívhatunk a játékban és azon kívül. Viszont van egy pont amikor halálosan komolyan veszek mindent, ez az a pont amikor kigyullad a zöld lámpa, de ettől még élvezem az egészet. -
Marki.. #3358 Csak minél több téves infót nyomass nekik Norbi. -
#3357 persze, nekik presztizskérdés, miután Marki csak elvétve tudott nyerni a múltkori edzésen :DD olyankor is csak azért mert az első kanyarban finoman elküldött kaszálni :DDDD -
Marki.. #3356 Na Sanzik bácsi taktikázik, asszem -
Marki.. #3355 Az autókat Scawen mondta, a többi csak szóbeszéd, de van valós alapja. -
#3354 Nekem ez olyan viccesnek tunik,hogy mindenki fun gamenek veszi a rallyt es szarik ra,a ferrari team meg vert izzadva gyakorol napi 10 orat hogy 1:05-os idoket menjenek. :))
Ezert gratulaljunk nekik,es kivanjunk sok sikert a hetvegi futamra! :DDD -
Kacsa_ #3353 Komolyan ennyi autó lesz benn vagy csak kam. Tankolás, pit-stop?
Honnan tudod ezeket? -
Marki.. #3352 Ne felejtsük el, hogy az LFS még csak nagyon kezdetleges állapotban van, mégis remek versenyek alakultak ki eddig. A jövőben még jobb lesz és még jobban fogjuk szeretni. Gondoljunk csak pl. majd a különböző időjárási körülményekre, törésekre, meghibásodásokra, tankolás, pit-stop, kvalifikációs edzés, jobb fizika, grafika, több autó"F1,cart,go-kart,utcai kocsik,motorok" - ez mind-mind még csak a jövő, de már nem kell sokat várni rá. -
#3349 és? nem számít.....ez csak FUN lesz...meg amúgy is idegesít a rally....szar.... -
Kacsa_ #3348 Na nézzük az állásajánlatokat. Itt van 1. Valami Ferrari Team.
1 fő szerelő. Nem is tudom. Itt nem tudom elképzelni magam.
1 menedzser. Ennek mi köze az utózáshoz? Nem olyan sok.
1 technical director. Nem vagyok dirigálós tipus.
2 tesztpilóta. Fél éve van jogsim.
meg kb 10 pitbabe. Szerintem nem vagyok nőies.
Tehát inkább atókázok a mexokott tempómba :) -
#3345 pontosn...meg amúgy sincs hangulatom hozzá....szal tök mind1 -
Marki.. #3344 nics plusz verda, csak ez a 3:GTI, GT, TURBO
Plusz verda lesz az elso kiadasban, február környékén lesz elérhető -
Marki.. #3343 Ferrari Team felvesz:
1 fő szerelőt
1 menedzsert
1 technical directort
1 boss-t
2 teszt pilótát
meg kb 10 pitbabe-t
-
#3342 HAHÓ!!! Valaki!!! PLZ! -
Kacsa_ #3341 Szegény Tilus csak 1.07 1.08 akat megy. Én meg itt örülök ha 1.08 at megyek bazz. Akkor inkább Marki bácsi szerelője leszek (már ha felvesz) -
#3340 Lehet valahonnan letölteni plussz verdákat, vagy amíg nincs végleges verzió addig nem is érdemes keresni? -
#3339 Es mi a gond?? en nem is edzek rallyra ez egy okorseg ev vegere csak:D
olyan mindegy:) -
#3336 a #3196-ra gondolsz ? ott mit szedjek le ? van ott 1 beta vmi azt ?