16311
-
Marki.. #3426 Hú ezt már láttam, nagyonjó, többször is végignéztem. -
[Walaki]D`Lair #3424 hehe ugyanez a ehlyzet nálunk is :DDD Mindenki gyorsulni akar...És küzdünk az alulkormányozottság ellen..:DDDD
(Ja a Street Legal fórumban azt nyilatkozta valaki hogy az LFS-nek nincs fizikája....) -
[Walaki]D`Lair #3422 Nem. Akkor nyert amikor hagyták nyerni.....
MARK WEBBER POWAHHH!!!! -
#3420 ja és még egy carset is kell, mondjuk JF -
#3419 a CD-n van az 1.2UK peccs, utána kell rá CPUfix (1.7 fölött) meg D3D peccs, és voilá....... már fut is és szép is -
#3418 te is tudod, hogy ez nevetséges, Bari csak akkor nyert, amikor Sumi hagyta, nem egy kategória a két pilóta, de ebbe itt nem megyek bele
-
#3417 Már megoldottam!! 1600*1200 ZSÍR!! -
#3416 A papyrus oldalán azt írták, hogy 1024*768 a max felbontás. Nekem csak 640*480!! Miért?! -
#3415 rögtön rájöttem hogy a bal oldali a shumi....az a baj vele hogy arcol....nagyon sok interview-t láttam már tölle, innen veszem hogy nagy az arca -
#3414 na nehogy má.....shumi 1 lószar a szememben.....amúgy meg ha barinak nagyobb teret engednének szanaszét alázná shumit.....MONTOYA RULZZ RAIKKONEN RULZZ :DD -
#3413 Lehet hogy láma voltam, de most hogy megnéztem Freak linkjét be kell látnom hogy egy GPL van! De honnan szívjak le 3-4 peccset. Mindenhol csak 1.2-es van. Attól csak az irányítás javult(optimalizálták a játék sebességét, mert 4 év alatt gyorsultak a procik, de mind1) De hogy a RÁKBA uszítsam rá a gammára a 3DFX-et??!! -
#3412 jah,hogy ket kulonbozo GPL van???
aszittem csak sima gpl van es azt kell igy felpeccselni
nekem is csak a regihez fuzodnek elmenyeim :)
amugy meg allitolag elmesz a coraba es ott van 2-3ezer HUF korul,en is odakeszulok de tul sok jeg van az auton,megvarom hatha elolvad magatol :) -
#3411 Honnan lehet megszerezni a GPL forevert??? Nekem csak "sima" GPL van még 1998-ból. (De mivel valamiért nem kedveli a 3dkártyámat ezért picit ronda, és a játék max felbontása 640*480, de feelingje az van!!) -
[Walaki]D`Lair #3410 Faszom belém hogy még mindíg itt baszom a rezet a gép előtt, ahelyett hogy a puha meleg ágyikómban húznám a lóbőrt!!! -
#3409 3-4 peccs kell neki, nem vészes -
#3408 hat ez egesz jol nez ki...
az alap jatek ilyen,vagy agyon kel peccselni,hogy igy nezzen ki??
mert mikor en probaltam egy par eve akkor aszem nem igy nezett ki...vagy az nem is ez volt?:)
na lehet rakattanok en is..:)
megyek reggel a coraba,remelem holnap mar nincs karacsony:) -
#3407 van minden, nézd meg
LINK -
#3406 ebben a GPL-ben van valami 3d-s gyorsitas vagy pixelhaboru az egesz?
-
#3405 mar alszom csak epp ide neztem :)
De meg alvastol is elment a kedvem:D -
Marki.. #3404 Itt az az unszinpatikus pofa :) -
#3403 LOL -
Marki.. #3402 -
#3401 meg leszedtem 1000+ setupot is GPL-hez, és nehéz megtalálni a megfelelőt -
#3400 egyelőre nem bírtam egy egészséges kört menni, ugyanis alig lehet egyenesben tartani, állandóan eltekeri 1 fokkal a kormányt, szal valahol 1:37 körül bírtam beszenvedni
találkoztam a problémával a papy fórumon is, de egészséges megoldás nem volt.........
LFS-ben már lelőttem a FFB-t, de a rallira lehet hogy bekapcsolom -
#3399 na en beverem a szuszkat csaoka all -
#3398 Az ok de en nem szeretem az unszinpatikus pofajat, kurva jo pilota mert egy maximalista buzi de nem szeretem , elismerem de nem szeretem.
FFB-tol szerintem minden autos jatek nehezebb , de lehet hogy megszokas kerdese. -
Marki.. #3397 Igen lehet hogy azért dobtam el mindig a kocsit. Na hol jársz Monzában? Old Nürburgringen mentél már egy kört? Hány óráig tartott?
LFS-ben kell az FFB, mert különben nincs feeling. -
#3396 Pedig Suminak köszönheti a Ferrari hogy itt tart
én azóta imádom a csávót, mióta a Ferrarinál van
amúgy Marki, szerintem FFB nélkül gyorsabban lehet menni GPL-ben (is) -
#3395 A ferrari az nagyon szep csak az a csunya naci ne ulne benne a forma1-ben:DD -
Marki.. #3394 Ja azt hittem a Ferrarira mondtad? lol:D
Igen megtaláltam én is a gyenge pontját neki, mikor eltörött az LFS GP pálya utolsó kanyarjában.
Hogy a francba, CMR-t bírta. -
#3393 En is rohincseltem magamba vissza fele:D -
#3392 Hat hogy a kormany az egesz egy frocsi muanyag:)
vagy nem egy kormanyrol beszelgetunk. -
Marki.. #3391 LOL :DDD -
Marki.. #3390 Milyen műanyagra gondolsz Jacek? -
#3389 Freak a problema az hgoy elindultam ma GPL-t venni a coraba:DDDD kimentem levakartam a jeget a kocsirol mentem vagy 500 metert mire rajottem hogy meg karacsony van:DDDDDDDD
Szoval majd holnap:) -
Marki.. #3388 Ha nekimentem a falnak, akkor nekem is remegett és elmozdult, persze force feedback be volt kapcsolva :D -
#3387 :DDutalom a ferrarit amig shumi ott van:)))
Nekem egy bajom volt vele a regebbi jobb volt es elmentek ilyen igenytelen tiszta muanyag iranyba,
az ujabb mar megint jo.
Nem azt mondom hogy szar csak az a tiszta muanyag gaz. -
#3386 GPL-ben másnak is "remeg" a pilóta keze, és néha magától elmozdul pár fokot?? -
Marki.. #3385 A Ferrai-hoz meg tegyél r-et:) -
Marki.. #3384 Mert ez bevált,meg olcsó, csak kifogtam valamelyik 1001-edik példányt szerencsére.