16311
-
#6803 Re!
Bazeee a képek nagyon ott vannak tiszta F3 + Punto Kit-CAr!! -
#6802 attól egy perccel sem fejezték be hamarabb, hogy voltál szíves benézni hozzájuk
ellenben eszükbe jutottak a szüleid, gondolom -
[Walaki]D`Lair #6801 Mellesleg akkor legközelebb nézze meg a helyzetet a radai rosseb! Felőlem itt rohadhatunk hajnali 1-ig is, én ráérek..... -
[Walaki]D`Lair #6800 VÁÁÁÁÁÁ dejóóóó van egy figyelmeztetééésem!!! :DDDDDDD -
[Walaki]D`Lair #6799 +történt már... -
#6798 szólj, ha küldhetem -
[Walaki]D`Lair #6797 küld el nekem még1x....elveszett valahol a szubtérben.... -
#6796 akkor legyél törlős :D -
[Walaki]D`Lair #6795 egonos vagyok...... -
#6794 Hi. This is the qmail-send program at mailbox.hu.
I'm afraid I wasn't able to deliver your message to the following addresses.
This is a permanent error; I've given up. Sorry it didn't work out.
:
Store: Quota exceeded
LOLOL :DD EZ nem véd meg, öreg :D -
[Walaki]D`Lair #6793 izéé....televan a postaládám... -
[Walaki]D`Lair #6792 zizzzzz....én nem kaptam meg -
[Walaki]D`Lair #6791 Mi? -
Kacsa_ #6790 Mi az hogy Szevasztok kiscsibék? Én Kacsa vagyok! Panaszt fogok benyújtani az Ombucmanhoz!! Kikkérem magamnak! Teccikérteni? :DDDD -
#6789 Walaki te meg ne örülj, két rossz hír is van benne számodra :DDDDDDDDDD -
#6788 küldtem köremailt, aki nem kapta meg, zizegjen -
[Walaki]D`Lair #6787 ehe ehe ehe ehe ehe........ -
Kacsa_ #6786 Afrancba, gyorsulunk.... -
[Walaki]D`Lair #6785 1:31.69 -
[Walaki]D`Lair #6784 200LE???? A Turbó 240! Mondjuk a Tunning GTi legyen 350LE....az lenne szép...100% hogy azzal mennénk...igaz BoBBi? -
Kacsa_ #6783 Ezennel szeretnék csatlakozni az 1.32.xx-esek klubbjához. Igen, ma megfutottam életem legjobb köridejét; 1.32.71 Megcsináltam!!!!Rettegj Ferrari team! GO ZOKA TEAM -
Marki.. #6782 Kivéve a kormányt :D -
#6780 BHmotorsport ma jottek ki -
#6778 Freak, Jacek, ment mél! -
#6777 thx! -
#6776 jól van bazz, ma elintézem :) -
#6775 'A' selejtezőt a lapra plíz! Freak, nem küldtél még e-mailt se. -
#6774 Thrustmasterbol alunk harmat lehet kapni:
- Modena: no FFB, egyszeru kivitel,
- Ferrari F1 FFB, hivatalos Ferrari Forma 1 kormany (A Sumi kormanyanak a masa).
- Ferrari GT FFB, GT sport kormany, ket gombbal, 2 nyolc iranyu kisjoyjal, kormanymogottti 2 karral plusz jobb oldalt botvaltoval. (29E HUF)
A ket FFB-s ajallom. Szerintem nagyon jok.
(Amugy van egy kormannyal foglalkozo topic, ott par hete kilettek targyalva dolgok. Erdemes vissza olvasni. Volt aki akkor vett, erdemes megkeresni a forumban, es erdeklodni mik a tapasztalatok.) -
#6773 nekem formula force GP van Trustmaster ez jo -
#6771 szelesitett GTI mhhmmmm slick gumik egy kis plusz power mhhmmm finom sutemeny:) -
#6770 nekem mar orom ha a tunnin GTI jonne mar mondjuk 200Le-vel:))) -
#6769 szóval ez a büdös nagy helyzet
készülnek az ilyenek is, de ezt nem akarják lelőni az 1.0-ban -
#6768 not included features : buggies, karts and single seaters - these will come out after Release 1 - we are making a complete game for Release 1 including Road Cars up to GT. why will singles be left out? - we plan to have a very advanced system for our drivers who will use a combination of animation and physics. and additional physics features are required to get the single seaters up to the standard we expect. there is more than enough work to keep us busy up to Release 1 with cars which have a roof. and buggy tracks are a competely different thing again.
-
#6767 a hivatalos álláspont szerint nem lesz együléses az első full verzióban, mert ahhoz másfajta fizika kell (ezt én sem értem ám)
mindjárt kopizom -
#6766 ezt a formula autora ertette -
#6765 :DDD -
#6764 na bobbi jó hangulatának máris vege szakadt
:-((((((((( -
#6763 micsodaaa???? -
#6762 akarhatod, ez még a 1.0-ban sem lesz benne...... -
#6761 mi van???